Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont olyan, mint Cáceres.mr. írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele de a jövőre gondolva nagyon örülnék Gibbs-nek az Arsenálból. Ha tapasztaltabb lesz nagyon jó játékos lehet belőle.
Ja és elég gyors amire szükség van a védelemben.
Bocs,hogy ilyen későn válaszolok,de xabi édesapja a barcában játszott.ennyi a kötődésLG írta:Nekem rémlik vmi olyasmi, h Xabi Alonsonak is van vmi Barcás kötődése. Vagy csak rosszul emlékszem?
És? Nem ráérünk akkor venni valakit, amikor kiöregednek?albicelesteX írta:Puyol,Marquez 30-on felüliek!
Akkor itt valami baj van, Ebben az idényben minden sorozatot figyelembe véve összesen 20 meccsen játszott. Ezeken volt 4-5 hibája. Akkor kérdezem én: Puyolnak és Márqueznek nem voltak átlagban 4-5 meccsenként hibáik? Ez a gyerek most 21 éves, alig játszott a legmagasabb szinten, de már bizonyította, hogy nem véletlenül van a csapatban. Egy olyan klub, mint az FC Barcelona, ahol olyan szakemberek vannak, hogy a klub képes kinevelni egy kezdőcsapatnyi világklasszist, ott a semmiért szórjanak ki 16,5 millió eurót? Egy olyan klubnál, ahol eddig sosem volt 36 milliónál drágább igazolás és mégis ilyen sikereket ért el.albicelesteX írta:Casceres nálam a vicc kategóriába tartozik!Rendesen parázok ha ő van a védelemben!
Ebben tökéletesen igazad van. Egy év kihagyás után, több hasonló térdműtét után nem lehet már ugyanazt a szintet hozni, mint korábban. Nem tudom, hogy mi lesz vele.albicelesteX írta:Milito sorsárl persze hogy nem én döntök!De tavasszal már állítólag edzett azóta eltelt egy kis idő és semmi hír róla!Az is lehet hogy már nem játszhat többet ilyen szinten kitudja!Minden esetre így nem sok hasznára van a klubnak!
Henrique Adriano Buss?albicelesteX írta:Ezért gondolom úgy hogy egy vagy kettő védő mindenképpen kéne!
Csak nem gondolod komolyan, hogy a Real képes leigazolni Kakát, CRt, Ibrát egyszerre?albicelesteX írta:Szerk.:A másik meg engem kifejezetten aggaszt a Madrid házatájáról kapott hírek!Azok, hogy kb. kik fognak jövőre náluk játszani!Én igenis tartok attól hogy galaktikusok lesznek újra!És szerintem nyáron nekünk is kell 2-3 komolyabb erősítés és nem csak a padra!
Ez nem a megfelelő topic, szóval ezzel a hsz-el zárjuk le itt ezt a témát. Szvsz Puyol-Piqué kezdő védőpáros a legjobb. Rajtuk kívül ott van Márquez és Caceres. Nem tudom mit parázol Cacerestől attól mert egyszer hibázott egy Atma meccsen+keveset játszik. Most meg egyszerűen összejöttek a sérültek, eltiltottal a BL-re. De most gondold el, nem vehetünk azért még több védőt, hogy ha sérültek, vagy eltiltottak vagy 3-an akk ők legyenek. Mert normál helyzetben hol játszanának, ha mindenki épp. Egyébként így is kijönne még a védelem: Puyol-Piqué-Caceres-Sylvinho.albicelesteX írta:Nóbi vagy ki!Puyol,Marquez 30-on felüliek!Ráadásul Rafa (akit kedvelek) mostanában elég sokszor betlizik!Ne menjünk messzire chelsea elleni hazai találkozón Drogba majdnem miatta rúgott gólt!Ráadásul már tavaly is felmerültek azok a hírek hogy távozik!Casceres nálam a vicc kategóriába tartozik!Rendesen parázok ha ő van a védelemben!Sylvinho szerintem a nyáron elmegy!És itt az élő példa barát!BL döntő!Nincs Dani Nincs Abidal nincs Milito és Márquez ki állítja meg a United-et?Milito sorsárl persze hogy nem én döntök!De tavasszal már állítólag edzett azóta eltelt egy kis idő és semmi hír róla!Az is lehet hogy már nem játszhat többet ilyen szinten kitudja!Minden esetre így nem sok hasznára van a klubnak!Ezért gondolom úgy hogy egy vagy kettő védő mindenképpen kéne!
Diegonak köze sincs a balszélső poszthoz. ő egy lassú irányító. a bal szélre egy robbanékony, gyors, jól cselező és gólerős játékos kell, mint Henrymanuel írta:Ez szomorú hiszen nekünksem jött volna rosszul a balszélső posztra szerintem.
Ez szomorú hiszen nekünksem jött volna rosszul a balszélső posztra szerintem.LM10 írta:Diego WerderJuventus
A Juventus csapata mindenben megállapodott a Werder Bremen együttesével, a brazil Diego szerződtetésének ügyében. A futballista 4 éves szerződést köt az olaszokkal, akik hivatalosan is megerősítették az értesüléseket. A vételár 25 millió euró volt.
Azt nyilatkozta, h amikor megállapodott a Schalke-val közel sem volt ilyen jó a csapat és nem elsők voltak.Sztem vagy 3-4 hónapja történhetett a dolog.LM10 írta:Magath távozik
Komolyan mondom, ez h*lye. A Wolfsburg jó csapat lehetett volna, de elmegy a Schalke miatt...Rijkaard-ot akarják a helyére.
igen? és kinek a helyére hoznál védőket? szélső védő tényleg kellene, de középsőből így is túlkínálat lesz. szegény Gabi sorsáról meg jó, h nem te dönteszalbicelesteX írta:Hello!Látom itt feszegetitek a nyári igazolásokat!Őszintén megmondom legelső körben védőt vennék!!Milito szerződését (lehet bunkó dolog) felbontanám!Semmi értelme tovább halogatni a dolgot!És vagy két védőt simán hoznék!a többi már csak hal a tortán!
Már ne haragudj, deForcabarca8 írta:kvalitásai lehet ronaldonak jobbak, de ő egy link, és (nem mindig látom a meccseit) nem mellesleg fontos meccseken rendre befuccsol.
De ezt a tegnapi meccsen szűrted le?Ezt,h fogalmatlan?Mert én-bár nem sok Arsenal meccset láttam idén-nem sokszor láttam gyengén játszani.Az általam látott meccsek nagy részén jól játszott.Benga a Bl topikban írta:Amúgy szerintem Nasri eléggé fogalmatlan és kissé fel van fújva. Mert Zidane utód meg ilyenek...se