Daniel Alvés

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Mire számítasz tőle?

Kiszorítja Dest-et és SR-t
21
34%
Fele-fele arányban osztoznak majd a perceken
17
27%
Csereember lesz
11
18%
Nem sokat fog játszani, inkább az öltözőben fog segíteni a csapatnak
13
21%

Szavazatok száma: 62
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.05.10. 11:48:56

A világ holtversenyben legjobb jobbhátvédjéről (Maiconnal együtt) beszélünk emberek! Mennyivel volt jobb Zambrotta? Még az összehasonlítás is sértő a Barcában mutatott teljesítményük alapján, ha mint játékosokat nézzük, akkor helytálló az összehasonlítás.
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.05.10. 11:39:28

faithnomore írta: és nála volt a labda, akkor már tudtam hogy ez a támadás el van veszve, ugyanúgy mint a Chelsea ellen a második mérkőzésen
Csak megkerdem,hogy a Chelsea ellen ki adta be azt a labdat,amibol gol szuletett? :roll: Igaz volt nehany rossz meccse,de nelkule mar nem szerepelnenk a Bl-ben....
House
Entrenador del Barça

2009.05.10. 11:36:53

Volt pár gyengébb meccse, de kinek nem? Messinek is pl volt egy 6-7 meccses hullámvölgye, aztán még is megtalálta magát. Etoo? 5 meccse nem rúgott gólt. Dani fontos emberünk, tizen akárhány gólpassz egy védőtől nem semmi. Beadásai pedig mindig veszélyesek. Jó igaz, a szabadokat még gyakorolhatná. Mindent összetéve nagyon fog hiányozni a Csapatból az MU ellen. :(
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.05.10. 11:30:34

Igy van, a szezon nagy részében Alves az egyik legjobb teljesitményt nyújtotta. Tizenvalamennyi gólpaszt adott, azért egy hátvédtől az nagyon jó. Ebből rengeteg beadás volt, ezt csak azért emlitem, h akik szerint nem tud beadni, az gondolkozzon el egy kicsit.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.05.10. 11:22:16

Igen, volt 2-3 gyengébb meccse.
Előtte meg 30 kiemelkedően jó, átlagon felüli.
A meccseken ő a legtöbbet futók egyike. Az egész jobb oldalt bejátssza, tulajdonképp nemcsak jobbhátvéd, hanem jobbszélső is - sokszor. Fel-le riglizik a jobbszélen. Szerintem, érthető ha egy kicsit elfáradt, Ő is emberből van.
És nem kellene elfelejteni a sok-sok meggyőző, átlagon felüli teljesítményét, hanem empátiával és megértéssel kellene viseltetni iránta.
Én is elismerem, hogy az utóbbi 2-3 meccsen nem élete formáját futja, de nem kezdem el szidni, és egyéb jelzőkkel illetni.
Az nekem sem tetszik, ahogy néha dobálja magát, meg eljátssza a nagy halált. No de, brazil...
Azt hiszem, Vele évekig meg van oldva a jobbhátvéd-jobbszélső posztja. Örüljünk Neki!
Kép
manuel
Jugador d'estrella

2009.05.10. 11:11:06

Az a furcsa nála hogy amikor szabálytalankodik, akkor állandóan magyarázz és közben pedig muttogat a birónak egyfolytában,ez már a tiltakozás felsőhatárát súrolja ez már én szerintem provokálás amit müvel.És ez szerintem igy is jönle a Tv-n keresztül mindenkinek.Mert mondjuk az ember még megérti hogyha odaszól vagy valami de hogy röhögve,mindenféle mutogatással a háttérben provokál másokat miközben ő is tudja hogy szabálytalakodott!!! hát szóval ez szerintem nála már a pofátlanság határa.Ráadásúl méghogyha igazza lenne de még akkorsem tehetné meg ezt amit csinál!!!!de az a poén hogy nincsen igazza és ennek fejébben vergődik.Úgyhogy én szerintem ő érte kár felebezzni, az más kérdés hogy Abidalért érdemesebb volna,hiszen ő legalább nem szabálytalankodott ellentétbe ezzel a dillivel(már bocsánat a kifejezésért).Most nem akarok nagyott mondani de lehet hogy örülnünk kénne hogy kihagyja a döntőt gyerekek!!!mert ilyen viselkedéssel amit mutatt kitudja hány büntetőt kapna az ellenfél.Neki fejben nagyon sokat kénne változni,mert aláirja az ember hogy tehetséges meg minden de nem viselkedik profihoz méltóan az biztos.
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.05.10. 10:46:44

