Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
20.a... eddig úgy volt hogy 21 azt most mégis 20. nem baj így már csak 9 nap!Charlie írta:Most hanyadikán lexek a meccsek meccse?20 vagy 21?Mindenhol mást mondanak.
C.
Én nem azt mondtam, hogy kell mert szerintem senkit sem kell igazolni, jövő nyárig, csak annyit mondtam, hogy szeritnem jó focista, sőtt benne van a legjobb 10 középhátvédbenEnrique írta:A romában játszott olyanokkal mint a totti és társai... Eleve ilyen játékos fel sem merülne a barca háza táján...Stike írta:nem hiszem, hogy Samuel alibi focista lenne, én eddig szerettem, de mostmár mind1 bármit mondhatunk rá
Tessék, itt is a válasz.redlions írta:Szvsz nem Barca szintű.Lujo írta:De miért. Szerintem is jó focista.![]()
A védelem úgy jó, ahogy van. Hány gólt kaptunk eddig??? A válasz is nekem ad igazat.
A romában játszott olyanokkal mint a totti és társai... Eleve ilyen játékos fel sem merülne a barca háza táján...Stike írta:nem hiszem, hogy Samuel alibi focista lenne, én eddig szerettem, de mostmár mind1 bármit mondhatunk rá
Azért nem árt 1 kis variációs lehetőség sem, meg a fáradtság, sérülések. Szal 1 védő mindenképpen jól jönne, főleg ha olyan sokoldalú lenne mint a mi Puyolunk!redlions írta:Szerintem jó, ahogy van. Fiatal védelem, a jövő védelme. Főleg, ha saját tehetségek is felkerülnek. Nem kell új igazolás a védelembe! Így hatékony!
Enrique írta:Ferdinand tényleg hihetetlenül jól igazgatja a MU védelmét! Nem is lenne rossz 1 Puyolito-Ferdinand páros középen...Charlie írta:Ferdinand 1 hurka,de amióta visszatért eltiltásából feltünően jól játszik.
C.
Ferdinand tényleg hihetetlenül jól igazgatja a MU védelmét! Nem is lenne rossz 1 Puyolito-Ferdinand páros középen...Charlie írta:Ferdinand 1 hurka,de amióta visszatért eltiltásából feltünően jól játszik.
C.
Charlie írta:FIGO 10 írta:katalán barátaim!
nekem télleg nincs semmi bajom sem veletek sem Pujolal, de azért legyünk már REALisak kérem szépen.Owen aranyladbás, Pujol Owennek a cipőjét nyalhatná...TALÁN.....
PUJOLRA MONDTAM H hentes, ÉS EZT TOVÁBBRA is fenntartom, nem több mint 1 durva alattomos játékos, nem mérhető Michel Salgado-hoz sem![]()
legalább 15 jobb játékos van azon a poszton
ja ésha nyerünk a Classico-n akkor készülünk 1 kis meglepire![]()
![]()
AZZAL EGGYÜT ÉN ELISMEREM PUJOL-T, nem rossz focista de azért maradjünk kérem szépen kétlábbal a földön
1. Puyolt ne hasonlítgasd a te Michel Salgadohoz(jó hogy nem raúl bávóhoz hasonlítod),ég és föld.....Puyol benne van a világ legjobb 3 védőjében,és két lábon maradtam a földön ezzel a kijelentésemmel.
2.Owen -t bármikor leveszi a pályáról Puyol,elég Oleguer is mondjuk.
3.Neked itt nincsenek "katalán barátaid"!
4.Ezen az oldalon ne készülj te semmiféle meglepetéssel,inkább kotródj innen.
5.Elegünk van már belőled,meg a név regisztrálgatásaidból.
Üdv,
C.