Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel egyetértek. de hát ha Henry sérült, akkor Ini pótolja őt a legjobban. Xavi nem volt rossz, de kicsit talán lassú volt, meg meg is lepődtem, amikor mondták, hogy mennyit passzolt jól. Kevesebbre számítottam. Ma nem volt észrevehető, mégis sokat tett hozzá a játékhoz.Slither írta:Sztem nem volt annyira jó. Nem volt kit indítania, pedig ő abban a legjobb. Egyszerűen nem volt terület a támadóknak, akik alig csináltak vmit. Akkor jó a csapat ha Xavi-Yaya-Ini van a kzp-nKri írta:A mai meccsen Ini mellett még Xavi teljesítményét érdemes lenne megemlíteni. Nagyon sokat futott, el merte vállalni a lövéseket, és próbálta működtetni a Barca motort.
Nekem Ini mellett a másik meccs embere.
Sztem nem volt annyira jó. Nem volt kit indítania, pedig ő abban a legjobb. Egyszerűen nem volt terület a támadóknak, akik alig csináltak vmit. Akkor jó a csapat ha Xavi-Yaya-Ini van a kzp-nKri írta:A mai meccsen Ini mellett még Xavi teljesítményét érdemes lenne megemlíteni. Nagyon sokat futott, el merte vállalni a lövéseket, és próbálta működtetni a Barca motort.
Nekem Ini mellett a másik meccs embere.
OFF:Kerlek leadod ennek az oldalnak a cimet?Ahonnan az adatok vannak.alex27 írta:Elképesztő statisztikával bír a gólpasszok tekintetében:
összesen 32 assziszt idén, ebből 25 a bajnokságban, 6 a BL-ben, és 1 a kupában.
Csak a rend kedvéért a többiek hasonló mutatói:
20 Messi (15 + 4 + 1)
16 Iniesta (12 + 2 + 2)
14 Henry (10 + 4 + 0)
14 Alves (10 + 2 + 2)
12 Eto'o (8 + 4 + 0)
6 Bojan (2 + 2 + 2)
4 Gudjohnsen (2 + 2 + 0)
4 Puyol (4 + 0 + 0)
3 Márquez (0 + 3 + 0)
3 Hleb (3 + 0 + 0)
2 Touré (2 + 0 + 0)
1 Piqué (0 + 0 + 1)
1 Sylvinho (0 + 0 + 1)
1 Keita (0 + 1 + 0)
1 Pedro (0 + 1 + 0)
1 Víctor Sánchez (0 + 0 + 1)
1 Busquets (0 + 1 + 0)
Egyetértek! Am max Iniestájé lehetne még zavaró tényező!ozsimiki írta:am lehet,h hülyének néztek,de Xavinak adnám az aranylasztit majd....ebé,és az egész,de tényleg az egész idény alatt kápráztató teljesítmény. Messi egy zseni, ahogy Xavi is,de a kis argentinnak annyi,de annyi lehetősége lesz még megkapni,és nem is egyszer fog remélem sikerülni is neki. bár szerencsére Xavi is simán folytathatja ezt a teljesítményt jövőre is.de úgy érzem,h egy ilyen esemény mint az EB,és utána egy ilyen szezon után min a mostani, Xavinak is nagyon kijárna. (persze tudom,h még több mint fél év hátra van addig,de ezt a teljesítményt nem tom mi homályosíthatja el (Messin kívűl)
Elküldve: 2009.04.26. 12:25:29lionelmessi19 írta:4 gólpassz annak nevezhető tán?Saviola írta:Szerintem ezen a meccsen több labdát adott el,mint az egész szezonban együttvéve.Remélem a köv. két rangadóra a legjobbját hozza.![]()
Asszem igen..