Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
albicelesteX
A Vadász

2009.05.10. 11:16:13

Noname!Teljesen korrekt!Ha így lesz elégedett leszek!Szerintem rengeteg kérdőjel van még a keretben!Ki tudja mit terveznek a vezetők!

Szerk.:Olvastam valahol, hogy az Atletico anyagi zűrben van!És ebből kifolyólag eladó Maxi,Kun,Forlán!Ez mennyire igaz?Ki mit tud erről?
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.05.10. 11:14:18

Hát én erről a Gibbsről nem sokat hallottam, de a Mu ellen katasztrófa volt. Mind2 meccsett benne volt 1-1 gólban.
noname
Llegenda del Barça

2009.05.10. 11:13:19

Védelemben jelenleg csak 3 biztos pontunk van nyárra: Alves, Puyol és Pique. Syl nagy valószínűséggel elmegy. Abidal helye cseppet se biztos, sőt remélem helyette , mellé hozunk vki mást.
Marquez helye se biztos, mert az utóbbi 2-3 évben cseppet se nyújtott maradandót, Henriquet jó eséllyel visszahozzuk, Caceres pedig jó eséllyel megy kölcsönbe.
Milito helyzete a legérdekesebb, de sztem mindenképp maradni fog, amiatt pedig nem kell aggódni h rosszabb lesz mint volt. Az utóbbi években sok sérültünk volt, de mind felépült és remekül jáétszott utána:
Larsson remekelt a sérülése után
Edmilson is jobb volt utána mint valaha, csak sajnos aztán megint rásérült
Etoonak nemegy súlyos sérülése volt, most pedig élete eddigig legjobb szezonját hozza
Xavi is a súlyos sérülése után nemhogy rosszabb, jobb játékos lett

Milito teljesen fel fog épülni, és mivel sose a gyorsaságáról volt híres, nemhiszem h nagyon meglátszana a játékán a sérülés.Szóal sztem nyáron annyi lesz h Caceres elmegy kölcsönbe, Henrique visszajön. Marquez kérdőjel
Baloldalt pedig bármi lehet. Az se lenne meglepetés ha Syl és Abidal is elmennének, de az se ha mind2en maradnának.Mindenesetre védelemben érdekes dolgok lesznek,. de szerencsére a védelem gerince megmarad, így nem kell majd tartani összeszokatlanságtól.
A Fifa egy szégyen
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.05.10. 11:03:47

mr. írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele de a jövőre gondolva nagyon örülnék Gibbs-nek az Arsenálból. Ha tapasztaltabb lesz nagyon jó játékos lehet belőle.
Ja és elég gyors amire szükség van a védelemben.
Pont olyan, mint Cáceres. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
messi4ever
Jugador del Barça

2009.05.10. 11:02:16

OLvastátok:
http://sportgeza.hu/futball/2009/05/10/ ... egtalalta/ még egy messink lesz. Állitóag rohadt nagy tehetség.
Nem hiába jó az utánpólása a BArcának.
ge3yra
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.05.10. 10:29:55

LG írta:Nekem rémlik vmi olyasmi, h Xabi Alonsonak is van vmi Barcás kötődése. Vagy csak rosszul emlékszem?
Bocs,hogy ilyen későn válaszolok,de xabi édesapja a barcában játszott.ennyi a kötődés ;)
mr.
Jugador d'estrella

2009.05.10. 10:17:28

Nem tudom ti hogy vagytok vele de a jövőre gondolva nagyon örülnék Gibbs-nek az Arsenálból. Ha tapasztaltabb lesz nagyon jó játékos lehet belőle.
Ja és elég gyors amire szükség van a védelemben.
albicelesteX
A Vadász

2009.05.10. 10:13:34

Értelek Michaa!Én is egy Henriqe visszahozatalra gondolok elsősorban és mondjuk az ifiből egy tehetségre mert van szerintem bőven!Nem úgy gondoltam azt sem hogy Puyi,Marquez 30 és akkor kocc hanem hogy most ha hozunk két fiatalt akkor azok bebírjanak lépni bármikor!A madriddal meg az a helyzet hogy én szerintem sem ronaldo sem Kaka nem jön a nyáron hozzájuk!Őszintén megmondva amit írtál a silva villa kettős miatt jobban tartanék tőlük!És akkor olvasok ilyet hogy ha Eto'o elmenne akkor hoznánk Forlánt helyette!Hát remélem ez csak ilyen topfocis ratyiság!
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.05.10. 10:02:24

