Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez az a hozzáállás ami undorítóóó....currahee írta:ott a pont!!..:Poldi:.. írta:nekem mind1, hogy a Barca (ennek jobban örülnék) ellen vagy a Chelsea ellen de cumiznia kell a MUnak
biztos vannak olyanok is,akik egyformán fanatikusan szeretnek 2 csapatot is, őket is megértem vhol,de én spec úgy vagyok vele,h mindenek felett a BARCA,és szimpatizálok a M.U.val, azaz ha épp nem a Barca ellen játszanak,akkor értük szorítok, már jó pár éve.La Pulga írta:
Màs: Ti hogyan tudtok szeretni kèt csapatot egyszerre? Mert okè , hogy szimpatikus egy csapat de pl èn sosem tudnèk úgy szeretni egy csapatot mint a Barcàt. Ezzel nem akarok senkit megbàntani , csak èrdekel.
Am én nemjöttem még rá, hogy te milyen néven írsz az nso-n.La Pulga írta:Szia TommyMu!![]()
Üdv az oldalon! Lassan összejön itt az nso-s sig csapat
Màs: Ti hogyan tudtok szeretni kèt csapatot egyszerre? Mert okè , hogy szimpatikus egy csapat de pl èn sosem tudnèk úgy szeretni egy csapatot mint a Barcàt. Ezzel nem akarok senkit megbàntani , csak èrdekel.
kedves kollégánk itt nagyon szép gondolatot fogalmazott meg!!ozsimiki írta: Már "csak" az kell,h a BARCA is bejusson,és akkor a két tavaly finalista testén át szerezhetnénk meg a serleget, nem lenne kis dolog. Fantasztikus lenne.
De sajnos 50-50 az esély, Chelseat nem szabad leírni.
Kérlek magyarázd már el, hogy ebben hol van a feltételes mód? Szerintem a "lesz" és a MU vs. Barca nem arra utal, hogy neked lenne igazad.nemmindegy19 írta:szerintem azért lesz jó a döntő (MU vs Barca) mert mindkettőben csodás egyéniségek vannak (kivéve M.C.Ronaldo):
Egy szóval nem írta senki sztem,h holnap simán gólokkal fogjuk ütni a cselszkijt.Ez nemtom honnan jött neked!?gekkodan írta:Bocs, te már tudod a holnapi meccs végeredményét?nemmindegy19 írta:szerintem azért lesz jó a döntő (MU vs Barca) mert mindkettőben csodás egyéniségek vannak (kivéve M.C.Ronaldo). A Chelsea az első meccses játéka után nem érdemelné meg a döntőt![]()
Ne beszéljünk már úgy, mint 1 hete, hogy nyílt titok a Chelsea-elverése, meg sima 2-3 gólok... Így fogjuk megütni a bokánkat.
Az eddigi eredmények alapján a sima realitás: 60-65% vs 40-35% az esély a Chelsea javára. Már csak a hazai pálya miatt is...
Szóval óvatosan, de bízva!!!!!!!!!
Igazad van, ugyanez volt 1 éve a MU ellen. de nekünk egy idegenbeli gól is elég lenne ( vagy3gekkodan írta:Bocs, te már tudod a holnapi meccs végeredményét?nemmindegy19 írta:szerintem azért lesz jó a döntő (MU vs Barca) mert mindkettőben csodás egyéniségek vannak (kivéve M.C.Ronaldo). A Chelsea az első meccses játéka után nem érdemelné meg a döntőt![]()
Ne beszéljünk már úgy, mint 1 hete, hogy nyílt titok a Chelsea-elverése, meg sima 2-3 gólok... Így fogjuk megütni a bokánkat.
Az eddigi eredmények alapján a sima realitás: 60-65% vs 40-35% az esély a Chelsea javára. Már csak a hazai pálya miatt is...
Szóval óvatosan, de bízva!!!!!!!!!
Nézz be a BARCA a Bajnokok Ligájában topicba.Ott már bővebben témáztak róla páransaw1989 írta:Valaki magyarázza el nekem ! Én eddig úgy tudtam, hogy a döntőre nem vonatkozik a 2 sárga utáni eltiltás. Ezek szerint mégis ???
Valaki akkor mondja el nekem mi van most pontosan. És nálunk kinek van sárgája ? Köszi...
Bocs, te már tudod a holnapi meccs végeredményét?nemmindegy19 írta:szerintem azért lesz jó a döntő (MU vs Barca) mert mindkettőben csodás egyéniségek vannak (kivéve M.C.Ronaldo). A Chelsea az első meccses játéka után nem érdemelné meg a döntőt
Igen eltalálta a labdát,de testtel és lábbal is szabálytalankodott mellette, ez akkor is tizenegyes és kiállítás lenne, ha barca vagy magyar válogatott mezben tette volna valaki!TomyMU írta:A labdát találta el, de ne zavarjon.nemmindegy19 írta:Most bebizonosodott h Flecser micsoda egy hülye. A biztos döntő előtt piros lapot adat magának. És mi van ha Fabregas berúgja?
SEEEMMMII
Igen, no meg Adebayor is egy ritka nagy p*****t. Még jó hogy nem lett sérülés a villanásából.nemmindegy19 írta:Most bebizonosodott h Flecser micsoda egy hülye. A biztos döntő előtt piros lapot adat magának. És mi van ha Fabregas berúgja?
SEEEMMMII
Még az lenne jó ha C.Ronikácska is kapna egy pirosatgekkodan írta:Kb nulla esély volt rá, hogy ott játszott volna. max csereként, szal nem oszt, nem szoroz.nemmindegy19 írta:Most bebizonosodott h Flecser micsoda egy hülye. A biztos döntő előtt piros lapot adat magának. És mi van ha Fabregas berúgja?
SEEEMMMII
Fletcher...pfff...
A labdát találta el, de ne zavarjon.nemmindegy19 írta:Most bebizonosodott h Flecser micsoda egy hülye. A biztos döntő előtt piros lapot adat magának. És mi van ha Fabregas berúgja?
SEEEMMMII
Kb nulla esély volt rá, hogy ott játszott volna. max csereként, szal nem oszt, nem szoroz.nemmindegy19 írta:Most bebizonosodott h Flecser micsoda egy hülye. A biztos döntő előtt piros lapot adat magának. És mi van ha Fabregas berúgja?
SEEEMMMII
Előszöris, örüljünk neki. Másodszor pedig tök mindegy, mert úgysem játszana...nemmindegy19 írta:Most bebizonosodott h Flecser micsoda egy hülye. A biztos döntő előtt piros lapot adat magának. És mi van ha Fabregas berúgja?
SEEEMMMII