hanyadéves vagy, és milyen szakos?lui1698 írta:
Lassan indíthatunk egy nehéz az iskolatáskatopikot!

mert a kar nagyságából adódóan lehet, h ismerjük is egymást

hanyadéves vagy, és milyen szakos?lui1698 írta:
Lassan indíthatunk egy nehéz az iskolatáskatopikot!
lui1698 írta:talán alapfokú művészeti iskola?lionel_messi írta:a Klapka György Általános iskola és AMI(kiváncsi vagyok ki tudja hogy mit jelent) -ba járok.
Kicsi a világ, mi?MichaaBee írta:Jelenleg ezen intézményben boldogítom a tanárokat.visofeco írta:Herman Ottó Gimnázium![]()
Jelenleg ezen intézményben boldogítom a tanárokat.visofeco írta:Herman Ottó Gimnázium
talán alapfokú művészeti iskola?lionel_messi írta:a Klapka György Általános iskola és AMI(kiváncsi vagyok ki tudja hogy mit jelent) -ba járok.
No az iskoláidra lennék igazából kíváncsi.visofeco írta:Nem szeretném és nem is fogom leírni hova jártam iskolákba, mert szerintem a legtöbbeteknek ez nem sokat mond!
Kezdeném azzal, hogy Miskolc mellett élek Felsőzsolcán
Üdv itt a fórumon!visofeco írta:...
Csak nem Drobni Miki fia vagy?Sanama írta:Nos, Drobni Dánielnek hívnak és Nyíregyházán élek. 1993.10.08.-án születtem.
Focit 3-4évig űztem csapatban,de mivel nem akartam annak szentelni az életemet,csak hobbinak akartam,ezért abbahagytam,de hobbiból persze játszok barátokkal .
...
De 1-2 kedvencet mondanék: Coldplay,Green Day
Nee, CFirpo ilyen fiatal vagy?CFirpo3 írta:Sanama írta:1993.10.08.-án születtem.Egy nappal idősebb vagyok nálad.
![]()
Én 7-én születtem...
Szia Krojf koma:)Krojf írta:Nagyon szépen köszönöm vd17, Gino911 és puma komáim
bemutatkozását!
Külön szeretettel üdvözlöm puma kománkat és kedves családját is!
Nagyon mákos vagy azt ugye tudod!
Egy Sevilla elleni action nem lesz akármi!
K.
Ennek örülök,különben tervezem egy csapat alakítását,ha Sopronba megyek!Egyébként Sopronban a Moholy-ra gondoltam,ott van formatervezői szak!Chris0527 írta:
Ha Sopronba jösz szóljál összefuthatunk érdekel ez a frizbi dolog:D . Am. érdekes én nem is tudtam hogy ilyen van sopronban