Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Semmilyen holttestet nem találtak mert Hitler parancsa az volt hogy égessék el a hullájukatLG írta:Igen, az Interneten van minden, csak meg kell vállogani, h mely források hitelesek.
Én speciel könyvekből tudok sok mindent Hitkerről, ill. a Viasat Histrory-ról![]()
Amugy az tudjátok, h Hitler anno valószinűleg nem halt meg, legalább is nem ott, és nem ugy, ahogy a közhiedelem hiszi. Nagyon valószinű, h Hitler és Eva Braun vmelyik hassomása holttesteit találták meg. Persze erről is többet lehetne tudni, csak hát a szovjettek nem szoktak túl sok, és túl hiteles információkat szolgáltatni.
Egyrészt azt tudom mondani, hogy a google a barátod, és ennek tetejébe még kifejezetten okos állat is.chonggy írta:bocsi,de ezeket az információkat hitlerről,meg a II világháborúról honnan szereztétek??mert nem hiszem,hogy iskolából...nekem meg kellenének,7 oldalas dolgozatot kell megcsináljak,és a wikipédia nem elég....
![]()
Igaz, de én azt irtam, h Európában!Varga Tamás írta: A zsidóság elleni atrocitások, pogromok, deportálások pedig jóval korábbra, az ókorba nyúlnak vissza. Az Újasszír Birodalom idején, a Kr. e. VII. században Szin-ahhé-eriba és Assur-ban-apli uralkodása alatt voltak ilyenek. Vagy gondoljunk az egyiptomi, majd a babyloni fogságra.
Abban viszont teljesen igazad van, hogy ha bajok vannak, akkor a zsidóságot, ill. a kisebbségeket veszik elő. Szomorú...
Ha Stalinra gondoltál, akkor nem olyan mértékbe...ő még Hitlernék is nagyobb gazember volt, 30 millió ember halála szárad a lelkén. Több kommunistát öletett meg Stalin, mint HitlerVIII.Henrik írta: Valóban gyalázatos a 4.4 millió is, ahogy az is, hogy arról meg nem is igazán beszélnek, hogy a szovjet unió szintén "közkedvelt vezére" is ilyen mértékben száműzte a földi léttől távol saját állampolgárait. Nem tudom miért írom így kacifántosan, miközben minden bizonnyal kegyetlenül kivégeztette őket.
Jogos, de gondoljunk csak bele a németek akkori helyzetébe. Az I.VH után megalázóan megbüntették őket, aztán ehhez meg jött később a gazdasági válság. Majd jön egy ember, aki mindenre megoldást igér. Hitler remek szónok volt, maga mögé tudta a tömeget állitani. Az egyszerű emberek könnyen befolyásolhatók, ezt láthatjuk ma is...az AKKORI németekről pedig annyit - amellett, h természetesen ott is voltak olyan hősök, akik nem futottak együtt a nácikkal (elég von stauffenbergre és a sok névtelenre gondolni) -, h hitlert anno az 1933 végén tartott szavazáskor a szavazók 92%a támogatta, pedig a húszas évek óta hozzáférhető volt már a mein kampf, amiben mindent leírt az a szr,és amúgy sem rejtette soha véka alá a véleményét mondjuk úgy általában a zsidókról, szal bőven tudhatták, h milyen állat kerül a hatalomba...
Ez 100%-ig igy van. Én nagyon szeretem a történelmet, de sajnos nehéz eldönteni, mi igaz, és mi nem, mert a történelmet a győztesek irják, és nem mindig ugy, ahogy vaéóban történtEzt csak azért említem meg mert mivel nem a Németek nyerték a II. világháborút, a győztesek még rosszabnak állították be őket, mint amilyenek igazából voltak. És ebben a világban már semmit se hihetünk el amit hallunk, akárki is mondja, mert nem lehetünk biztosak benne, hogy valaki nem ferdítette-e el.
Stelios írta:Így van! A Valkűr c. film nagyon jól bemutatja Stauffenberget.Boixos írta:(elég von stauffenbergre és a sok névtelenre gondolni
Így van! A Valkűr c. film nagyon jól bemutatja Stauffenberget.Boixos írta:(elég von stauffenbergre és a sok névtelenre gondolni
Béke poraikra! És még hány milliónyian vannak, akiket az ázsiai, afrikai, dél-amerikai diktatúrák ítéltek kegyetlen, hiábavaló halálra! Csak egy szólás jut eszembe: Nagy az Isten állatkertje! Ott pedig ezek az nácik gazemberek a csúcsragadozók között vannak.Varga Tamás írta:http://www.holokausztmagyarorszagon.hu/ ... ter=13_3_1
Varga Tamás írta:Április 16. van.
Amikor emlékezünk, és magunkban sírunk.
Amikor próbálunk felejteni, de nem megy.
Amikor remélünk. Reméljük Isten megbocsátó kegyelmét.
Amikor hiszünk. Hisszük, hogy Santayana szavai mindenikhez elérnek: "Akik nem emlékeznek a múltat, arra ítéltetnek, hogy újra átéljék azt!"
Amikor fejet hajtunk a holokauszt közel 6 millió áldozatának emléke előtt!
Béke poraikra!![]()
http://www.holokausztmagyarorszagon.hu/ ... ter=13_3_1
ui: remélem, maradhat...
Béke nekik!!Varga Tamás írta:Április 16. van.
Amikor emlékezünk, és magunkban sírunk.
Amikor próbálunk felejteni, de nem megy.
Amikor remélünk. Reméljük Isten megbocsátó kegyelmét.
Amikor hiszünk. Hisszük, hogy Santayana szavai mindenikhez elérnek: "Akik nem emlékeznek a múltat, arra ítéltetnek, hogy újra átéljék azt!"
Amikor fejet hajtunk a holokauszt közel 6 millió áldozatának emléke előtt!
Béke poraikra!![]()
http://www.holokausztmagyarorszagon.hu/ ... ter=13_3_1
ui: remélem, maradhat...