Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ó, ez nem újdonság. Már Rijkaardnál is rendszeresen cserélgették a támadók a helyüket.ElBartimaeus írta:Amit én mindenképpen meghúznék az az, hogy a csatártrió változtatja a helyét! Most is gondot okozott Messi helye! Mi lenne, ha mindezt meccs közben csinálnánk! Főleg, hogy Henry nagyon jó középen is, lehetne rendesen keverni, zavarni a védőket! Mert mindegyik igénybe veszi a hátvédeket, de kicsit máshogy az összes és nem biztos, hogy fel tudnak készülni egyszerre 3 ilyen kvalitású játékosból!
Sztem nem. Bár a RM sincs különösebb mentális probléma, de ha megnézünk a Barca idei évét, amikor igazán kellett, akkor mindig nagyon oda tettük magunkat, és győztünk. Pl. a őszi 4 rangadón, a Lyon ellen a visszavágón, a Bayern ellen, és most is a rangadókon. Ok, x-tünk a Valenciával, de sztem ennyi bőven belefér. Épp ezért, h amikor kell nagyon tudunk teljesiteni, ugy gondolom, h szerdán is mi örülhetünk majd.de én úgy éreztem a Madrid mentálisan jobb csapat,
én pont azt szeretem, hogy mi uraljuk a játékot szinte mindig. nem állunk be bekkelni mint a sok szenny nagycsapat(tisztelet a kivételnek pl: Arsenal), hanem mindenki ellen felvállaljuk a támadófocit és uraljuk a bőrgolyótlionelmessi19 írta:Nálam spec. pont ez az egyetlen dolog a játékrendszerünkben és stílusunkban, amit utálok. 37 passz, oké, nade a 80 %a több mint 40 méterre a kaputól. Az utsó 6-8 passz, na az a játék. Az első 30 passzt, meg ami még ehhez hasonló szokott lenni mindig, majdhogynem jobban unom, mint ha az ellen támad.
De addig legalább mozognak az ellenfél játékosai, és előbb utóbb úgysem tudnak úgy visszarendeződni, hogy ne legyen egy picike lyuk a védelemben, amit Iniesta vagy Xavi ne tudna kihasználni. Magyarul addig mozgatjuk az ellenfelet, amíg hibáznak, és amikor megvan az a folt a védelmen, Xavi vagy Iniesta könyörtelenül ki is használják.lionelmessi19 írta:Nálam spec. pont ez az egyetlen dolog a játékrendszerünkben és stílusunkban, amit utálok. 37 passz, oké, nade a 80 %a több mint 40 méterre a kaputól. Az utsó 6-8 passz, na az a játék. Az első 30 passzt, meg ami még ehhez hasonló szokott lenni mindig, majdhogynem jobban unom, mint ha az ellen támad.
Biztos,hogy nem!Kluivert55 írta:Azt nem tudom valaki észrevette-e, de a 2. gól előtt 3-an faultolhatták volna a gólszerzőt nevezetesen Xavi, Puyol és Dani Alves. Csak érdekesség képpen mind a 3-an 1 sárgára vannak az eltiltástól és azért kíváncsi lennék ha nem a klasszikus következne akkor is ilyen egyszerűen törhetett volna be a büntetőterületre P. Hernandez?!