Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valóban igaz.A haverom mondta az első félidőben 1-3 után,hogy mi a picskut keres ez a saját tizenhatosunknál.Ő ilyen mondom. Nagyon fontos pillanotakban szerezte a gólokat. Talán ezért a MOM. A másik emberke pedig Pique.Hihetetlen magabiztos volt és a gólja egészen zseniális volt.Ha azt nézzük ki milyen magasságokból emelkedik fel egy bizonyos szintre,akkor ő a Man of the Match.Na mindegy.Nem lehet dönteni. Messi amúgy is gáz volt ma Xavi-val egyetemben.Többiek is.Benga írta:Nálam a meccs embere Henry, pusztán azért, mert nagyon fontos szitukban lőtte a góljait. Emellett is hasznosan játszott. Amúgy meg Xavi, Messi is hasonló extraklasszist nyújtott, amúgy jó érzés ezen mélázni egy klasszikus után, hogy ki volt a meccs legjobbja, nem?
Várjuk ki a végét...rivaldo23 írta:Asszem megvan az év meccse az évvégi szavazáson![]()
Inkább men. Aki nem tud arabusul...MR. TROMORT777 írta: am szerintem ne Man of the match legyen, hanem inkább Mans of the match
Legyen Guardiola..azert az hogy ki tudta magabol ezt hozni Xavi,Leo,Henry es ugy amugy mindenki neki is nagyban koszonheto.lionelmessi19 írta:Az az igazság, hogy komoly problémával küzdök, nemtom magamban eldönteni hogy ki legyen a MOM...
elmundo-n lehet szavazni, Messi mérföldekkel vezet...fcbarcelonazsombi írta:Én Xavira szavazok hamár csapatra nem lehet.lionelmessi19 írta:Az az igazság, hogy komoly problémával küzdök, nemtom magamban eldönteni hogy ki legyen a MOM...
Xavi emberfelettit dolgozott, sokszor 3 játékossal körbevéve is simán nyert, 4 gólpasszt kiosztott...
Messi végig nagyot jászott, két szép gólt lőtt, letámadott, és több jó labdát is adott ami gólpassz értékű volt, 1 gól is lett.
Henry meglőtte a két legfontosabb (szvsz) gólt a meccsen, a két legfontosabb pillanatban.
Piqué pedig hihtetlen stabil volt hátul, és még egy szép gólt is jegyez.
Szivem szerint amúgy Xavinak menne a dolog, szerintem az egészhez összességében a legeslegnagyobb értéket ő tette ma. De iszonyat nehéz dönteni.
Én Xavira szavazok hamár csapatra nem lehet.lionelmessi19 írta:Az az igazság, hogy komoly problémával küzdök, nemtom magamban eldönteni hogy ki legyen a MOM...
Xavi emberfelettit dolgozott, sokszor 3 játékossal körbevéve is simán nyert, 4 gólpasszt kiosztott...
Messi végig nagyot jászott, két szép gólt lőtt, letámadott, és több jó labdát is adott ami gólpassz értékű volt, 1 gól is lett.
Henry meglőtte a két legfontosabb (szvsz) gólt a meccsen, a két legfontosabb pillanatban.
Szivem szerint amúgy Xavinak menne a dolog, szerintem az egészhez összességében a legeslegnagyobb értéket ő tette ma. De iszonyat nehéz dönteni.
Szerintem egy ilyen derbi után nagyon nehéz választani. Szerintem is a CSAPAT -így nagybetűvel. De ha esetleg mégis ki kellene emelni valakit, akkor legyen Henry. Vagy Xavi. Vagy Messi. Vagy Piqué. Vagy...lionelmessi19 írta:Az az igazság, hogy komoly problémával küzdök, nemtom magamban eldönteni hogy ki legyen a MOM...