Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, Piqué tényleg jó igazolás volt. Kellemesen csalódtam benne, pedig nem igazán értettem egyet a leigazolásával. DE! Hála Istennek tévedtem, és rám cáfolt.lionelmessi19 írta:Baromira igazuk van.Fecooo írta:röhej, amit az mu-sok művelnek más oldalakon... gyakorlatilag meg vannak róla győzödve, h a Barca köszönetet mondhat az mu-nak Piqué-ért... no comment...![]()
A MUnak rengeteg ajánlata volt a srácért, jobbak a Barcáénál, és csak Piqué akaratát figyelembe véve kerülhetett hozzánk. Nagyon jófejek voltak az angolok, simán elengedték, egy szó nélkül, lényegesen kevesebb pénzért.
Arról nem is beszélve hogy Piqué lassan előzni kezdi Dani Alvest is az év igazolása versenyben...
Így igaz, épp ezt akartam kifejteni én is, de beelőztél!lionelmessi19 írta:Baromira igazuk van.![]()
A MUnak rengeteg ajánlata volt a srácért, jobbak a Barcáénál, és csak Piqué akaratát figyelembe véve kerülhetett hozzánk. Nagyon jófejek voltak az angolok, simán elengedték, egy szó nélkül, lényegesen kevesebb pénzért.
Baromira igazuk van.Fecooo írta:röhej, amit az mu-sok művelnek más oldalakon... gyakorlatilag meg vannak róla győzödve, h a Barca köszönetet mondhat az mu-nak Piqué-ért... no comment...
Nagyon örülök,h rengetegszer bizonyít, főleg,h a szezon elején még Caceressel versenyeztették páran, hát egyenlőre azért nem egy szint,és örülök,h Ő "robbant" be,és vállt alap védővé.Benga írta:Nagyon stabil 1v1 nemnagyon lehet lenyomni. A gólja meg okos volt. Meg voltam győzödve, hogy visszagurítja. Az ár és a teljesítmény függvényében az év igazolása.
Én kétkedő voltam, és azthiszem ugy illik, h beismerjem a tévedésemdanko94 írta:Ha 25-30 milláért vettük vna akk is a legjobb igazolás lenne, de így... Amikor behívták a spanyol válogatottba, pár ellendrukker azt mondta h nem oda való stb. Remélem a kétkedők látták a mai meccset és meggyőződtek róla h Piqué benne van a világ legjobb 10 belső védőjébe!Benga írta:Az ár és a teljesítmény függvényében az év igazolása.
Így is van PIQUE amióta megkapta a meghívót a spanyol felnőtt válogatottba azóta egyszerűen ZSENIÁLISAN játszik megvan az új IKON a csapatba PUYI helyéretitán írta:A legjobb helyre került a 100.
Ha 25-30 milláért vettük vna akk is a legjobb igazolás lenne, de így... Amikor behívták a spanyol válogatottba, pár ellendrukker azt mondta h nem oda való stb. Remélem a kétkedők látták a mai meccset és meggyőződtek róla h Piqué benne van a világ legjobb 10 belső védőjébe!Benga írta:Az ár és a teljesítmény függvényében az év igazolása.
Az...már az!miihii írta:Ő volt az év igazolása![]()
5 Millió júróért vettünk egy világklasszist.
NAgyon jó úton jár effelé a kitüntető "cím" felé...
Egyetértek, végre egy igazi védőnk van aki fej játékban illetve gyorsaságban is kiemelkedő, emellett technikás.Rivaldo11 írta:Az idényben mutatott teljesítményére ma tettte fel a koronát! Ez a srác aranyat ér!