Barça a Bajnokok Ligájában
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Én egy ilyen kezdővel állnék ki: VV; Alves, Pique, Marquez, Abidal; Touré, Xavi Iniesta; Messi, Eto'o, Henry. A védelem nem lenne a legjobb, de én most Puyolt biztos nem játszatnám, nála mindenki gyorsabb és összeszedettebb jelen pillanatban. :S A tridentének játszania kell, míg a középpályán Iniestának fontos szerepe lesz. Remélem Xavi megtalálja a passzolásra is képes énjét, mert ha 20 labdából elad majd megint 18-t, akkor nem lesz vmi jó a helyzetünk! Touré majd védekezésben besegít, míg Alves összeszedi magát és nem fog egyedül cselezni a jobb szélső helyén!
- noname
- Llegenda del Barça
Én azért a Pique Marquez duóban nem lnnék olyan biztos. Pque jó formában van, ő kezdő lesz, ez biztos, de Elég nagy kockázat lenne Marquez berakni, főleg h hozzá képest Pique rövidtávfutó lehetne! Én inkább raknám be Puyolt. Rossz formában van, ez tény, viszont Marquezzel túl lassú lenne a védelem, attól tartok.De ha Marquez jtszik középül, akoor Puyol mehet ki balra, mert még így is jobb mint a nála is rosszabb formát mutató Abidal. Ebben az esetben viszont remélem h Marquez balközép-, Pique pedig jobbközéphátvéd lesz, mert amikor Marquez kellett visszazárjon Alves helyett, abból sose sült ki semmi jó, ellenben Pique általában megoldotta a dolgot. Valahogy a védelmünk nem túl biztató, de sztem Toure jelenléte leveszi róluk a terhet.
A Fifa egy szégyen
Az tuti hogy Pique Marquez lesz a belsővédőnk a Dinamó ellen meg Dani a jobbon de ki lesz a balon Abidal vagy Puyol a kp.sem kérdés xavi toure iniesta
elöl sem kérdés messi eto henri!!!
de ki lesz a balon???
elöl sem kérdés messi eto henri!!!
de ki lesz a balon???
-
- Entrenador del Barça
Nem serult mar fog jatszani elvileg.ElBartimaeus írta:Én úgy tudom, hogy sérült. De nem biztos, csak túl sok helyről hallottam, hogy nem fog játszani, más meg nem annyira valószínűMQuC írta:Szerintem játszik Bosingwa a BL-ben. Vagy sárgája van?

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
azért, mert a szerdai meccseket közvetítik őksocio66 írta:Nem értem,hogy egy angol rangadó miért jobb az m1-nek,mint a mi meccsünk..hallottam valamit itt,hogy a műsorszerkinek valami rokona MU drukker,dehát akkor is..

a második meccsünket az m1 fogja adni, legalábbis már két éve így van, ha szerda akkor m1

Nem értem,hogy egy angol rangadó miért jobb az m1-nek,mint a mi meccsünk..hallottam valamit itt,hogy a műsorszerkinek valami rokona MU drukker,dehát akkor is..
"erős" bíró vezeti majd a meccsünket 
Wolfgang Stark...
ez nem biztos, h jó nekünk, hiszen lehet, h engedni fogja a favágást... min. 2 gólos győzelem kell! Visca el Barca!

Wolfgang Stark...
ez nem biztos, h jó nekünk, hiszen lehet, h engedni fogja a favágást... min. 2 gólos győzelem kell! Visca el Barca!
- Messiaskii
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
nem tud vki mondani egy barca pubot vagy esetleg egy olyat ahova ti jártok és tudom nézni a barca-chelseat kedden ? Budapesti vendéglő vagy vmi barca törzshely esetleg ? 

- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Én úgy tudom, hogy sérült. De nem biztos, csak túl sok helyről hallottam, hogy nem fog játszani, más meg nem annyira valószínűMQuC írta:Szerintem játszik Bosingwa a BL-ben. Vagy sárgája van?

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Már 0-1.
Ráadásul a Chelsea bármikor tud veszélyt teremteni. Elég ha Drogba elkapja a fonalat, vagy Lampard, esetleg Ballack lő egy váratlan bombát.
Neadj isten Terry elfejeli Piqué mellől a szögletet és Gól
Ráadásul a Chelsea bármikor tud veszélyt teremteni. Elég ha Drogba elkapja a fonalat, vagy Lampard, esetleg Ballack lő egy váratlan bombát.
Neadj isten Terry elfejeli Piqué mellől a szögletet és Gól

-
- Entrenador del Barça
A Chelsea a liverpooli siker utan nem udnak gyozni a bajnoksagban az Evertonnan is X-eltek es most is 0-0 a felidoben.Es en ugy gondolom hogy nme fognak tobb golt rugni.Szerintem nem olyan veszelyesek es ha tudjuk iranyitaani majd a meccset nem lesz baj. 

Abban reménykedem, hogy Hiddink úgy jár, mint az EB-n. A hollandokat oktatták, majd jöttek a spanyolok, megpróbálta túltaktikázni, de eléggé mellényúlt. Hátha most is addig keresi a "csoda-Barca" ellenszerét, amíg el nem számolja magát. 

- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Ez nekem elég támadó szellemű felállásnak tűnik, amit egy idegenben kezdett oda-vissza vágós meccsen nem nagyon szoktak. Sztem a chelsea sem fog így felállni, többet fognak védekezni, hacsak Hidding ki nem talál vmi nagyon okosat és a legtámadóbb felállással küldi ki a játékosait, hogy meglepjenek minket.

- t.henry5511
- Jugador del Barça
Sztem isOvaMind írta:Ferreira nem játszik, ha jól tudom, könnyen lehet, hogy Essien lesz a balhátvéd. Ivanovic védekezésben nem olyan jó, ezt a Pool ellen is láthattuk. Szerintem Barca-továbbjutást látunk majd.

Általában a Lampard - Essien - Ballack trió játszik a pálya közepén. Jól kezdte a szezont Deco (talán az első hónapban a Hónap játékosa is volt), mostanában kevésbé megy neki, kevesebbet is játszik, már olyan pletykák is voltak, hogy eligazol.
Mindenesetre érdekes lenne Essien balszélsőként, így elsőre belegondolva nekem nem tűnik jó ötletnek. Már jobbhátvédként sem hozza azt a klasszis játékot, mint középpályán, erre még a gyengébbik lábára "terhelnék". Mondanom sem kell, hogy ezáltal valószínűleg kevesebbet érne támadásokban, így az Alves - Messi duónak is több lehetősége lenne. Plusz ezáltal a kp is gyengülne.
Én még azt is megkockáztatnám, hogy Puyol-t padoztatnám az első meccsen, ha véletlenül Alves besárgul, akkor is legyen egy jobbhátvéd a visszavágóra. Ott meg már mindegy, mert ha döntőbe kerülünk, akkor törlődnek a lapok.
Mindenesetre érdekes lenne Essien balszélsőként, így elsőre belegondolva nekem nem tűnik jó ötletnek. Már jobbhátvédként sem hozza azt a klasszis játékot, mint középpályán, erre még a gyengébbik lábára "terhelnék". Mondanom sem kell, hogy ezáltal valószínűleg kevesebbet érne támadásokban, így az Alves - Messi duónak is több lehetősége lenne. Plusz ezáltal a kp is gyengülne.
Én még azt is megkockáztatnám, hogy Puyol-t padoztatnám az első meccsen, ha véletlenül Alves besárgul, akkor is legyen egy jobbhátvéd a visszavágóra. Ott meg már mindegy, mert ha döntőbe kerülünk, akkor törlődnek a lapok.
Mivel nem szoktam nézni a meccseiket, ezért nem tudom: Deco alap ember most ott, vagy sérült, csere.... ?barca99 írta: A középpályák csatáját nagyon várom, két különféle stílus, de azon belül a legjobbak mérik össze tudásukat.
Ferreira nem játszik, ha jól tudom, könnyen lehet, hogy Essien lesz a balhátvéd. Ivanovic védekezésben nem olyan jó, ezt a Pool ellen is láthattuk. Szerintem Barca-továbbjutást látunk majd.
Ivanovic - Terry - Alex - Ferreira(?)
Még így is elég kemény a hátvédsor (külön kíváncsi leszek Eto'o-ra Terry és Alex szorításában), talán A. Cole hiánya, amit megéreznek. Főleg, ha Messi jó napot fog ki.
A középpályák csatáját nagyon várom, két különféle stílus, de azon belül a legjobbak mérik össze tudásukat. Remélem nem lep majd meg minket, hogy az eddigiekhez képest fizikálisan erősebbek és többet bírnak futni. Mondhatnánk azt is, hogy iparosok vs. művészek harca lesz.
Ha itthon megússzuk kapott gól nélkül, szerintem tovább megyünk.
Még így is elég kemény a hátvédsor (külön kíváncsi leszek Eto'o-ra Terry és Alex szorításában), talán A. Cole hiánya, amit megéreznek. Főleg, ha Messi jó napot fog ki.
A középpályák csatáját nagyon várom, két különféle stílus, de azon belül a legjobbak mérik össze tudásukat. Remélem nem lep majd meg minket, hogy az eddigiekhez képest fizikálisan erősebbek és többet bírnak futni. Mondhatnánk azt is, hogy iparosok vs. művészek harca lesz.
Ha itthon megússzuk kapott gól nélkül, szerintem tovább megyünk.