Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sőt, szerintem lassan Bojannak is gondolkozni kéne a visszavonulson.Ilúvatar írta:Semmi sem tart örökké. Messi is kiöregszik majd a fociból.
Puyol még legalább 3évet fog itt tölteni.Barcaman14 írta:Kár hogy Puyol el sem utazott Mallorca szigetére!Megérdemelte volna a 300. meccsét.Mindegy, Pep jobban tudja mennyire van kimerülve egy játékos..
A fáradtság miatt lehetett, marhára jöttek a sárgák a kiállítás után.Fernando írta: Nemértem, hogy nem lehetett elrúgni a labdát...
Én is rendületlenül bízok benne. Nem is érzem, hogy szükséges lenne az ő esetében a vészharang kongatása és hiszem, hogy ezek a hírek csak pletyka szintű átigazolási találgatások. Ez egy ilyen szezon volt, temetni semmiképpen sem szabadpapek89 írta:Puyolt nem írnám le. Egy dolog, hogy öregszik. Nézzétek meg Maldinit. 40 éves, és még mindig játszik. Puyolnak több sérülése is volt a szezonban. Míg az első meg nem történt, kiváló volt a játéka. Hány meccsen volt a legjobb hátul. Én bízok benne, hogy fog még jól játszani. Nem írnám le őt. Nem lehet az összes szezonja hibátlan. Nem kell leírni. A csapattársak is őt jelölték CSK-nak, mert olyan a személyisége, és a tudása. Megérdemli még egy pár évig. Én bízok benne.
A tuttosport írta ezt a hírt.lionelmessi19 írta:Szerintem nem. Lassan Puyol is eléri az ottani átlagéletkort, úgyhogy nem csodálkoznék ha 2 éven belül megpróbálnák megszerezni.11messi87 írta:Ez valami vicc?![]()
"AC Milan: sajtóértesülések szerint Puyol a kiszemeltek között"
Nehogymááá xD
Egyébként törölnöm kéne, legközelebb írj egy forrást minimum!
Szerintem nem. Lassan Puyol is eléri az ottani átlagéletkort, úgyhogy nem csodálkoznék ha 2 éven belül megpróbálnák megszerezni.11messi87 írta:Ez valami vicc?![]()
"AC Milan: sajtóértesülések szerint Puyol a kiszemeltek között"
Nehogymááá xD
Így van Tamás! Maximálisan egyet értek Veled!Etooka írta:Azért megjegyezném, hogy Puyol háromszor sérült az idényben, míg Piquét elkerülték. Ez egy 30 éven felüli játékosnál duplán számít.
Persze, veszített a gyorsaságából, de korántsem annyira drasztikusan, mint ahogy azt itt páran leírják.
Nekem Puyol mindig is Puyol marad! Etalon bárki számára! Küzdésből, akarásból, játéktudásból, hűségből! Kicsit kezd tompulni Carles barátunk! Én örülök, hogy meg van az utódja, Gerardban hatalmas kincset találtunk!maister6000cm3 írta:Nemazért írok hogy leírjam Puyolt.... csak a múltkor beszédtéma volt hogy Piqué mennyire a feje fölé nőtt...Döntsön a statisztika.....( la liga)
Puyol: 27 meccs--> 200 labdaszerzés, 107 labda-eladás
PIQUÉ: 23meccs!!-->221!!!labdaszerzés és csupán 75 eladott labda!!!
azért akkor ha azt nézzük Piqué közel 3 szor annyi labdát szerez mint amennyit elad!!! Puyi meg dupla annyit se szerez mint amit elad!
(lehet hogy egy kicsit sok a szóismétlés)
Végezetül annyi, hogy igazat adok annak aki azt mondja hogy Piqué sokkal hatékonyabb védő mint az IDEI Puyol. És az "IDEI"-t azért hangsúlyozom mert a 2-3 évvel ezelőtti Puyolhoz még ezt a Piquét sem lehet hasonlítani
Ezzel egyetértek. Még annyit mondanék, hogyha valaki kezd kiöregedni, ( vagy csak simán fáradt ) csak azért, mert ő sok évig itt játszott, azért nem kell megint berakni! Hiába TETT sokat a csapatért, ha már nem tudja azt nyújtani. Nagyon sok válogatott, meg csapat is ezen szokott bukni, hogy a megszokott már öregekkel akar továbbdolgozni, de nem megy és kikapnak, akkor kell fiatalítani és szerintem itt van az ideje...maister6000cm3 írta:Nemazért írok hogy leírjam Puyolt.... csak a múltkor beszédtéma volt hogy Piqué mennyire a feje fölé nőtt...Döntsön a statisztika.....( la liga)
Puyol: 27 meccs--> 200 labdaszerzés, 107 labda-eladás
PIQUÉ: 23meccs!!-->221!!!labdaszerzés és csupán 75 eladott labda!!!
azért akkor ha azt nézzük Piqué közel 3 szor annyi labdát szerez mint amennyit elad!!! Puyi meg dupla annyit se szerez mint amit elad!
(lehet hogy egy kicsit sok a szóismétlés)
Végezetül annyi, hogy igazat adok annak aki azt mondja hogy Piqué sokkal hatékonyabb védő mint az IDEI Puyol. És az "IDEI"-t azért hangsúlyozom mert a 2-3 évvel ezelőtti Puyolhoz még ezt a Piquét sem lehet hasonlítani
Itt a pont.Fáradt,ez látszik,de ki nem lenne az ennyi meccs és ennyi stressz után,31 évesen?Teljesen érthető.A Barca egyik legnagyobb alakja,imádom,feltétel nélkül.Még legalább 10 évig remélem marad.Boixos írta:na jó, azért nehogy már elküldjük nyugdíjba az "öreg" saforcada májsztert sej! még csak 31 éves, a milanban ilyenkor lazán kötnék vele az ötéves szerződést, kölcsönös elégedettség esetén plusz kétévnyi hosszabbítással.
egyszerűen sok volt mostanában a sérülés, a meccs mégtöbb, így elhiszem, h nem olyan fitt, mint mondjuk a sóbert norbi.
de majd a szezon után kipiheni magát és őszre a régi lesz.