Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt egy fórumon találtam:1. kapcsold ki az egyszerű filemegosztást: Intéző, Eszközök/Mappa beállításai/Nézet fül/Egyszerű filemegosztás elől pipa ki, ok, Intéző restartdanko94 írta:Senki??? Lécci nagyon fontoss lenne!!!!danko94 írta:Srácok!!! Óriási segítségre lenne szükségem!!!! Beszart a gépem, anyira h csök módba se indult el, újratettem az xp-t de n mformatáltam mert a dokumentumaimra szükségem van. Inditom a gépet minden nagyon jó nyitmám a doksit és ezt az üzenetet kapom: Hozzáférés megtagava! Mit tudok tenni, nagyon fontos dolgok voltak rajta, amikore szükségem van. Ha lehet vmit tenni írjatok pls!!!!!![]()
http://tv.0n-line.info/tomabence írta:Hi Fórumerek ! Jó estét és jó szurkolást ! ( Olyan kommentátorosan)
Az lenne a kérésem , hogy ha lehet valaki dobna ide 1 linket az M1-ről???
Vagy 1 linket ahol lehet nézni a MU meccset ! ( Lehetőleg MAGYAR nyelven ! )
Nagyon megköszönném, gépen egyszerűbb és praktikusabb nézni a mecceket !
Előre is köszii srácok! ( Bízok benne h kapok 1 használható linket)
Jó meccsnézést mindenkinek
Senki??? Lécci nagyon fontoss lenne!!!!danko94 írta:Srácok!!! Óriási segítségre lenne szükségem!!!! Beszart a gépem, anyira h csök módba se indult el, újratettem az xp-t de n mformatáltam mert a dokumentumaimra szükségem van. Inditom a gépet minden nagyon jó nyitmám a doksit és ezt az üzenetet kapom: Hozzáférés megtagava! Mit tudok tenni, nagyon fontos dolgok voltak rajta, amikore szükségem van. Ha lehet vmit tenni írjatok pls!!!!!![]()
Köszi, a printscreen eszembe se jutott!!Slither írta:A képek kellenek belőle vagy a pdf-et akarod szerkeszteni?Attya írta:Sziasztok!
Fontos! Éppen a szakdogám írom és találtam 1 naon jó anyagot csak pdf formátumban és a képeket nem tom kivágni, mert gondolom le van kódolva v mittomén...! Ha vkinek van vmi ötlete h hogyan lehet ezt megoldani akkor kérem segitsen nkm!!! köszönöm!
Ha nem védett a fájl, akkor egy sima konvertálás (mondjuk .doc-ba) után már bármit csinálhatsz vele, ha meg jelszóval védett akkor feltöröd.![]()
Ha csak a kép kell, akkor printscreen és a képszerkesztőben vagdosol.
kipróbáltam, végülis sikerült csak a képeket minősége naon rossz lett!!bouba írta:Próbáld ki ezt ,lehet hogy jó leszAttya írta:Sziasztok!
Fontos! Éppen a szakdogám írom és találtam 1 naon jó anyagot csak pdf formátumban és a képeket nem tom kivágni, mert gondolom le van kódolva v mittomén...! Ha vkinek van vmi ötlete h hogyan lehet ezt megoldani akkor kérem segitsen nkm!!! köszönöm!
A képek kellenek belőle vagy a pdf-et akarod szerkeszteni?Attya írta:Sziasztok!
Próbáld ki ezt ,lehet hogy jó leszAttya írta:Sziasztok!
http://www.co.cc/kudu írta:Tudnátok ajánlani ingyenes web tárhelyet?
extrán nem enged regisztrálni, fw sokszor behal, atw meg nem küld aktiváló e-mailt
A saját Profilodban az "Aláírás" mezőbe beírod a kívánt szöveget.Messiboy19 írta:Vki segítene, hogy hogyan kell bemásolni a hozzászólás alá a vonal után képet bemásoni?