Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Slither, te mindent megtettél, amit tudtál, ha van olyan [auto_cenzura], aki szavaz, az csak magát értékeli le.Slither írta:Melyik nagyon eszes egyén volt aki megint szavazott?![]()
Mivel a fórumban nincs lehetőség ilyen információs részre, ezért szavazás formájában próbálom kiírni az információkat, hogy a sok noob ne kérdezze meg ugyanazt minden egyes meccs előtt. Az kell hogy a szavazás határideje lejárjon és ne legyen szavazat, szóval megkérnék mindenkit, hogy SENKI NE SZAVAZZON!
nagyon szívesenLeomessi14 írta:Huuu,ez kiraly,kosz!Hidegkutis írta:http://www.takeforum.com/banok5/viewtop ... rum=banok5 itt szinte minden tv-t tudsz nézni
Huuu,ez kiraly,kosz!Hidegkutis írta:http://www.takeforum.com/banok5/viewtop ... rum=banok5 itt szinte minden tv-t tudsz nézni
Köszi cps a megerősítéstcps46 írta:Amióta van Sportklub:
Szombat
20:00 SK
22:00 S1
Vasárnap
19:00 S2
21:00 SK
Sportklub létezése előtt:
Szombat
20:00 S1
22:00 S1
Vasárnap
19:00 S2
21:00 S2
Én nagyon sokat szenvedtem ezekkel, amikor még nem volt Sportklubom, előtte meg sokáig S2-m nem volt.
Én erre nem nagyon emlékszem.Fecooo írta:már tavaly is ugyanez volt a két csatorna műsorfelosztása...
Miben?Fecooo írta:bocsi, MichaaBee, tévedsz...MichaaBee írta: Nem egészen, mivel tavaly csak a Sport2 (meg nagy ritkán a sportklub) adta a vasárnapi meccseket...
bocsi, MichaaBee, tévedsz...MichaaBee írta: Nem egészen, mivel tavaly csak a Sport2 (meg nagy ritkán a sportklub) adta a vasárnapi meccseket...
Nem egészen, mivel tavaly csak a Sport2 (meg nagy ritkán a sportklub) adta a vasárnapi meccseket...Fecooo írta:bocs socio, de két éve így megy, ennyi időnek elég kellett volna lennie ahhoz, h megjegyezd...socio66 írta:Nem hinném,hogy ez a hangnem megfelelő lenne egy ilyen kérdésre.
Igen,láttam már leírva ezeket az adatokat,de nem jegyeztem meg..na bumm..meg mertem kérdezni..szörnyű..
Na mindegy.
Mostmár 'világos',Krojf koma.
bocs socio, de két éve így megy, ennyi időnek elég kellett volna lennie ahhoz, h megjegyezd...socio66 írta:Nem hinném,hogy ez a hangnem megfelelő lenne egy ilyen kérdésre.
Igen,láttam már leírva ezeket az adatokat,de nem jegyeztem meg..na bumm..meg mertem kérdezni..szörnyű..
Na mindegy.
Mostmár 'világos',Krojf koma.
Jó lenne már végre mindenkinek odafigyelnie!socio66 írta:Holnap melyik csatorna adja a meccsünket?
A Sport1en láttam valamit kiírva 10re,de nem tudom hogy az a miénk-e..