Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mi küldtük be és megütötte a szintetbarca99 írta:Napisz@ron direkt vagytok fent reklám célból, vagy véletlenül talált rátok az egyik szerk. és megütöttétek a szintet?
Szívemből beszélsz!Fernando írta:Számomra az egyik legjobb SK-s: http://www.youtube.com/watch?v=-p7wXFULJWo
Napisz@ron direkt vagytok fent reklám célból, vagy véletlenül talált rátok az egyik szerk. és megütöttétek a szintet?
Nos,a teljesség igénye nélkül néhány vélemény amit a neten találtam..
majomamarson.blogspot.com írta: ..az első ami rögtön feltünt,hogy nincsenek benne majmok,meg mars sem.
Így aztán nem is tetszett.Több majomkodást legközelebb!
filmesztéták.blog.hu írta: Rendkívüli alkotás!A kenyér mint kezdet,és széklet mint vég..alfa és omega.
A mélyben rejtett párhuzamok mai világunk égető problémái,és az embertelen,individualizmusra képtelen filmipar kizsákmányoló habzsolása közt..
Tök Ödön odonblog.hu írta: ..Ha én ennyi idősen ilyen videót csináltam volna,apám tarkón vágott volna egy gumicsizmával.Hajnalban.Míg alszom.
Sigmund Freud írta:
Etyértelmű anális fixáció,és fekalofóbia.Natyon érdekes,natyon érdekes..
Kersni fel engem rendelőben,sürgősen!
Perselus Piton professzor írta:
Ez csapnivaló Potter! 20 pont a griffendéltől!
Állat
Van úgy, hogy az embernek az jut az eszébe: ennél lejjebb már nincs.
Lehet egy tippem?Katalán88 írta:Melyik vagy te? ha nem akarod, hogy mindenki tudja, akkor PÜ.Badi írta:hát az egyik én vagyok..![]()
![]()