2009.04.22. 00:13:59
MOst 100adszor, és utoljára írom le: Ez a topic azért van, hogy madridisták és Barca szurkolók beszélgessenek egymással, egymás csapatáról. Ennél fogva tehát a foglalkozz a saját csapatoddal kezdetű felszólításoknak és hasonló társaiknak itt létjogosultságuk nincs.
Hogy Pepéről írjak:
Dani Alveshez nem lehet hasonlítani, hiába voltak a Sevillában (szerencsére nálunk nemigen már) alattomos és ocsmány szabálytalanságai, fémstoplikkal földön fekvő embert, többször, készakarva és teljes erőből rúgni és taposni még ő sem volt képes.
Én Zidane-t se húznám ide, az a fejelés közel sem volt erős, közelében nem volt annak hogy sérülést okozhasson, no persze a labdarúgás szégyene volt ezek mellett.
Ezt a mai esetet nemtudom hova tenni, nemtudom mikor láttam utoljára ilyet pályán. Teljesen mindegy hogy miféle indulatok dolgoztak a gyerekben, ilyet senki nem csinál. Nem ő az egyetlen ember aki ellen fújtak kiélezett helyzetben kamubüntetőt, ráadásul itt nem is volt igazán nagy tét, arról nem is beszélve hogy nem egy jólmegérdemelt pontot veszítettek volna el, ezt tudták jól, Pepe is. Ember ilyet nem csinálhat, na... ha kicsit szerencsétlenebb a srác, most komoly árkok vannak a hátában, felszánthatta volna az egészet a sok stopli a második rúgásnál. De már az első is gyönyörű volt. Hát még amikor visszament párszor megtaposni.
Idén már nem engedném pályára lépni, ez teljesen biztos. Aztán majd nyáron döntést hozni felőle. Őszintén szólva nemtudom mi lenne a helyes, de mindenesetre innentől kezdve a minimális tiszteletet sem érdemli a gyerek, akár pályára léphet akár nem. Én amúgy nem tűrném meg az ilyen embert tovább a csapatomban, de a madridi vezetőség nyilván nem úgy gondolkozik ahogy én.
A bajnoksághoz végül: Ennek a madridnak ma az egy pont is szerencsés ajándék lett volna, és úristen hanyadszor mondhatjuk el ezt abból a fantasztikus 16 (?) meccses veretlenségi sorozatból. Biztos hogy nem csak 3-4. alkalommal. Ha persze feltennénk, hogy a madrid nyerhet bajnokságot idén, elmondhatnánk hogy az igazi szégyen lenne, hogy közük alig lenne hozzá, hogy nem érdemelnék, hogy mi játszanánk el és nem ők nyernék meg, stbstb, talán mind igaz is lenne, de felesleges.
Ezzel a nulla produkcióval a rangadókon el fognak vérezni, pláne hogy meglesz még ezeknek a bemákolt meccseknek a böjtje. Sérülések, eltiltások, a legrosszabbkor ismét. De meg is érdemlik bőven, vagy mondjuk inkább úgy hogy igazságosabbá válik a dolog, kiegyenlítődik a szerencse. Mi pedig nemfogunk lelazulni, a fiúk gond nélkül lehoznak bármilyen meccset, ez a spanyol bajnokság most nincs egy szinten a Barcelonával.
A Classicon meg egy jókora alázás fog kelleni, és a madrid nem csinálhatja majd azt a szégyenjátékot amit legutóbb előadtak, most nekik kell támadni. Belefutnak majd a késbe.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Andris 2009.04.22. 00:22:44-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila