Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Betist év elején ő hozta nekünk.kanty írta:Ő támadó elméletileg: nem olyan mecset kell mondani ami rajta ment el, hanem olyat amit ő nyert meg nekünk, ilyen azért nem sok volt.
Ő támadó elméletileg: nem olyan mecset kell mondani ami rajta ment el, hanem olyat amit ő nyert meg nekünk, ilyen azért nem sok volt.Varatrix írta:Ez egy annyira gyakori mondat " nem barca szintű játékos".kanty írta:Ő azon kevés Barca játékosok egyike , akiért nem hullajtanék könnyet ha nyáron elmennenem Barcelona szintű játékos
![]()
nem nagyon fekszik neki a La LIga.sztem a Bundesligaba vagz a PL-be sokkal hatékonyabban játszana.
Nem értem!
Csak egy igazán rossz meccset mondjatok amikor bármi rajta ment el.
Viszont volt (tény hogy elenyészően kevés), hogy csak ő volt pályán.
Főleg tavaly.
Nem mondom, hogy ne menjen, mert jobb lenne neki.
De ne utáljuk már szegényt!
Hát azért azt nem mondhatjuk, hogy nem Barca szintű. Amikor megvettük, örültem, mert sztem jó vásár volt. Bebizonyította, hogy hajtós, sokoldalú és mindíg van benne annyi, hog y a kevés kapott lehetőséggel is élni tudjon. Azt mondjuk aláírom, hogy sztem is más bajnokságban jobban menne még ennél is, de sztem ha rendszeresen befélrt volna a csapatba valahol, akkor tuti alapemberré növi ki magát. Ha valaki elviszi, akkor jól jár vele.kanty írta:Ő azon kevés Barca játékosok egyike , akiért nem hullajtanék könnyet ha nyáron elmennenem Barcelona szintű játékos
![]()
nem nagyon fekszik neki a La LIga.sztem a Bundesligaba vagz a PL-be sokkal hatékonyabban játszana.
Ez egy annyira gyakori mondat " nem barca szintű játékos".kanty írta:Ő azon kevés Barca játékosok egyike , akiért nem hullajtanék könnyet ha nyáron elmennenem Barcelona szintű játékos
![]()
Sztem te összekevered Victor Vasquezzel. Victor Sanchez egy katasztrófa volt, akárhányx játszott.xbalix írta:Miért is hagyjuk?Fernando írta:Hagyjuk már ezt a Victor Sánchezt... Amugy nekem mindegy, hogy igazolunk vagy veszünk valakit a helyére, de valaki kell. Nem elég az, ha csak a kezdő csapat erős. Amugy anno volt oylan hír, hogy ha Ribéry jön akkor esetleg bele lehet vonni az alkuba Hlebbel együtt. Úgytudom 25 millio euró + Guddy vagy Hleb. Ha jol emlékszem... Szerintem ő pont a Bayernbe való. Harcos, küzdő, agilis, mint egy németVictor Sánchez 1 tehetséges saját nevelésű fiatal. Aki ha jól emléxem, játszott is már, nem is rosszul. Padra sztem tökéletes, kevesebbet kell neki fizetni, mint Guddynak és sztem motiváltabb is lenne mikor beáll... Fél éve mér Busquetset is leugatta mindenki a fórumon, most meg nézd meg. Alap ember lett, vitte volna az Arsenal, Juventus...
Miért is hagyjuk?Fernando írta:Hagyjuk már ezt a Victor Sánchezt... Amugy nekem mindegy, hogy igazolunk vagy veszünk valakit a helyére, de valaki kell. Nem elég az, ha csak a kezdő csapat erős. Amugy anno volt oylan hír, hogy ha Ribéry jön akkor esetleg bele lehet vonni az alkuba Hlebbel együtt. Úgytudom 25 millio euró + Guddy vagy Hleb. Ha jol emlékszem... Szerintem ő pont a Bayernbe való. Harcos, küzdő, agilis, mint egy német
az teljesen igaz h más típus mint keita én nem is mondom h olyan; csak azt h lehet h jobb. persze értem h itt most arra gondolsz h más a szerepköre de (!) ha nem tűnt volna fel keita az utóbbi időben sőt általában nem touré helyén játszik hanem ini helyén a középpályán és én ezért mondom h inkább ott talán guddy jobb tudna lenni.xbalix írta:Teljesen más típusú játékos mint Keita! Ezzel sztem nem lehet vitatkozni. Más erényeik vannak, én személy szerint Keitát hasznosabbnak tartom. Guddy rendszerint ha játszik, akkor Ini vagy Xavi helyén és az nem az ő posztja. Sztem nem illik nagyon hozzánk sajnos, mivel a kpályán nálunk 1 vízhordó szerep van, ott meg 3man jobbak mint ő(Yaya, Keita, Sergi). Guddy a csatársorban max Eto'o helyén játszhatna, de Samuval nem lehet 1 lapon említeni. Ha elmegy, elmegy a helyére nem kell senkit hozni. Jöjjön a helyére egy saját nevelésű fiatal! Victor Sánchez pl sztem padra tökéletes helyette.
Teljesen más típusú játékos mint Keita! Ezzel sztem nem lehet vitatkozni. Más erényeik vannak, én személy szerint Keitát hasznosabbnak tartom. Guddy rendszerint ha játszik, akkor Ini vagy Xavi helyén és az nem az ő posztja. Sztem nem illik nagyon hozzánk sajnos, mivel a kpályán nálunk 1 vízhordó szerep van, ott meg 3man jobbak mint ő(Yaya, Keita, Sergi). Guddy a csatársorban max Eto'o helyén játszhatna, de Samuval nem lehet 1 lapon említeni. Ha elmegy, elmegy a helyére nem kell senkit hozni. Jöjjön a helyére egy saját nevelésű fiatal! Victor Sánchez pl sztem padra tökéletes helyette.currahee írta:teljesen egyetértek ezzel a kommentel és én is így gondolom!Fernando írta:Igazából teljesen egyet értek Guddyval. Tényleg ha játszott élt vele. Lőtt gólokat, adott gólpasszokat. Nem játszott rosszul. Talán a bajnokság utolsó pár meccsén többet fog játszani. A karrierje szempontjából pedig tényleg lehet, hogy elkéne mennie. De a helyére biztosan kell valaki.
sajnálom ha elmegy, de sajna ez várható....
pedig nem feltétlen rosszabb mint keita, sőt....
teljesen egyetértek ezzel a kommentel és én is így gondolom!Fernando írta:Igazából teljesen egyet értek Guddyval. Tényleg ha játszott élt vele. Lőtt gólokat, adott gólpasszokat. Nem játszott rosszul. Talán a bajnokság utolsó pár meccsén többet fog játszani. A karrierje szempontjából pedig tényleg lehet, hogy elkéne mennie. De a helyére biztosan kell valaki.
Sztem meg nem kellene a helyére senki, elég hosszú a kispad, inkább Hlebnek adnék több lehetőséget.van Bommel írta:Én kifejezetten örülnék neki, ha távozna. Helyére pedig egy fiatal srácot kéne vásárolni, aki elfogadja a kispadot.