2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez annyira nem igaz. Pl. a getafe elnöke Real pártoló. Oda adjuk kölcsön a tehetségesebb fiataljainkat játszani. Granero kb. kibajóvolt.ad 1. A Getafe a Madrid ősi ellensége, városi derbi volt, meccs vége, győzhetnek a tizivel.
Azért túlzásokba sem kell esni. Gyerek szineszkedett, Pepének meg eldurrant az agya. Megesik. Kap egy 5 meccset.én pepét örökre eltiltaná
Madridban sztem eléggé fel fogják magukat szívni, de azért én is meglepődnék, ha nyernének ellenünk.szajko írta:kovinho írta:És lehet ők lesznek a bajnokok.![]()
Talán 150 év múlva..
Szerinted ez a madrid veri a Barcát? Ne nevettess légyszíves.
Ezek után bármit el tudok képzelni.szajko írta:kovinho írta:És lehet ők lesznek a bajnokok.![]()
Talán 150 év múlva..
Szerinted ez a madrid veri a Barcát? Ne nevettess légyszíves.
de. higuain nem játszik a kövi meccsen. 5. sárga ha jól tudom.Lampiao írta:De most besárgult kb az egész csapatuk... Náluk nem lesz senki eltiltott Pepén kívül?
kovinho írta:És lehet ők lesznek a bajnokok.
de azért te sem panaszkodhatszatek írta:előre elnézést kérek, de ennyire aljas, féreg, nulla csapatot, mint a real madrid manapság nehéz találni, legalább még két kiállítást érdemeltek volna...a labdarúgás szégyene lenne ha ők nyernék a bajnokságot, mondjuk ez kizárt, mert MI LESZÜNK A BAJNOKOK!!!
hagyjad már te is magad.. miért lennének bajnokok? hagyjuk már ezt a pesszimizmust. megnyerjük és kész. őket meg lealázzuk a vérbe margóba.kovinho írta:..
És lehet ők lesznek a bajnokok.
Valaki leírná, hogy mit csinált Pepe, mert pont lemaradtam róla. :Smrmonster írta:El kell ismerni, nagy gólt rúgott Higuain, sajnos be kellett volna előtte rúgni a 11-est.
Pepe nálam mondjuk egy 8 hónap eltiltás - legalább. Ilyet mocskos egy patkányt...