Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megnéztem már a filmet. Hááát... Egyszernézős, vége valahogy nem ütött nálam nagyot. De egyszer meg lehet nézni.marci6p írta: Nekem a halálos iram nem jött be, viszont nem is tudtam, hogy van úgymond Megtorló2. Tuti megnézem, mert nekem az első rész nagyon adta.
kudu írta:Szökés 4. évad 20. rész
Nos ezzel a résszel kapcsolatban már csak annyit tudok mondani, h nálam elérte azt a szintet a sorozat, mikor már tényleg túl van kombinálva. Így már nem is bánom, hogy nem lesz több évad, mert már túl csavaros a történet.
Hogy nem is testvérek Scofieldék, meg hogy most választania kell Sarah és Lincoln között...
Mondjuk azért arra kiváncsi leszek, hogy nyárra tényleg elkészül-e a film belőle. The Final Brake lesz állítólag a címe
Hát nemtom, mikorra nézem meg, mert amit leszedtem az még mindig a fékész verzió. Sok látványelem nincs megcsinálva benne.marci6p írta:Remélem tetszeni fog az X-men, majd írd már be a véleményed![]()
Jó szurkolást estére!
következő részről ne is beszéljünkozsimiki írta:Lost S05.E14:
enyhe jó rész volt, kíváncsian várom az utcsó részeket, +h Elois és Widmore,miért küldte a fiát meghalni, gondolom abban a 3 évben nagyon fontos kutatásokat végezhetett, ha megért ennyit a szüleinek (mert ők pontosan tudták amikor elküldték,h meg fog halni Dan...)
Na megnéztem. Háááát.... nekem sem jön be. Jól indult, aztán teljesen értelmetlenség lett az egész filmböl. Ott tartottam, hogy vártam már a félelmet, amikor összecsinálom magam, megnéztem hogy mennyi van még a filmböl.. 20 perc... jólvan mondom itt sem lesz semmi.faithnomore írta:a strangersről annyit, hogy meg kell mondjam, én már láttam a filmet, és szerintem nagyon gyenge volt...én eszméletlenül untam magamat rajta, vontatott volt, teljesen idegesítő és nonszensz dolgok voltak benne és a vége teljesen hülyeség volt
Én moziban láttam (mozifanatikusok éjszakáján)... és csak jót tudok róla mondani... ha nem is töltöd le barátom, megnézni mindenképp megnézheted (moziban persze)Benceee14 írta:Sziasztok.
Bocsi a zavarásért csak valami kedves ember válaszoljon légyszi.
A Magyarországon "Spancserek" címen futó "I love you,Man!" filmről tud valaki valamit? Érdemes letölteni?
a strangersről annyit, hogy meg kell mondjam, én már láttam a filmet, és szerintem nagyon gyenge volt...én eszméletlenül untam magamat rajta, vontatott volt, teljesen idegesítő és nonszensz dolgok voltak benne és a vége teljesen hülyeség voltCooh írta:a Resident Evil:Bioterror nem a film folytatása....nagyon el vannak tévedve egyesek...a Transformers 2 meg Június 24-én jön be a Mo-i mozikba...aki szereti a horrort annak figyelmébe ajánlom a: The Strangers című filmet ami igaz történet alapján készült,trailer: http://www.youtube.com/watch?v=x1TBlPelvbE&feature=fvst
Dexter megvoltnexam írta:HIMYM,Dexter
ezeket elkezdheted![]()
Körülbelül 4 hónapot várhatsz, mivel mi e hónapban játszottuk aGauchomester írta:Hello Mindenkinek!
Nem tudjátok, hol járhatnék utána annak, mikor jelenik meg itthon a Marley meg én DVD-n? Mindenhol kerestem már, de semmi infót nem találtam erről. Előre is köszönöm!
még a premier környékén néztem meg haverral, nem volt rossz, látványos volt, csak néha túúúl látványosnoname írta:Megnéztem a My bloody valentinet, természetesen az újat. Aki szereti a slasher horrorokat(Halloween, Péntek 13, Rémálom az Elm utcában...), annak mindenképp ajánlom. Megvannak a maga gagyi jelenetei, de szórakoztató. Jól sikerült!
Utánanéztem közben,a címe:Cooh írta:elég pl. csak logikusan gondolkozni...pl az hogy semmi köze nincs a 3. és az "állítólagos 4. rész között"...(az igaz hogy a 3 rész között minimális áthidalások vannak)
DE:Resident Evil 4...Jeremy Bolt producer nyilatkozata:Még nem akarok erről beszélni. Még minden a tervezés fázisában van.Nagyon átgondolt, és kiválóan átdolgozott részt kívánunk forgatni, s ehhez idő kell. A dolog a halál fajtájáról fog szólni, ennél többet nem kívánok elárulni. Túl korai lenne.
Danka00792 írta: Már töltö....veszem is meg
Hmm, ez jónak tünik!Cooh írta:aki szereti a horrort annak figyelmébe ajánlom a: The Strangers című filmet ami igaz történet alapján készült,trailer: http://www.youtube.com/watch?v=x1TBlPelvbE&feature=fvst