albicelesteX írta:Puyol,Marquez 30-on felüliek!
És? Nem ráérünk akkor venni valakit, amikor kiöregednek?
albicelesteX írta:Casceres nálam a vicc kategóriába tartozik!Rendesen parázok ha ő van a védelemben!
Akkor itt valami baj van, Ebben az idényben minden sorozatot figyelembe véve összesen 20 meccsen játszott. Ezeken volt 4-5 hibája. Akkor kérdezem én: Puyolnak és Márqueznek nem voltak átlagban 4-5 meccsenként hibáik? Ez a gyerek most 21 éves, alig játszott a legmagasabb szinten, de már bizonyította, hogy nem véletlenül van a csapatban. Egy olyan klub, mint az FC Barcelona, ahol olyan szakemberek vannak, hogy a klub képes kinevelni egy kezdőcsapatnyi világklasszist, ott a semmiért szórjanak ki 16,5 millió eurót? Egy olyan klubnál, ahol eddig sosem volt 36 milliónál drágább igazolás és mégis ilyen sikereket ért el.
albicelesteX írta:Milito sorsárl persze hogy nem én döntök!De tavasszal már állítólag edzett azóta eltelt egy kis idő és semmi hír róla!Az is lehet hogy már nem játszhat többet ilyen szinten kitudja!Minden esetre így nem sok hasznára van a klubnak!
Ebben tökéletesen igazad van. Egy év kihagyás után, több hasonló térdműtét után nem lehet már ugyanazt a szintet hozni, mint korábban. Nem tudom, hogy mi lesz vele.
albicelesteX írta:Ezért gondolom úgy hogy egy vagy kettő védő mindenképpen kéne!
Henrique Adriano Buss? :roll:
albicelesteX írta:Szerk.:A másik meg engem kifejezetten aggaszt a Madrid házatájáról kapott hírek!Azok, hogy kb. kik fognak jövőre náluk játszani!Én igenis tartok attól hogy galaktikusok lesznek újra!És szerintem nyáron nekünk is kell 2-3 komolyabb erősítés és nem csak a padra!
Csak nem gondolod komolyan, hogy a Real képes leigazolni Kakát, CRt, Ibrát egyszerre? :) Kapásból 250 millió euró és akkor még nem beszéltünk arról, hogy az említett spílerek klubjai miként vélekednek a dologról.

Az tény, hogy meg fognak erősödni, ha reális igazolásokban gondolkodnak. Pl. tegnap említette valaki, hogy Maicont és Clichyt akarják megszerezni. Hát nem lesz könnyű feladat, de egyszerűbb, olcsóbb és hatásosabb, mint leigazolni az aktuális világklasszis védőt. Egy Maicon-Ramos-Pepe/Garay-Clichy védősor még mindig jobban hangzik, mint a Heinzével tarkított verzió... A középpályára pedig Xabi Alonso kaliberben kell gondolkodniuk, Silvát balszélre, Villát csatárnak tuti megpróbálják. Nekem igazából édesmindegy, csak Kaká és Ibra ne menjen hozzájuk. Kaká mert jót akarok neki, Ibra mert jobb neki pár év az Interben és utána nálunk. :lol:

bocs az offért, ha nagyon az volt :oops:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
LM10
Director del Fútbol

2009.05.10. 09:47:29

albicelesteX írta:Nóbi vagy ki!Puyol,Marquez 30-on felüliek!Ráadásul Rafa (akit kedvelek) mostanában elég sokszor betlizik!Ne menjünk messzire chelsea elleni hazai találkozón Drogba majdnem miatta rúgott gólt!Ráadásul már tavaly is felmerültek azok a hírek hogy távozik!Casceres nálam a vicc kategóriába tartozik!Rendesen parázok ha ő van a védelemben!Sylvinho szerintem a nyáron elmegy!És itt az élő példa barát!BL döntő!Nincs Dani Nincs Abidal nincs Milito és Márquez ki állítja meg a United-et?Milito sorsárl persze hogy nem én döntök!De tavasszal már állítólag edzett azóta eltelt egy kis idő és semmi hír róla!Az is lehet hogy már nem játszhat többet ilyen szinten kitudja!Minden esetre így nem sok hasznára van a klubnak!Ezért gondolom úgy hogy egy vagy kettő védő mindenképpen kéne!
Ez nem a megfelelő topic, szóval ezzel a hsz-el zárjuk le itt ezt a témát. Szvsz Puyol-Piqué kezdő védőpáros a legjobb. Rajtuk kívül ott van Márquez és Caceres. Nem tudom mit parázol Cacerestől attól mert egyszer hibázott egy Atma meccsen+keveset játszik. Most meg egyszerűen összejöttek a sérültek, eltiltottal a BL-re. De most gondold el, nem vehetünk azért még több védőt, hogy ha sérültek, vagy eltiltottak vagy 3-an akk ők legyenek. Mert normál helyzetben hol játszanának, ha mindenki épp. Egyébként így is kijönne még a védelem: Puyol-Piqué-Caceres-Sylvinho.
albicelesteX
A Vadász

