2009.04.22. 23:03:17
tom h R10 potólhatatlan és örök Barca-s ( és vissza is fog jönni) de ez a Barca Tökéltetes..........."""LENNE""" 1 olyan szabadrugás lövövel mint R'10!!! Gyerekek nem tudunk 20 méterröl pontrugásból veszélyerssek lenni!! és ez nem a csapat hibája. nem is Pep-é, 1xűen nincs oda való playereünk!!!
Nemidvalo, de megjegyezném, mostánban a legjobbakkk vagyunk és csak rajtunk mulik h mindent megbyerjünk, DEEEEEEEEEE ez a modern foci, 1 grammot nem tettünl e Arsevniért, elment Dhino(r10), 1 gyöztes csapat körá minden évebn kell 1 húzó játékod. Most nagyon Messire építünk ( zseniális, csodálatos) 1-2 két játékost elszalosztottunk!!! bár nálunk többet ér a saját nevelés (nesoroljam...) sztem nem az a kérdés h idény miket (sztem mind3at behuzzzuk) habnem h jövöre utánna mit alkotunk!! ha most meggondoljuk, és időt és pént költönk rá ide kell hozni fiatal nagy játékosokat és alapozva van a jövönk, és nem lessz neheéz, mert ha idén sok mindent nyerünk, akárkit ide tudunk hozni, és ezt a lendületetet fent!//// jószaruk irtam de itt kivagyunk és azsittük h ez kemény meccs lesz de eddig nem és őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőrülünk XD FORCA BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!
Forca Barca