2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez te vagy. Viszont ne szidj másokat, csak mert nem értesz egyet azzal, amit csinálnak! Tökéletesen jól csinálják, lenne egy madridos dolgom, a tűz emésztené el. Lehet, hogy hülye vagyok (sőt, biztos, csak sajna ez nem izgat!Cali írta:Attól, hogy más csinálja szerintem nem kell ugyanolyan hülyének lenni... De ez legyen az ő dolguk, én teljesen elítélem. Soha nem tudnék ilyet tenni egy másik csapat címerével, mégha nem is kedvelem őket.
Igen Cali, egyetértek Veled!Cali írta:Attól, hogy más csinálja szerintem nem kell ugyanolyan hülyének lenni... De ez legyen az ő dolguk, én teljesen elítélem. Soha nem tudnék ilyet tenni egy másik csapat címerével, mégha nem is kedvelem őket.
Én abszolút nem tartom undorítónak, sőt, inkább megtapsolom!Cali írta:Nem szeretem a Real Madridot egyáltalán, de ezt elég undorítónak tartom:
http://static.nemzetisport.hu/db/05/03/ ... d20311.jpg
Cali írta:Nem szeretem a Real Madridot egyáltalán, de ezt elég undorítónak tartom:
http://static.nemzetisport.hu/db/05/03/ ... d20311.jpg
Nem sokat változott? Korszakalkótó játékosok távoztak mint R10 és Deco, a védelmünk is változott: Oleguer, Thuram helyett olyanok vannak most mint Dani Alves, Piqué, Cáceres.MADár írta:A keretek sokat nem változtak tavalyhoz képest!Fejtsd ki légyszíves miért érzed így mert nehezen tudom megérteni!
Ti tökéletesen erősítettetek, mi meg elpazaroltuk az idő CR-re és eladtuk a legjobb játékosunkat! Tehát gyakorlatilag csak gyengültünk!
Ehhez mit kellene még hozzáfűznöm??
Azt is tedd hozzá, hogy a tavalyi mérkőzés már tét nélküli volt egy lélektelen Barcelona ellen. Míg idén a Real elméletileg minden követ megmozgatott, hogy nyerjen.MADár írta:A keretek sokat nem változtak tavalyhoz képest!Fejtsd ki légyszíves miért érzed így mert nehezen tudom megérteni!
Ti tökéletesen erősítettetek, mi meg elpazaroltuk az idő CR-re és eladtuk a legjobb játékosunkat! Tehát gyakorlatilag csak gyengültünk!
Ehhez mit kellene még hozzáfűznöm??
A keretek sokat nem változtak tavalyhoz képest!Fejtsd ki légyszíves miért érzed így mert nehezen tudom megérteni!
Én csak azt nem értem h egy ilyen meccs után mi szükség van erre??? Sima 6:2-es győzelem semmi oylan szitu amin veszekedni lehetnek semmi játékvezetői tévedés, semmi...Ilyenkor minek kell átmenni?ozsimiki írta:én szerencsére nem tudom,h kikről van szók,de max olyanokról, akik itt sem az iqjukkal tűnnek ki, nem hiszem,h innen bármelyik régebbi fórumer vagy új,de értelmes tag, átmenne és osztaná a népet.barca99 írta: Komolyan átmegy valaki, és veri a mellét? Nem mintha nem lehetne, de ilyenkor annyira felesleges még egyet rúgni a madridistákon...
A tavalyi Barca gyakorlatilag az idei?MADár írta:
Ha szted nem így van, azt úgy sem tudom megváltoztatni.
De a tavalyi barca gyakorlatilag az idei barca... és ezt tagadni nem lehet!
Egyértelműen jobb volt a tavalyi barca, mint az idei Real!
Vannak olyanok is sztem, de ők értelmesen tudnak a dolgokhoz hozzászólni!én szerencsére nem tudom,h kikről van szók,de max olyanokról, akik itt sem az iqjukkal tűnnek ki, nem hiszem,h innen bármelyik régebbi fórumer vagy új,de értelmes tag, átmenne és osztaná a népet.
én szerencsére nem tudom,h kikről van szók,de max olyanokról, akik itt sem az iqjukkal tűnnek ki, nem hiszem,h innen bármelyik régebbi fórumer vagy új,de értelmes tag, átmenne és osztaná a népet.barca99 írta:Komolyan átmegy valaki, és veri a mellét? Nem mintha nem lehetne, de ilyenkor annyira felesleges még egyet rúgni a madridistákon...MADár írta:(Remélem tavaly nem volt olyan sok Madridista itt, mint nálunk most a barcás!)