Eidur Gudjohnsen
Szívesen elnézném ma csereként Henry vagy Eto'o helyén. Nagyon jól ismeri az angol focit és a Chelseat. Emlékezzünk csak rá, hogy a Liverpool ellen mekkora hasznát vettük, még ha ki is estünk.
lacika: Legközelebb Hleb topicjába okoskodj a fehéroroszról. köcce.
lacika: Legközelebb Hleb topicjába okoskodj a fehéroroszról. köcce.
marci6p írta:Kit takar a Smári megnevezés?
Guddy-t....
Lényegében igazad van, de...torrestoni írta:...
-tőlem nagyon távol áll az a dolog, hogy egy év epizódszerep után túladjunk egy játékoson, főleg, hogy nem ingyen jött
-a kp-n két játékos van, aki lendületet tud adni a csaptnak, ha be kellene valakit cserélni, a Keita - Sergi - Guddy trióból senki nem képes felpörgetni a játékot, talán a katalán valamennyire...
Ezáltal én kevésbé támogatnám az eladását, bár ha jövőre is ez ennyi lenne a feladata, akkor arra tényleg felesleges ember. Akkor menjen el egy kisebb csapatba kezdőnek, ide pedig jöjjön valaki, aki nagy mezőnymunkát és megfelelő kreativitást egyesít magában és válallja a padozást is.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Megállná a helyét a dolog:barca99 írta:Nem lennék biztos, hogy tartalék szélsőnek jött...
-ha Gudjohnsen-t Guardiola nem a középpályára képzeli el és
-ha Sergi nem jött, látott, s tarolt volna.
Így azonban egyértelmű, látva azt is, hogy milyen poszton játszatta Pep, hogy mi volt a feladata, egyáltalán miért is számított rá, mit és hol kellett volna nyújtania. Ezért sem látom értelmét a maradásának, mert a középpályán a kezdő trión kívül a két csere is előtte áll. S ezért is mondtam, hogy keressen magának olyan helyet, ahol hasznát veszik, s több lehetőséget kap. Ez szerintem a klub és az ő érdeke is.
A csapatnak továbbra is Smári utódát kell megtalálni, Hleb helyére Pedro-t, s egy kezdő bal szélsőt, legalábbis így látom.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Nem lennék biztos, hogy tartalék szélsőnek jött. Ugye akkor nem ment volna a nyár végéig a vadászat (a katalán sajtó szerint) Silváért vagy Arshavinért. Ők ugye inkább balszélsők, mint Hleb.
Mert elment Zambrotta, jött Alves. Elment Edmilson, jött Keita. Milito sérült, jött 3 védő is (mondjuk azért ennyi, mert a jövőre is gondolni kell).
Itt van viszont Deco és Ronaldinho, akik szintén távoztak, de ki érkezett? Hleb, plusz szó volt egy balszélsőről.
Tehát nem jelenteném ki, hogy csereszélsőnek jött.
Mert elment Zambrotta, jött Alves. Elment Edmilson, jött Keita. Milito sérült, jött 3 védő is (mondjuk azért ennyi, mert a jövőre is gondolni kell).
Itt van viszont Deco és Ronaldinho, akik szintén távoztak, de ki érkezett? Hleb, plusz szó volt egy balszélsőről.
Tehát nem jelenteném ki, hogy csereszélsőnek jött.
szerintem is a világ legjobb kezdőcsapatát tudjuk kiállítani de a cseréink már nem megfelelő szinvonalúak, a mu egyértelműen de sztem a chelsea is jobb embereket tud padról beküldeni. Guddy, Hleb emiatt mehetne is nyáron és helyükre jobb spilereket kellene igazolni
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nem kell túlragozni, sem neki, sem Aliaksandr-nek nincs helye a mostani csapat kispadján, a kezdőcsapatról nem is beszélve.
Még mindig tévedésben vannak itt jó néhányan, s annyira jó lenne, ha tudatosítanák magukban: Hleb egyértelműen tartalék szélsőnek érkezett. Itt nem tudta megállni a helyét, köszönjük, elég volt belőle.
Az pedig vicc, hogy egy két sorból álló, jól működő középpályára (ahol Xavi, Iniesta, Touré, Busquets, Keita és még az idényben Gudjohnsen szerepelt) egy semmit sem mutató Hleb kapjon helyet. Úgy, hogy az egyetlen esélye, hogy Keita helyére lépjen is minimális, mivel Pep nagyon jó véleménnyel van Ahmed-ről.
Még az izlandi is többet mutatott összességében, ettől még egyik sem kell.
Olyan jóízűen bazsalyogtam "messideco" nevű felhasználónk aláírásán, mely idézem: "nem szeretem Pep-et, mert nem játszatja Hleb-et"
No comment...
Smári is hasznos volt, sőt, a Chelsea ellen én megadnám neki a lehetőséget is támadóként, ha úgy adódik, de a nyáron el kell adni őt is.
Még mindig tévedésben vannak itt jó néhányan, s annyira jó lenne, ha tudatosítanák magukban: Hleb egyértelműen tartalék szélsőnek érkezett. Itt nem tudta megállni a helyét, köszönjük, elég volt belőle.
Az pedig vicc, hogy egy két sorból álló, jól működő középpályára (ahol Xavi, Iniesta, Touré, Busquets, Keita és még az idényben Gudjohnsen szerepelt) egy semmit sem mutató Hleb kapjon helyet. Úgy, hogy az egyetlen esélye, hogy Keita helyére lépjen is minimális, mivel Pep nagyon jó véleménnyel van Ahmed-ről.
Még az izlandi is többet mutatott összességében, ettől még egyik sem kell.
Olyan jóízűen bazsalyogtam "messideco" nevű felhasználónk aláírásán, mely idézem: "nem szeretem Pep-et, mert nem játszatja Hleb-et"

