Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a poén az hogy én is álmodtam hasonlót, sőt egy harmadosztályú focicsapattól kaptunk kimademan írta:áhhhh!!!
Tegnap szörnyű rémálmom volt. Barátnőm költött fel mert szuszogtam és rúgkapáltam, le voltam izzadva meg fáztam ahogy kell ilyenkor!!!
Azt álmodtam hogy kikaptunk 3:1-re! Szörnyű volt....
Óh, hogy kapjátok be!SINCE 1899 írta:Én meg itt vagyok a stadionban,most váltottam pár szót Eto'o-val:)RonaldinhoX írta:Sziasztok!Itt vagyok kint a stadion előtt már nagyon várom a meccset!jó szurkolast minden eurobarcasnak!!!!!
Lejátszottam a meccset Fifába Legenda szinten,más eredmény nem létezhet!!:DTZS írta:De szép is lenne.Skeraj írta:A tippem mára h 3-0ra nyerünk!Eto'o rúg 2-öt,Messi meg egyet.Az első félidőben 2-0 ide,aztán miután berugtuk a 3ikat visszaállunk és behuzzuk a meccset!
Remélem igazad lesz!
kicsit merész kijelentés, bár remélem igazad lesz. amúgy hallottál már ez Essien-Lampard-Ballack/esetleg Deco középpályás sorról? ez azért nem egy spanyol kiscsapat szint. úgyhogy én nem nézném le őket, főleg ha ekkora agy ül a kispadon(bár azért nálunk se kutya az edzőEntonii8 írta:Ma mindenhol csak azt hallom,h milyen szoros csata lesz ez a ma esti meccs... A Chelsea is támadni fog,stb. Akkor feltennék 1 költői kérdést: Hogy lehet úgy támadni,h közben nincs nálad a labda?!
Ez olyan mint ha fegyver nélkül indulnál el a háborúba...-->semmi esélyed..
(Chelsea-nél sem lesz labda!)
Tippem: 2vagy 3-0.
De szép is lenne.Skeraj írta:A tippem mára h 3-0ra nyerünk!Eto'o rúg 2-öt,Messi meg egyet.Az első félidőben 2-0 ide,aztán miután berugtuk a 3ikat visszaállunk és behuzzuk a meccset!
Leomessi14 írta:Guddy mar lott golt a Chelseanak(Ha jol tudom 2-ot isNem biztos:)
Guddy mar lott golt a Chelseanak(Ha jol tudom 2-ot isColos írta:Vagy Gudjohnsen.baas11 írta:DE Örülnék ha Hleb ejtené ki a Chelsea-t !!!Mekkora lenne már?!![]()