Élő közvetítések 08/09
a labdarúgás szégyene ez a mai chelsea
Lehet de Ballack akkor is egy kretén.spymatt1 írta:barca drukker nem mond ilyet fuuuujjjSanama írta:Sokszor szidtam egy-egy játékost,de ez a Ballack egy leírhatatlanul alattomos és undorito játékos.
Nem részletezem,de bevernék neki 3-4et

Lehet de Ballack akkor is egy kretén.

Amúgy szerinted milyen egy Barca drukker?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2009.04.28. 22:32:13-kor.
barca drukker nem mond ilyet fuuuujjjSanama írta:Sokszor szidtam egy-egy játékost,de ez a Ballack egy leírhatatlanul alattomos és undorito játékos.
sziasztok
Tudom már! A 90edik perce tartogatjuk a meglepit Hiddinknek! Zseniális taktika...
Ha most 0-0 lesz az nem olyan rossz nekünk mert akkor elmondhatjuk hogy a Clesea-nek nincsen idegenben lőtt góólja. Ha mi a Stamford B. lövünk 1-et akkor nekik kettőt kell. Viszont a Chelsea-nek muszáj lesz mostmár támadnia mivel nincs idegenben lőtt góólja. De most hogy nézem lehet hogy játékosaink sem lesznek a kövi meccsre.edeinho írta:Mi meg nekik 4et és el van intézve! Mindenki jól járt ( csak a cselzíí nemboixosnois írta:az a szomorú, hogy ez a chelsea otthon simán rúg nekünk egy hármast.....)

Sokszor szidtam egy-egy játékost,de ez a Ballack egy leírhatatlanul alattomos és undorito játékos.

- miihii
- KHAL
Az a szomorú,h Te ilyen nickkel ilyeneket írsz!!!!boixosnois írta:az a szomorú, hogy ez a chelsea otthon simán rúg nekünk egy hármast.....
Arra nem gondoltál,h a mi fiaink sem amatőr botlábúak?Meg h ha a cselszkij otthon jobban kitámad,akkor több helyzetünk lesz nekünk is?
Nah,mindegy,szurkolni is többféleképpen lehet.
De a tiéd már felettébb bosszantó számomra!
Már ha ezt annak lehet nevezni!
VISCA EL BARCA!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Inkabb itthol ne kapjunk golt!!AdaMM írta:de miért eto?????????????????ha gól akarunk több csatár kéne
Gyerünk fiuk!!!!!!!!!!!!
bojan esést 16oson belul!!!!!!!!!!!
sziasztok
grat hozzá... És te vagy barca drukker...boixosnois írta:az a szomorú, hogy ez a chelsea otthon simán rúg nekünk egy hármast.....

de miért eto?????????????????ha gól akarunk több csatár kéne
Gyerünk bojan veled vagyunk 

Mi meg nekik 4et és el van intézve! Mindenki jól járt ( csak a cselzíí nemboixosnois írta:az a szomorú, hogy ez a chelsea otthon simán rúg nekünk egy hármast.....

etoooo???? mért őt kell lecserélni?
Gyerünk chelsea gyere gyere cicc a kapu elől 

- miihii
- KHAL
Sztem meg nincs.Semmivel sem fontosabb az,mint ez.Szal úgy gondolom,h maximálisan erre a derbire koncentrálunk.Máskülönben ráfáznánk...Jayden írta:Hát azért ezt nem hiszem hogy egyáltalán nincs a fejbe az a meccs .
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Hát a keretből ennyire futja. Najó talán még Gudi.Alberto10 írta:bojan?? neeeeee....baze a cselzisek tökéig sem ér....baze pep
- boixosnois
- Jugador del Barça
az a szomorú, hogy ez a chelsea otthon simán rúg nekünk egy hármast.....
Mindig rossz a bíró?torotam írta:meg tegyük hozzá, hogy elég rossz a bíró...

bojan?? neeeeee....baze a cselzisek tökéig sem ér....baze pep
kocsog angol antifoci miatt van... komolyan kéne már ezt büntetni...Alberto10 írta:hát így visszagondolva az egy évvel ezelőtti elődöntő első meccsére semmit sem javultunk volna???? ugyanúgy 0-0 lesz???nemááá...
-
- Entrenador del Barça
Jon Bojan 

Hát azért ezt nem hiszem hogy egyáltalán nincs a fejbe az a meccs .