No comment...
Smári is hasznos volt, sőt, a Chelsea ellen én megadnám neki a lehetőséget is támadóként, ha úgy adódik, de a nyáron el kell adni őt is.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Ez így van, csak most akkor lehet választani, h az akaratos lomha, Guddy, vagy az akaratos 1 jó paszt adó Hleb.LG írta:Nekem meg egyátalán nem tetszett sem most a játéka, sem máskor amikor beugrik. Sztem lomha, és ügyetlen. Egyátalán nem ide való.
Muszáj volt Xavi-t lehozni, mert sztem, egész meccsen nem volt 10 jó vagy hasznos passza és félő volt, h egy labda eladása után, nehogy felmenjen az agyvize és felrúgjon vkit egy sárgáért.

Nekem meg egyátalán nem tetszett sem most a játéka, sem máskor amikor beugrik. Sztem lomha, és ügyetlen. Egyátalán nem ide való.
- harcilepke
- Jugador del Barça
Szeretem ha Gudi beugrik a végső negyed órára. Akkor szinte mindig jól tolja, hozzáad. Most a fáradó Valencia ellen is nyomult.
Szal hajrá Eidur, szép volt.
Szal hajrá Eidur, szép volt.
Csak a Barca
-
- Jugador del Barça
Ezzel azért vitatkoznék. Vagy legalábbis elgondolkodnék. Azt leszámítva, hogy Hleb meccshiánnyal küzd, sokkalta jobb játékos mint Józsi.fcjoc írta:jó kis cikk/nyilatkozat.
szerintem kiegészítő játékosnak 100x jobb mint kleb.
Véleményem szerint, ha valaki nem illik bele a Barca stílusába, játékába, az pontosan József. Nagyon körülményes, lassú mind kognitív, mind fizikális téren. Kp-ján mindenképpen jobbnak tartom Sanyit, az átképzett befejezőcsatárunktól.
jó kis cikk/nyilatkozat.
szerintem kiegészítő játékosnak 100x jobb mint kleb. néha még kezdőként is jókat csinál, csak valahogy mintha elfáradna a 2. fi-re.
szerintem kiegészítő játékosnak 100x jobb mint kleb. néha még kezdőként is jókat csinál, csak valahogy mintha elfáradna a 2. fi-re.
Azért ősszel voltak jó meccsei, meg eleve idén annyira nem rossz. Cserének meg végkép nem, azért ha kell, többnyire megoldja a felaladatát. Sztem sok csapat szeretné, ha olyan játékosok ülnének a padon mint Hleb vagy épp Gundjonsen.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
hát igen. azt a gólt speciel sípcsonttal szerezte, de ne vegyük el az érdemeitdanko94 írta:3. Nmtom emléxel e a Betis elleni őszi mérkőzésre amikor Guddy zseniális mozdulatával nyertük a meccset(3:2-re) és ez után indult a menetelés...![]()

- danko94
- Entrenador del Barça
Több dolgot nm értek a hsz-eddel kapcsoladban:messi1996 írta:guddy egy semmit se ér!elindul a közzéppállyán 2 méter után eladja passzolni nem tud(önző és roszul)!már rég elkelett volna adni!fabregast kell a helyére hozni!!mit szolnátok egy Iniesta-Xavi_fabregas közzéphez,?
1. Ha nm tud passzolni, akkor mi volt az amikor (Az ATMA ellen) kapott Messitől egy labdát és azt egyből bokából zseniálisan tette Eto'o elé aki ezáltal óriási ziccerbe került.
2. Ha önző akkor mért passzolta le Henry nak a zsugát a gólnál?
3. Nmtom emléxel e a Betis elleni őszi mérkőzésre amikor Guddy zseniális mozdulatával nyertük a meccset(3:2-re) és ez után indult a menetelés...

4. Am meg nmtom ha Ini-Xavi-Fabregas triót tennéd középre, akkor ki maradna ki a kezdőből??? Toure, Messi, Eto'o v Henry???? Ez sehogy sem megoldható és kétlem h egy olyan játékosért akinél a posztján v 2 jobb a keretbe 15-20 millió euro-t adna a vezetőség. Sokkal inkább áldozzák be ezt az összeget egy balszélső vásárlására aki szvsz Silva vagy Ribery lesz.
Legközelebb mielőtt leírsz vmit sztem gondold át mert elég nagy butaságokat írkálsz!!!

-
- Director del Fútbol
Hát igen. Max a hsz szerzőjét minősítik ezek a hszek. Gudjohnsen idén nagyon is hasznos, bár gyorsasága nem ér fel egy Iniesta-val és lőni sem tud annyira, volt már sok nagyon fontos megmozdulása (gólok is). Pont annyit játszik, amennyit a képességei miatt kell. Szerintem Pep pont Őt lőtte be tökéletesen játékmennyiségben.
off. socio66, atom cool ez a kép
off. socio66, atom cool ez a kép

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Bocs,de az eddigi hozzászólásaid nem túl színvonalasak.. Az öt hsz-ed közül hármat láttam,ezek egymást múlják alul.messi1996 írta:guddy egy semmit se ér!elindul a közzéppállyán 2 méter után eladja passzolni nem tud(önző és roszul)!már rég elkelett volna adni!fabregast kell a helyére hozni!!mit szolnátok egy Iniesta-Xavi_fabregas közzéphez,?
Ez a mostani is...
A későbbiekben megpróbálhatnál érettebb,színvonalasabb leveleket is küldeni,mert ezek csak arra jók hogy jöjjön rájuk öt leszóló jellegű reagáló válasz.
Remélem nem sértettelek meg,jó fórumozást a későbbiekben.
Áhhhhhhhhh. Ez butaság, mint már írták előttem mondjuk az Atletico elleni második titi golnál???Ott is önző volt. ő egy jó kiegészítő ember. Fabregas nem férne bele a rotáásba, mert sokat kéne padoznia és elmenne. Ha Fabregas jönne akkor Titinek mennie kéne. Az általad felvázolt kp-n nincs védekező kp és az a mai BArca egyik legfontosabb eleme.messi1996 írta:guddy egy semmit se ér!elindul a közzéppállyán 2 méter után eladja passzolni nem tud(önző és roszul)!már rég elkelett volna adni!fabregast kell a helyére hozni!!mit szolnátok egy Iniesta-Xavi_fabregas közzéphez,?
- robertfcb
- Capitá del Barça
Ez butaság! Guddy amúgy is csere.. Fabreges nem ülne le a padra, ha meg ő lenne a kezdő Toure-t tól kellene megválnunk. Ebbe a csapatba elég felesleges mostani helyzet szerint Fabregas.messi1996 írta:guddy egy szartse ér!elindul a közzéppállyán 2 méter után eladja passzolni nem tud(önző és roszul)!már rég elkelett volna adni!fabregast kell a helyére hozni!!mit szolnátok egy Iniesta-Xavi_fabregas közzéphez,?

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
- Deus
- Boixos Nois
messi1996 írta:guddy egy szartse ér!elindul a közzéppállyán 2 méter után eladja passzolni nem tud(önző és roszul)!már rég elkelett volna adni!fabregast kell a helyére hozni!!mit szolnátok egy Iniesta-Xavi_fabregas közzéphez,?

](./images/smilies/eusa_wall.gif)
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Még hogy önző?

guddy egy semmit se ér!elindul a közzéppállyán 2 méter után eladja passzolni nem tud(önző és roszul)!már rég elkelett volna adni!fabregast kell a helyére hozni!!mit szolnátok egy Iniesta-Xavi_fabregas közzéphez,?
Én is remélem, h Iniesta játszik Xavi mellett a középályán. Guddy sztem kiegészitő embernek megteszi, de most már nagyon kellenek a 3 pontok, ugyhogy a legerősebb csapattal kell kiállni. Aztán lehet Pep ugy gondolja majd, pár játékost inkább a BL-ra pihentet.
-
- Capitá del Barça
Remélem nem kerül ma be a kezdőbe.
Engem idegesít a játéka, elismerem, hogy küzd de a passzai nagy átlagba katasztrófák. Amikor elkezd cselezni akkor meg nagy bizonysággal elveszíti a labdát.
Egyszerűen nem ide való ez tény!
Engem idegesít a játéka, elismerem, hogy küzd de a passzai nagy átlagba katasztrófák. Amikor elkezd cselezni akkor meg nagy bizonysággal elveszíti a labdát.
Egyszerűen nem ide való ez tény!