Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért Oleguerből elég volt egy, én nem szeretnék még egyszer hozzá hasonló tudású játékost elviselni a Barcelonában. Oleguer egy két lábon járó, permanens veszélyforrás volt a számunkra.Taibi írta:Sokszor már én is ott tartok, hogy szívesebben nézném Oleguer suta mozdulatait a jobboldalon, mint Dani Alves színészkedését, sportszerűtlen viselkedését...
Remek játékos, a posztján az egyik legjobb, bár most nincs jó formában, de emberileg is ideje lenne már felnőnie a Barcához. Chelsea ellen is eljátszotta a nagyhalált, folyamatosan szövegelt, ráadásul mikor Drogba feküdt a tizenhatoson belül (szintén színész), ahelyett hogy kirúgta volna a labdát, inkább kapura tört...
Ebben nincs vita köztünk,csak te azt írtad,hogy ősszel még a nyár igazolása volt nálad és akkor most már nem? Ezen változtatnia kéne, de a dél amerikai meg a spanyol-portugál játékosoknak ez a vérében van, még ha vannak is üdítő kivételek. Jó lenne,ha változtatna ezen,de ha nem akkor is a világ egyik,ha nem a legjobb jobboldali védője, aki egyébként ezen a hibáján kívül emberileg sem nulla,mert maximálisan odateszi magát a pályán és az interjúi is szimpatikusak. Szóval sztem jobb, ha róla kicsit összetettebb képet alkotunk és minden momentumot. megvizsgálunk.Ilúvatar írta:Ez mind szép és jó, de nem tolerálom azokat a színészkedéseket...Kalap1988 írta:Sztem sem szép,amit csinál, de egyébként most i hozza azt,amit ősszel, volt pár gyengébb meccse, mint ahogy az egész csapatnak,de összeségében a nyár igazolása még mindig. Tegnap is egy min,de inkább több gólpassz értékű beadása, kár, hogy végül nem lett az. Na meg,amilyen dinamikával jön fel ott a szélen az egyedülálló, nagyon rég láttam ilyen jó támadószellemű szélsővédőt, Roberto Carlos-Cafu pároson kivül nem is jut eszembe ilyen szintű ( persze védekezésben nem a legprofibb, de egy erős 4-est hoz mondjuk 5-ös skálán)
Ez mind szép és jó, de nem tolerálom azokat a színészkedéseket...Kalap1988 írta:Sztem sem szép,amit csinál, de egyébként most i hozza azt,amit ősszel, volt pár gyengébb meccse, mint ahogy az egész csapatnak,de összeségében a nyár igazolása még mindig. Tegnap is egy min,de inkább több gólpassz értékű beadása, kár, hogy végül nem lett az. Na meg,amilyen dinamikával jön fel ott a szélen az egyedülálló, nagyon rég láttam ilyen jó támadószellemű szélsővédőt, Roberto Carlos-Cafu pároson kivül nem is jut eszembe ilyen szintű ( persze védekezésben nem a legprofibb, de egy erős 4-est hoz mondjuk 5-ös skálán)
Sztem sem szép,amit csinál, de egyébként most i hozza azt,amit ősszel, volt pár gyengébb meccse, mint ahogy az egész csapatnak,de összeségében a nyár igazolása még mindig. Tegnap is egy min,de inkább több gólpassz értékű beadása, kár, hogy végül nem lett az. Na meg,amilyen dinamikával jön fel ott a szélen az egyedülálló, nagyon rég láttam ilyen jó támadószellemű szélsővédőt, Roberto Carlos-Cafu pároson kivül nem is jut eszembe ilyen szintű ( persze védekezésben nem a legprofibb, de egy erős 4-est hoz mondjuk 5-ös skálán)Ilúvatar írta:Varga Tamás írta:Én csupán egyet nem értek: miért dobálja magát, mint egy rossz ...
Az első félidőben újfent előadta a Hattyú halálát. Akkorát fetrengett, mintha legalábbis kettős lábszárcsont-törést szenvedett volna el. Na, ez nekem nagyon unszimpatikus.
Ezeket igazán elfelejthetné, mert csak ellenszenvet varázsol elő a szurkolókból, a bírókból.
Amikor leigazoltunk Alvést, akkor mondtam hogy a nyár igazolása... Őszi produkciónál imádtam. Most meg... Rá se bírok nézni a játékára, egyszerűen barca szégyene. Minek viszi túlzásba ezt a színészkedést? Egyszerűen ciki.
Varga Tamás írta:Én csupán egyet nem értek: miért dobálja magát, mint egy rossz ...
Az első félidőben újfent előadta a Hattyú halálát. Akkorát fetrengett, mintha legalábbis kettős lábszárcsont-törést szenvedett volna el. Na, ez nekem nagyon unszimpatikus.
Ezeket igazán elfelejthetné, mert csak ellenszenvet varázsol elő a szurkolókból, a bírókból.
Engem már szabályosan a hányinger kerülget ha róla van szó. Ilyen undorító játékosunk nem volt mióta én Barca drukker vagyok. Őszintén remélem, hogy minél hamarabb elkotródik innen. Amit jó ideje mutat teljesítmény szinten, nagyon sokan tudják még rajta kivül. Tépem le az arcom, hogy minden szabadrúgásnál ott pattog, hogy ő akarja lőni 68 sikertelen próbálkozás után is. Ejj de nagyon nem birom ezt a srácot.Én csupán egyet nem értek: miért dobálja magát, mint egy rossz ...
Ettől függetlenül már meccsek óta úgy érzem, hogy a jobb szárnyunk visszaesett. Iniesta és Henry formajavulása miatt pedig a bal oldalunkat sokszor veszélyesebbnek érzem (ami nem baj!). Messi egyre többször tolódik középre, a jobb oldalon pedig Alves beadásaira álltunk rá (nem értem miért!). Csak sajnos ezek az esetek 90%-ában használhatatlanok.Vito írta:az első félidőben valóban a mostanában rá jellemző gyengébb formát hozta, de a szünet után kifejezetten jól játszott. az összes támadásunk a jobbszélen ment és ez nem messi érdeme volt..
+a mai egyik szabija (lehet csak egy volt) elég veszélyes volt, most nem az a kategória volt,h nagyon elrontotta,mert csak kicsin múlott, persze ettől függetlenül nem vele rúgattam volna azt sem. értem én h egy adrenalin golyó a srác,de ne legyen evidens már,h ő végzi el ezeket a szitukat,főleg úgy,h kapu mögötti bérletesek mindegyike elvihetett már egy-egy lasztit haza a szabadjai után.Vito írta:az első félidőben valóban a mostanában rá jellemző gyengébb formát hozta, de a szünet után kifejezetten jól játszott. az összes támadásunk a jobbszélen ment és ez nem messi érdeme volt..herlius írta:...
az első félidőben valóban a mostanában rá jellemző gyengébb formát hozta, de a szünet után kifejezetten jól játszott. az összes támadásunk a jobbszélen ment és ez nem messi érdeme volt..herlius írta:...
Értelemszerűen nem erre a meccsre értem, de szerintem a csaoaton belül Rafa Márquez a legjobb szabilövő. Nemértem miért nem osztanak rá néhányat. Emlékeimben kutatva lőtt már 1-2 szépet nálunk.Mosquito írta:Marha nagy luxus így a semmibe, haszontalanul ellövöldözni a pontrugásainkat. Nem elég, hogy veszélytelenek, de néha még nekünk hátrányos, mivel egyrészt az idő megy csak vele, másrészt nem 1x megindul és kontrát vezet belőle az ellenfél.
egyetértek, magam is meg akartam jegyezni (megint), Pep kevés hibájának egyike jelenleg,hogy nem beszél erről a csapattal, azért neki is látnia kell,és tennie ellene ha már így alakult...ebben az idényben semmi sem támasztja alá,h Alves ilyen nagy %al végezze el a szabikat.mindorokke_barca írta:Nem értem miért hagyják őt rúgni a szabadrúgásokat. Oda kéne menni és elcibálni a labdától. Ami nem megy nem kell eröltetni. Nem igaz, hogy 10ből 10 szabadrúgást a sorfalba lő.