2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Köszi! Az egy kumma jó volt!Bányász írta:A Transformersnek már van egy kissé bugyuta trailere a filmbuzin.Caesarka írta:A Kaptár 4, ill. a Transformers 2-ről van vkinek vmi infoja? Mikor jönnek ki? A Transformers úgy tudom, hogy hamarosan, de a Kaptárról semmit sem tok! Lesz egyáltalán 4. rész? Kéne, hogy legyen!
Ez:Transformers 2
Az eleje gagyi de a végén azért villantanak pár dolgot.Vagyis olyanokat amiért szeretjük a Transformereket
A Transformersnek már van egy kissé bugyuta trailere a filmbuzin.Caesarka írta:A Kaptár 4, ill. a Transformers 2-ről van vkinek vmi infoja? Mikor jönnek ki? A Transformers úgy tudom, hogy hamarosan, de a Kaptárról semmit sem tok! Lesz egyáltalán 4. rész? Kéne, hogy legyen!
THX, hogy szóltál, teljesen el is felejtettem, azóta már töltöm ismiihii írta:Fociszurkolóknak fociszurkolós filmet!![]()
Kijött a második része a Huligánok (Green Street Hooligans) c. filmnek.Van már felirat is hozzá.Akinek bejött az első,annak tetszeni fog a folytatás is.Nagyon durva csörtéket vívnak az angol (West Ham-Millwall) huligánok,ÜTŐS kis múvík.![]()
Szal ajánlom figyelmetekbe!
familyguymovies.co.ccbali 15 írta:Fúúú az nekem is kéne!!!! Honnan lehet letölteni szinkronizált évadokat?Caesarka írta:Tudja valaki, hogy Family Guy részeket, évadokat honnan tudnék letölteni? Kéne, hátha tudtok segíteni!
Jelenleg a 4.évadnál járnak ezt tv-rip minőségben lehet tölteni,az előző 3 évad dvd-rip minőségben is fennt van.http://famguy1.comli.com/family.htmlbali 15 írta:Fúúú az nekem is kéne!!!! Honnan lehet letölteni szinkronizált évadokat?Caesarka írta:Tudja valaki, hogy Family Guy részeket, évadokat honnan tudnék letölteni? Kéne, hátha tudtok segíteni!
bali 15 írta:Fúúú az nekem is kéne!!!! Honnan lehet letölteni szinkronizált évadokat?Caesarka írta:Tudja valaki, hogy Family Guy részeket, évadokat honnan tudnék letölteni? Kéne, hátha tudtok segíteni!
Van még 6 óra, Tony akár még elnök is lehet. Én nagyon sajnálom, hogy már megint negatívot csináltak belőle, remélem kiderül, hogy a felesége ikertestvérével zsarolták, vagy ilyesmi.Perrero írta:az is lehet, hogy kiderül, h mégis jó fiúamúgy szerintem, Tony börtönbe megy, így elő lehet venni később, mint anno P.na-Nina Myerst
Fúúú az nekem is kéne!!!! Honnan lehet letölteni szinkronizált évadokat?Caesarka írta:Tudja valaki, hogy Family Guy részeket, évadokat honnan tudnék letölteni? Kéne, hátha tudtok segíteni!
A nagyobb sorozatok közül csak a House-t nézem magyar tévén, nagyon el vannak találva a szinkronok szerintem,így maradtam ebben az ütemben, még az első két évadban House magyar hangja Szakácsi Sándor volt, aki sajnos meghalt 2007benkennyke04 írta:huhú, akkor készülj mert fogsz még ámulni-bámulniozsimiki írta:Csak egyik nap kezdtem pótolni a House 5.évadját (5rész ment le eddig tv2őn) és kegyetlen jó ez az évad is.csak kár h én türelmetlen voltam és már nekem mindjárt vége az évadnak
huhú, akkor készülj mert fogsz még ámulni-bámulniozsimiki írta:Csak egyik nap kezdtem pótolni a House 5.évadját (5rész ment le eddig tv2őn) és kegyetlen jó ez az évad is.