Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, tudom, hogy nem erről szólt, de ettől még írhatok róla véleményt, nemde?ozsimiki írta: Tamás! a diskurzus ezúttal a még Arsenalos Henryról folyt,és azok alapján véleményeztük, ki így,ki úgy, nem a 08/09es szezon alapján.
ezzel nem mented fel Henryt,hogy írsz egy rosszabbat nála, ez nem így működikFecooo írta:Miki, azt mondom inkább ilyen legyen, mint... és nem akarom pocskondiázni az mu-t, csak éppen ott játszik az a vki... de sztem nyáron megy Madridba...
nem nekem szólt,de reagálok én is rá:Fecooo írta:nem akarok személyeskedni, sőt semmilyen vitába nem akarok belemenni, de ismerve a véleményedet Henry-val kapcsolatban nehezen tudom elhinni, h objektíven meg tudod ítélni...
Henry lehet, h csatárhoz mérten többet szabálytalankodik, de olyat állítani róla, h sportszerűtlen szvsz nonszensz...
ne haragudj, én így látom...
énseFecooo írta:én nem nagyon emléxem olyan hűdenagyképű gólörömére (mmint olyanra, ami nagyon erre utalt volna) a véleményem meg tartom, Henry 1000x sportszerűbb, mint az általam említett- és valahányszor meglátom egy cikkben a fejét hányinger kerülget - emberke
Nem állítanám, hogy szándékosan szétzúzná bárkinek is az arcát, de Thierry Henry bizony nem a sportszerűség mintaképe. Egyébként is sok szabálytalanság van a játékában aránylag, csatárhoz képest, bár cserébe védekezik néha, de voltak csúnya esetei. Főleg nagyon sportszerűtlen gólörömökre, és még ocsmányabb színészkedésekre gondolok.Fecooo írta:miről beszél ez a hülye a sportklubon?
méghogy Henry-tól nem áll távol az olyan cselekedet, mint a Butt a elleni? ez nem normális... Henry-t sportszerűtlennek nevezni kb olyan, mint crinyát sportszerűnek... idióták!
no comment...palmiki írta: cserének senkit sem kell venni hiszen így is ott ül a padon bojan meg hleb akik sztem minőségi cserék
henry igaz hogy bal szélről indul de sokszor lép be középre ebből születnek a gólok
ja és még lionelmessi19-et kérdezném henry elég gólt lő már bal szélről és elég gól születik-e onnan?
Szerintem Titi nem azért pihen mert nem bírja, hanem mert megteheti Pep hogy játszasson mást is. Szerintem végigbírná az egész szezont, de mégis minek? 1-2 ilyen év még simán van benne. Ja és ha jön valaki, Riberynek sokkal jobban örülnék mint bármelyik másik lehetőségnek.barca99 írta: ...Titi idén is többet pihen, mint egy átlag kezdő, ezt a terhelést hosszú távon nem bírja...
pontosan! ezért is örültem volna, ha a nyáriak közül Arshavin jön, de ezt hagyjuk is, lejárt lemez. Én nem örülnék Silvának őszintén megmondom. Tényleg jobblábas játékos kell a balszélre nekünk. Ez lehetne Ribery v. én örülnék Robinhonak is, de ez kétlem, hogy megoldható lenne, de szerintem ő lenne a legjobb megoldás nekünk. De ha Ribery és szilva közt megy a vacila, akor egyértelműen Ribery illik be szerintem a barca játékképébe, nem csak azért, mert jobblábas, hanem mert hihetetlen tudással megáldott játékos, aki ha kell szervez, ha kell cselez, ha kell lő.... örülnék neki, ha ő jönne a nyáron(kivéve hanem merül fel Robinho neve ismenczel írta:mióta napról napra követem a barca életét mindig is jobblábas volt a baloldali támadónk! ráadásul az elmult években bebizonyosodott hogy ez a jövő útja. szoval nagyon nem hiszem hogy egy csapat amely így ad a hagyományokra felboritaná saját rendszerét. szóval ha jön valaki balra akkor az Ribery lesz (remélem is)
Ha a baloldali támadóközéppályás ballábas, logikusan a játék a beadásokra épül, hogy futás közben erősebbik lábával be tudja adni. A jobblábasak általában cselgépek, akik befelé cselezés után tudnak kapura lőni, passzolni. Ronaldinho, Ribery ilyenek, Messi is a másik oldalon. Mi nem a beadásokra építünk, ezért talán ebből a szempontból hasznosabb lenne Ribery. Én neki örülnék legjobban jövőre, bár ha jön valószínüleg Henry csak padra kerül. Bár ki tudja, Pep mester lehet megoldaná azt a helyzetet ismenczel írta:mióta napról napra követem a barca életét mindig is jobblábas volt a baloldali támadónk! ráadásul az elmult években bebizonyosodott hogy ez a jövő útja. szoval nagyon nem hiszem hogy egy csapat amely így ad a hagyományokra felboritaná saját rendszerét. szóval ha jön valaki balra akkor az Ribery lesz (remélem is)