2009.05.10. 09:41:24

Nóbi vagy ki!Puyol,Marquez 30-on felüliek!Ráadásul Rafa (akit kedvelek) mostanában elég sokszor betlizik!Ne menjünk messzire chelsea elleni hazai találkozón Drogba majdnem miatta rúgott gólt!Ráadásul már tavaly is felmerültek azok a hírek hogy távozik!Casceres nálam a vicc kategóriába tartozik!Rendesen parázok ha ő van a védelemben!Sylvinho szerintem a nyáron elmegy!És itt az élő példa barát!BL döntő!Nincs Dani Nincs Abidal nincs Milito és Márquez ki állítja meg a United-et?Milito sorsárl persze hogy nem én döntök!De tavasszal már állítólag edzett azóta eltelt egy kis idő és semmi hír róla!Az is lehet hogy már nem játszhat többet ilyen szinten kitudja!Minden esetre így nem sok hasznára van a klubnak!Ezért gondolom úgy hogy egy vagy kettő védő mindenképpen kéne!

Szerk.:A másik meg engem kifejezetten aggaszt a Madrid házatájáról kapott hírek!Azok, hogy kb. kik fognak jövőre náluk játszani!Én igenis tartok attól hogy galaktikusok lesznek újra!És szerintem nyáron nekünk is kell 2-3 komolyabb erősítés és nem csak a padra!
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.05.08. 13:26:18

Életemeben először néztem bele a madridista fórumba.A következőt találtam Fernando Gagoról:

,,És most látom, hogy 73 meccs alatt (63 kezdő) összesen 6 sárgát kapott? Vkp-ként? Nem semmi..."

Inkább nem érte el az embereket, minthogy olyan jól szerelt, h nem kapott érte lapot.Hétvégén volt vmi értelmes megmozdulása? :roll: Nekem egyáltalán nem szimpi a játéka.Mindig beszakad vmi nem a kezdőbe illő figura a kezdőbe.Mint anno az a bamba fejű középső védő, asszem 22-be játszott, nem jut eszembe.
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.05.07. 18:11:29

Nekünk jelen pillanatban nincs szükségünk játékosra. Na jó, lehet egy -kettőre, de Diegora szüksége van a Juvénak. Évek óta nincs szervező a középpályán.
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2009.05.07. 16:12:34

manuel írta:Ez szomorú hiszen nekünksem jött volna rosszul a balszélső posztra szerintem.
Diegonak köze sincs a balszélső poszthoz. ő egy lassú irányító. a bal szélre egy robbanékony, gyors, jól cselező és gólerős játékos kell, mint Henry :wink:
manuel
Jugador d'estrella

2009.05.07. 16:01:23

LM10 írta:Diego Werder :arrow: Juventus

A Juventus csapata mindenben megállapodott a Werder Bremen együttesével, a brazil Diego szerződtetésének ügyében. A futballista 4 éves szerződést köt az olaszokkal, akik hivatalosan is megerősítették az értesüléseket. A vételár 25 millió euró volt.
Ez szomorú hiszen nekünksem jött volna rosszul a balszélső posztra szerintem.
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.05.07. 15:51:41

LM10 írta:Magath távozik

Komolyan mondom, ez h*lye :evil: . A Wolfsburg jó csapat lehetett volna, de elmegy a Schalke miatt...Rijkaard-ot akarják a helyére.
Azt nyilatkozta, h amikor megállapodott a Schalke-val közel sem volt ilyen jó a csapat és nem elsők voltak.Sztem vagy 3-4 hónapja történhetett a dolog. :wink:
Kép
LM10
Director del Fútbol

