Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nézz be az Eto'o topic-ba.Csabinho91 írta:Nem kell kritizálni a VV-t mert Eto'o elöl kihagyhatja a helyzeteit arra nem emlékszik senki
1. Bizony meg akarta fogni a lasztit,ami nem is baj,mivel le lehetett volna húzni a bőrt.Meg is lett volna,csakhogy pont abban a pillanatban ütközte le Puyí,amikor odaért.mademan írta:Véleményem szerint V.V. egyértelműen benne volt a gólban!!! AZ egy dolog hogy puyol is ott szerencsétlenkedett,de szerintem:
1. ezt a labdát V.V. meg akarta fogni, csak nagyon mellé nyúlt lehet azért mert akadályozták, nem tudom.
2. szerintem éppen ezért mert ekkora volt a tömörülés elég lett volna ha belebokszol egyet és akkor nem kéne itt vitáznunk!!!
szerintem fölöslegesen vállalt túl nagy kockázatot!!! a meccsen nyújtott összteljesítménye viszont rendbe volt!!!
Danka!Danka00792 írta: De Puyol attol még ott volt!! Nem levegö hogy csak ugy átmenjen rajta VV!
Komolyan mondom, kezd nevetséges lenni amit csináltok... Kapjatok már észbe emberek!
De Puyol attol még ott volt!! Nem levegö hogy csak ugy átmenjen rajta VV!Mikaos írta:No, akko még 1-szer, és utoljára
Kapus mindent visz 5-ösön belül!!!
Védőt is, csatárt is, ellenfelet, sajátot is, Puyolt is. Ennyi. Fel sem szabadna merülni annak, hogy Puyol a hibás.
No, akko még 1-szer, és utoljáraDanka00792 írta: Te Mikaos, annak, hogy Puyol akadályozta VV-t melyik részét nem érted?
Te Mikaos, annak, hogy Puyol akadályozta VV-t melyik részét nem érted?Mikaos írta:...Etooka írta:Villa két másodpercig nem engedte tovább VV-t, ezek után pedig Puyol is zavarta. Mégis, hogyan fogja meg a labdát?
Persze, ez is az ő hibája volt...
Azért, mert minden valamirevaló kapusedzésen, kapusnevelésen kb. az első szabály, hogy a kapus mindent visz az 5-ösön belül! Labdát, bábut, mindent.Etooka írta:Villa két másodpercig nem engedte tovább VV-t, ezek után pedig Puyol is zavarta. Mégis, hogyan fogja meg a labdát?
Persze, ez is az ő hibája volt...
Hidd el, teljesen értelmetlen az erőfeszítés. Itt már sokan kikiáltották Valdest rossz kapusnak és annak úgy kell lennie, senki és semmi nem változtathat rajta. Bármit elért azt csak a csapatnak köszönheti. Ő egy dupla nulla. Bármit tesz, úgyis csak a hibáit fogják megtalálni. Így működik ez.Teljesen egyetértek veled! Minden kapus hibázhat! Ne feledjük már el, h egy Zamora-díjas, BL győztes, 2-szeres bajnok kapusról van szó!
Teljesen egyetértek veled! Minden kapus hibázhat! Ne feledjük már el, h egy Zamora-díjas, BL győztes, 2-szeres bajnok kapusról van szó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jocek írta:Sziasztok, először is megszeretném védeni victor valdes-t, mivel akármennyire lehet ellene beszélni de jópár meccsen keresztül nem kapott gólt és ha visszanézünk a bravúrjaira, akkor mindenki láthatja, hogy óriási játékot mutat a ziccerek kivédésében - mivel ebben klasszisokkal jobb bármelyik kapusnál...
Én azt mondom, hogy csak nézzétek meg a real madrid elleni védését, amit Drenthe-vel szemben védett...vagy a többi védést, amikor semmi jót nem írnak róla, hiába fogott ki több meccsen keresztül védéseket - senki nem mondja a rosszhangok közül, hogy "ez igen"
Én sem szerettem az utóbbi időkben, de szerintem ahogy öregszik egyre inkább ő lesz a legnagyobb...
Visca el BARCA
Elég érdekes megközelítés.Viki írta:szerintem jó volt V.V. ugy sajnáltam mikor gólt kapot de igy izgalmasabb lenne ha ma győzne a Madrid annak nagyon örülnékvégre valami szorakozás és győzőn a jóbbik...