Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://subs.it.cx/Kamarilla írta:Vki tudna mondani egy jó oldalt, ahonnan a Donnie Darko című filmhez angol/magyar feliratot szedhetek le? Az opensubtitles.org-ról szoktam feliratot letölteni, de az nekem most emg van halva, egyszerűen nem tölti be az oldalt!Előre is köszi!
Keirrison de Souza Carneiropalesz77 írta:valaki írja meg nekem pls annak a fiatal asszem brazil gyereknek a nevét, akit itt beszélgettünk pár napja, még link is jött egy róla szóló cikkel, és elmondta, hogy mekkora barcafan stb. stb.köszi előre is
![]()
Így van,elvégre azért online scanner.Az egyetlen amit letöltesz egy pár megás fájl amin keresztül frissíti írtás elött az adatbázisát...:Poldi:.. írta: le se kell töltenem csak így neten keresztül lefuttatom és megkeresi és ki is írtja?
le se kell töltenem csak így neten keresztül lefuttatom és megkeresi és ki is írtja?Victor_Valdes írta:Szvsz a legjobb vírusirtó és tűzfal.Tim írta:.Kaspersky
Különböző oldalakon, sport oldalakon akár munkák. Vagy, ha szimpla cikk írás stb, azok is vannak. Csak körül kell nézni, kérdezősködni.kudu írta:Nem tudna valaki ajánlani valami otthon végezhető gépes/internetes munkát?
Mert azért suli mellett lenne időm ilyenre, és nem jönne rosszul egy kis pénz
Szvsz a legjobb vírusirtó és tűzfal.Tim írta:.Kaspersky
Valaki??fcbarcelonazsombi írta:Valaki egy Sopcast ami müködik nem tudna küldeni vagy linkelni.
Nekem 3.0.3 volt az jól ment de most bármit töltök le semmi nem megy.
Lehetséges ennyi vírust összeszedni,csak hogy megnyugtassalakbali 15 írta:Srácok tud valaki egy egyszerű letölthető vírusirtót?
Mert az a béna Nod32 nem írtja a vírusokat hanem csak megkeresi őket azt csá.De lehet hogy kiírtja őket csak kétségeim vannak mert a vírus irtás után azt írja ki hogy talált vírusok száma... . Lehetséges az hogy 1 nap alatt 86 vírus fertőzzön meg? Ja és még valami. NEM TUDOM ÜZEMBE HELYEZNI A TŰZFALAT. Mi lehet a baj? Nem lehet bekapcsolni.
LM10 írta:Valaki tudna küldeni egy linket ahol megtalálom az alábbi zene szövegét?
Jorsh - Ja Som Campions
Előre is kösz!
Valaki?takivini a Bannerek topicban írta:Hát ez nem egészen banner, de a kérdés a mestereinkhez szól, szóval ide írom... Egy egészen különleges kérésem lenne, ezért remélem hogy valamelyikőtöknek felkelti az érdeklődését.
A sulinkban lesz DÖ elnökség választás, amit megelőz a szokásos kampány és egyéb hercehurca. Namost olyasmi kérdés lenne hogy nincs-e kedve valakinek esetleg valami freestylabb plakátot/plaktátokat csinálni a kampányunkhoz. Ha esetleg van aki szívesen elválalná, az dobjon egy PÜ-t és akkor majd küldök képeket/szöveget, amiknek rajta kéne lennie.
előre is köszi. Wink