2009.05.07. 15:44:37

Diego Werder :arrow: Juventus

A Juventus csapata mindenben megállapodott a Werder Bremen együttesével, a brazil Diego szerződtetésének ügyében. A futballista 4 éves szerződést köt az olaszokkal, akik hivatalosan is megerősítették az értesüléseket. A vételár 25 millió euró volt.
Nóbi
Capitá del Barça

2009.05.07. 14:24:06

albicelesteX írta:Hello!Látom itt feszegetitek a nyári igazolásokat!Őszintén megmondom legelső körben védőt vennék!!Milito szerződését (lehet bunkó dolog) felbontanám!Semmi értelme tovább halogatni a dolgot!És vagy két védőt simán hoznék!a többi már csak hal a tortán! :D
igen? és kinek a helyére hoznál védőket? szélső védő tényleg kellene, de középsőből így is túlkínálat lesz. szegény Gabi sorsáról meg jó, h nem te döntesz :roll:
Nóbi
Capitá del Barça

2009.05.07. 14:20:28

Forcabarca8 írta:kvalitásai lehet ronaldonak jobbak, de ő egy link, és (nem mindig látom a meccseit) nem mellesleg fontos meccseken rendre befuccsol.
Már ne haragudj, de :lol: :lol: :lol:
Akkor nyilatkozz valamiről, ha tudod is, mi beszélsz... Csak hogy ne kelljen nagyon visszaemlékezned, BL elődöntő, 2009.05.05, Arsenal-MU. Ajánlom, nézd meg. Rengeteg fontos meccset nyert meg ő a MU-nak.
Capon
Llegenda del Barça

2009.05.07. 14:08:41

Adriano is szépen eljátszotta a nagy halált. Ez az egész színjáték erre ment ki! Ilyen lelki beteg olyan depressziós... Egész egyszerűen a Brazil klub nem tudta volna kivásárolni a szerződéséből. Így más eszközhöz folyamodtak. Adriano olcsón megúszta az ügyet 1-2 évre el kellet volna tiltani, hogy ne lehessen ezt megcsinálni más csapatoknál is.
Hiába a szerződések és minden más szabályozás csak az egyszerű hétköznapi eberekre vonatkoznak. Mindenki más szankciók nélkül megússza.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2009.05.07. 14:22:53-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
albicelesteX
A Vadász

2009.05.06. 23:25:29

Hello!Látom itt feszegetitek a nyári igazolásokat!Őszintén megmondom legelső körben védőt vennék!!Milito szerződését (lehet bunkó dolog) felbontanám!Semmi értelme tovább halogatni a dolgot!És vagy két védőt simán hoznék!a többi már csak hal a tortán! :D
Kép
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.05.06. 15:49:47

http://www.nemzetisport.hu/egyebfoci/ma ... 34810.html

innentől kezdve megint lehet majd ajax bajnoki címért szurkolni! (mármint ha normális edzőt neveznek ki) esetleg egykis Frank Rijkaard? mostanában úgyis mindenhova őt akarják
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.05.06. 14:06:21

Benga a Bl topikban írta:Amúgy szerintem Nasri eléggé fogalmatlan és kissé fel van fújva. Mert Zidane utód meg ilyenek...se
De ezt a tegnapi meccsen szűrted le?Ezt,h fogalmatlan?Mert én-bár nem sok Arsenal meccset láttam idén-nem sokszor láttam gyengén játszani.Az általam látott meccsek nagy részén jól játszott.

Arról meg nem igazán tehet,h Zidane utódnak lett kikiáltva.Nem ő kiáltotta ki annak magát.De attól még,h nem lesz akkora játékos még bőven lehet klasszis...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.05.06. 13:15:15

már mindenhova rijkaardot akarják! milan, bayern, most a wolfsburg! és még a chelseanél is szóba került! kapos lett :D de jó edző, normális csapatot érdemel(remélem olyanba megy, amit kedvelek, pl Milan)! uh jó csapat ez a wolfsburg, de nem hiszem, h ide menne, ha már Deutschland, akkor inkább Münich! hajrá, Frankie!
Kép
LM10
Director del Fútbol

2009.05.06. 13:09:54

Magath távozik

Komolyan mondom, ez h*lye :evil: . A Wolfsburg jó csapat lehetett volna, de elmegy a Schalke miatt...Rijkaard-ot akarják a helyére.
Lezárt