Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagy meglátás, köszi hogy 2 topicban is ellőtted ezt a fergeteges poént!sinnlos írta:Egy apróság a tegnapi góljához:
Hol máshol szerezhetett volna ilyen gólt, mint a Bernabeuban.
Hiszen a név kötelez!
Gerard Piqué Bernabeu
Mennyiért vitte el anno a MU? - pl. ezt is kalkuláljuk bele.dnske írta:Ha azt nézed hogy 4-5 millió euró körüli összeget kellett kifizetni egy saját nevelésű játékosért, akkor nem volt jó üzlet.
Ha azt nézed, hogy 4-5 millióért milyen védőre futotta jó üzlet.
kis utánanézés:Varga Tamás írta:Jaja, olyannyira, hogy ki is zúgtak az első osztályból...Erre határozottan emlékszem.Rivaldo11 írta:Zaragozában játszott, és igenis nagyon jó szezonja volt. Ezt határozottan állítom.
De ezek szerint arra nem, hogy Gerard jó teljesítményt nyújtott. Pech.Varga Tamás írta:Jaja, olyannyira, hogy ki is zúgtak az első osztályból...Erre határozottan emlékszem.Rivaldo11 írta:Zaragozában játszott, és igenis nagyon jó szezonja volt. Ezt határozottan állítom.
Jaja, olyannyira, hogy ki is zúgtak az első osztályból...Erre határozottan emlékszem.Rivaldo11 írta:Zaragozában játszott, és igenis nagyon jó szezonja volt. Ezt határozottan állítom.
Tudom, hogy elcsépelt a mondat, de nem tartottam Barça-szintű védőnek.TZS írta:Miért nem értettél egyet a leigazolásával, erre kíváncsi vagyok??!Varga Tamás írta:
Igen, Piqué tényleg jó igazolás volt. Kellemesen csalódtam benne, pedig nem igazán értettem egyet a leigazolásával. DE! Hála Istennek tévedtem, és rám cáfolt.
És ha a kettő együtt...barca1615 írta:Ne azt nézd mennyit ér hanem mit! Hosszú távra tökéletes megoldás lehet! És ez a fontos!
Ne azt nézd mennyit ér hanem mit! Hosszú távra tökéletes megoldás lehet! És ez a fontos!lionel_messi írta:Az árához képest nagyon nagy fogás lett 5M vetük most 3-szor ennyit ér
Ebben az egy dologban valóban jó fejek voltak. Viszont Piqué nem az MU-ban lejátszott 12 meccse miatt olyan játékos, amilyen. Ráadásul őt 17 éves korában vitték el, amiben vastagon benne lehetett a kedvenc szabályunk (mint Fabregasnál). Ez utóbbi nem megerősített, de nem lennék meglepve.lionelmessi19 írta:Baromira igazuk van.Fecooo írta:röhej, amit az mu-sok művelnek más oldalakon... gyakorlatilag meg vannak róla győzödve, h a Barca köszönetet mondhat az mu-nak Piqué-ért... no comment...![]()
A MUnak rengeteg ajánlata volt a srácért, jobbak a Barcáénál, és csak Piqué akaratát figyelembe véve kerülhetett hozzánk. Nagyon jófejek voltak az angolok, simán elengedték, egy szó nélkül, lényegesen kevesebb pénzért.
Miért nem értettél egyet a leigazolásával, erre kíváncsi vagyok??!Varga Tamás írta:
Igen, Piqué tényleg jó igazolás volt. Kellemesen csalódtam benne, pedig nem igazán értettem egyet a leigazolásával. DE! Hála Istennek tévedtem, és rám cáfolt.
Ámen.lionelmessi19 írta:Baromira igazuk van.![]()
A MUnak rengeteg ajánlata volt a srácért, jobbak a Barcáénál, és csak Piqué akaratát figyelembe véve kerülhetett hozzánk. Nagyon jófejek voltak az angolok, simán elengedték, egy szó nélkül, lényegesen kevesebb pénzért.
Szerintem már megelőzte.lionelmessi19 írta:Arról nem is beszélve hogy Piqué lassan előzni kezdi Dani Alvest is az év igazolása versenyben...