Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jah,h ennyi a titka?cps46 írta:
Piqué, amikor elindult a gólja előtt, mondtam neki, hogy menjen, mert ő fogja a gólt rúgni.
Erre azért nem lennék olyan büszke, de te tudod.eddig 4 fórumba beírtam a cabrónozást
Casillas mellett szerintem Robben is említésre érdemes, tetszett a játéka, de nem bírta ki a 90 percet, nem volt még meg a kondija. Sok csomót kötött Puyolék lábára az első félidőben. Ha nincs Casillas, még többet kaphatott volna a Real!ozsimiki írta:Real-ból ismét ,sokadszorra Casillas volt az egyedüli, aki klasszist nyújtott, ha ő nincs, előbb lesz ekkora difi.
Mekkora eredmény, nehezen fogom fel
holnap sörözzünk egyet a sikerreTomsa írta: Gólja se volt semmi! Tetszett nagyon. Én most zalakaroson vagyok egy hotelbe, a bárba néztem a meccset csupa madridistával...azért korrektek voltak,a végén gratuláltak
Hatalmas gratu!Boixos írta:nemrég született meg a fiam, most pedig megszületett a legnagyobb eredmény, amit élőben láthattam egy klasszikuson!
KÖSZÖNÖM!!!!!
Gólja se volt semmi! Tetszett nagyon. Én most zalakaroson vagyok egy hotelbe, a bárba néztem a meccset csupa madridistával...Ilúvatar írta:6-2
Ennyi bammehMéghozzá Madridban... Ennél nagyobb OKTATÁS már nincsen a földön hháháháhhhh
A meccs embere PIQUÉ!!!!!!!! Olyan szerelései voltak, hogy szintén...![]()
![]()
Mindannyiunk nevében gratulálok! Ebből pedig kijár a csapatnak is, ezt álmomban sem gondoltam volna. Még nyolc gól kell négy meccsen az abszolút gólrekordhoz, és négy meccsen két győzelem a bajnoki címhez. érzésem szerint ezek meglesznek. A következő nagy feladat a szerdai. Azt hiszem, van miért aggódniuk Londonban.Boixos írta:nemrég született meg a fiam