Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

), hanem egy "kicsit" többel. Ha valaki tud ilyet, annak megköszönném ha megadná az oldal címét.
 ), hanem egy "kicsit" többel. Ha valaki tud ilyet, annak megköszönném ha megadná az oldal címét.  

mindegyik ajtó ilyen kódos
 mindegyik ajtó ilyen kódos

Mostanában PES9, bár mivel szerintem sok bosszantó hiba van benne, kb. 1 hete elő sem vettem. Plusz egy kevés GTA IV, de csak azért, mert anno a felénél abbahagytam, mert beleuntam, most meg meg akarom tudni mi lesz a vége. Mondjuk ennek legalább az atmoszférája bejön, de a küldetések egy idő után egész unalmasak.
 Mostanában PES9, bár mivel szerintem sok bosszantó hiba van benne, kb. 1 hete elő sem vettem. Plusz egy kevés GTA IV, de csak azért, mert anno a felénél abbahagytam, mert beleuntam, most meg meg akarom tudni mi lesz a vége. Mondjuk ennek legalább az atmoszférája bejön, de a küldetések egy idő után egész unalmasak. Várom a Batman játékot, na meg persze a Maffia II-t.
 Várom a Batman játékot, na meg persze a Maffia II-t.