Nem tudom,hogy tudtok ennyire visszafogottak lenni a tegnapi meccs láttán.Ez vagy a moderátorok munkáját dicséri vagy csak én voltam olyan állapotban tegnap este,hogy legszívesebben eltörölném a Chelseat és a játékvezetőt is a föld színéről.
Amit a Chelsea tegnap csinált,azt nem nevezném focinak,mert az nem foci volt,hanem tömör szánalom.Játék 0,10 emberrel védekeztek a tizenhatoson belül,kb. 4-szer jöttek át a félpályán az egész meccsen,s az egyetlen valamire való helyzetük is a mi hibánkból született.Hatalmas szégyen,hogy ilyen csapatok még bent vannak a blben,ráadásul az elődöntőben.Ez nem foci,ez még nem is antifoci,hanem valamit teljesen más.
A másik.Mindenkit sz.rrá rúgtak,azt csodálom,hogy nem sérült le a fél csapat.Alattomosak voltak és durvák.Ez a Ballack gyerek ismét bizonyította,hogy mekkora hatalmas tetvedék.A primadonna Drogbával karöltve.A hentesek királyáról,Alexről nem is beszélve.Állítom,hogy nem tudott szabályosan szerelni.Emellett nem fújt be egy egyértelmű tizit sem.
A bíró volt a Chelsea 12. embere.Mostanában nem szoktam a bíróra fogni a rosszabb meccseinket,de ez tegnap egyértelmű volt.Nem fogta meg a meccset,lapokat nem osztott ki,pedig a Chelseaból szerintem a csapat felének járt volna sárga,2-3-nak meg még piros is.Erre Puyolnak lapot ad a semmiér.Dilettáns barom.
Ez a Chelsea a foci szégyene,undorító sz.rkupac.Félek a visszavágótól.
De meg kell említeni a másik oldalt is.Messi ismét 0,0;Eto'o is kb.,egyedül Iniesta volt az,aki nyerni akart.Ez elég szomorú.Xavi sem volt olyan,mint szokott,a védelemre és Valdesre nem lehet panasz.A visszavágón ennél több kell.