Élő közvetítések 08/09
hát lehet h nem lesz győzelem sőt lehet h x se lesz belőle...szenvedés a pályán felsőfokon!! PEP OKOSAN!!!GO bARCA!!!
Sajnos kevés az összjáték, sok az egyéni akció, ráadásul a Valencia rendkívül fel van tüzelve. Az sem mellettünk szól, hogy páran kell vigyázzanak a lapokkal. A középpályánk átjáróház, Sergi egyértelműen nem üti meg Touré szintjét. Meglepne ha megnyernénk a meccset.
Ki a [auto_cenzúra] ez a Cézás??
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Remélem csak én láttam rosszul h Guddy melegített...
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Henry biztos lőőő gólt
:D

Henry behozatala és Iniesta visszatolása jót tett a játéknak.
Istenem kérlek szépen, hogy ezt ma húzza be a Barca!
Istenem kérlek szépen, hogy ezt ma húzza be a Barca!

áááá kimaradt 
de Titi lesz a megmentő!

de Titi lesz a megmentő!
lesz itt még barca gól sztem! csak minél előbb...
Henry már is kezdi... 

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Amúgy ma mire játszunk? Győzelemre? Mert akkor ideje lenne valamit tenni az ügy érdekében. A 2. félidő eddig eltelt perceiben semmi nem változott az ég egy adta világon. Nem lesz ez így jó, nagyon nem.
Ha ma elmaradna a győzelem, és holnap a Real nyerne, nem is folytatom...
FORCA BARCA!
Ha ma elmaradna a győzelem, és holnap a Real nyerne, nem is folytatom...
FORCA BARCA!

nah Titi bemutatkozott! így tovább!
- miihii
- KHAL
Borzasztóan szenvedünk.Nincs egy vezére a csaptnak,tompa mindenki.Ennyi hibát talán még egy meccsen sem vétettünk,mint ma.Pontatlanok vagyunk,nem érzem azt a pluszt,ami kellene a győzelemhez.
De hol az az X?
De még nincs veszve semmi,van fél óránk bebrusztolni.
De hol az az X?

De még nincs veszve semmi,van fél óránk bebrusztolni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2009.04.25. 23:22:15-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Nincs semmi veszve mi 4 perc alatt kaptunk 2 góóólt akkor mi fél óra alatt miért ne lőhetnénk annyit???!!!!
-
- Barça B
- Kapcsolat:
Ezt egyszerűen én sem értem, hozhatnánk még Marquezt is példának (Mallorca ellen odavágó). Közel nem rendelkezem olyan tudással a sportághoz mint Pep mester, de ezt észrevehetné már!Xavinho írta:Mi a rákért rúgja mindig Alves a szabadokat ? Ott van Xavi,Messi, ha játszik akkor Henry is. Alves belebikázik egyet és ennyi, helyezni nem nagyon szokta. Ezt Pep is lassan észrevehetné.
Végre Henry jön 

Egyszerűen nem értem Pepet. Miért kell szétszedni azt ami tökéletes? Henry be Iniesta vissza a középpályára. Abidal és Keita szvsz ritka gyengén játszanak.