szerintem jó pár meccs ő a csapat leggyengébb láncszeme
igazából sose voltam oda érte, bár örültem hogy ide került, de amit így az idény végén mutat eléggé gyenge, nem tudom ez a fáradtságnak oka-e, de pl. a szabadrúgásai nagyon rosszak, belerúg egy ordító nagyot hogy menjen amerre akar a labda, ennek pedig az lesz a következménye hogy vagy sorfal, vagy fölé

támadásoknál is nem nagyon tud összhangban lenni a többiekkel, amikor pl. a Valencia ellen játszottunk és nála volt a labda, akkor már tudtam hogy ez a támadás el van veszve, ugyanúgy mint a Chelsea ellen a második mérkőzésen

sajnos tényleg elég gyenge az utóbbi mérkőzéseken, ezt szerintem a fanatikusok is belátják
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
kudu
Entrenador del Barça

2009.05.10. 10:37:07

Valdés1 írta:egy kérdés! Nem ugyvan hogy ha bejut a csapat a döntöbe akkor eltörlik a sárgalapjukat? mert én ezt most nem nagyon értem. Valaki ps magyarrázza el:) :wink:
Hát ezen nincs mit elmagyarázni :)
Nem törlik el sem a sárga lapot, sem a pirosat tudtom szerint.
Ezért nem játszhat Fletcher sem a Unitedben.
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Valdés1
Jugador del Barça

2009.05.10. 10:33:04

egy kérdés! Nem ugyvan hogy ha bejut a csapat a döntöbe akkor eltörlik a sárgalapjukat? mert én ezt most nem nagyon értem. Valaki ps magyarrázza el:) :wink:
(L) I'love Barca(L)
Kép
gedi71
Barça C

2009.05.07. 21:02:09

Hahó!Egyik kedvencem a Srác!Mutassatok nekem olyan bogyóhajszolót,aki folyamatos jó játékkal rukkol elő!Ugye nem megy!Szurkoljunk Neki és a csapatnak,hogy hozzák a formájukat!HAJRÁ BARCELONA!!!!!!!!!!!!!
Na és Ini!Ő is egy ikon lesz a Barcában nemsokára(ha már nem az!)
Eto meg fogyjon le!
Mindenkinek van egy igazán kedvenc focicsapata!Nekem ez a BARCA!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.07. 20:51:01

Nincs itt min vitatkozni szntem, a szezon egyes részeiben nagyon jó volt, a mostani meccseken pedig gyenge, tegnap is így volt ez.

de most már nem olyan nagy gond,bár a kupadöntőre (sk) remélem egy jó játékkal rukkol elő.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kalti
Barça B

2009.05.07. 20:40:53

Sok gól született a beadásai után ebben a szezonban, azt aláírom, de tegnapi meccsen 10-ből 9 beadása totál homály volt, ember közelébe sem ment, a gól előtti az a jobbak közül való, de abból is csak szerencsével alakult ki helyzet.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.05.07. 18:44:48

Kalti írta:Tegnap borzasztó gyenge volt, nem igaz, hogy valaki nem szólt neki, hogy haver álljál le, nem tudsz beadni. Amúgy is tök fölöslegesek ezek az állandó beadásai, ki fogja befejelni, Messi, Iniesta ?? Még ha Henry a pályán lett volna, esetleg. Akarni akar, meg nagyon hajt, de ennek sokszor nyögés a vége. Azért csípem az embert, a döntőről feltétlenül hiányozni fog, nincs is másik normális jobb hátvéd, nehéz lesz pótolni.
Azért, az utolsó beadása az jó volt! :wink: Bennem csak az maradt meg, mert, ha ott nem íveli be a labdát, akkor bizony nem mi látogatunk el Rómába... :D
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.05.07. 18:41:53

Kalti írta:Tegnap borzasztó gyenge volt, nem igaz, hogy valaki nem szólt neki, hogy haver álljál le, nem tudsz beadni. Amúgy is tök fölöslegesek ezek az állandó beadásai, ki fogja befejelni, Messi, Iniesta ?? Még ha Henry a pályán lett volna, esetleg. Akarni akar, meg nagyon hajt, de ennek sokszor nyögés a vége. Azért csípem az embert, a döntőről feltétlenül hiányozni fog, nincs is másik normális jobb hátvéd, nehéz lesz pótolni.
Azért nem igaz, h nem tud beadni, nézd meg csak, h hány gólpaszt ért el igy. Amikor jó formában van egész kiváló beadásai vannak.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.05.07. 18:40:09

LG: Nem leszünk hátrányban a MU ellen. Remélem ők nem állnak be védekezni.
És ha így lesz, akkor Dani nélkül is verni lehet őket.
Kép
Kalti
Barça B

2009.05.07. 18:36:15

Tegnap borzasztó gyenge volt, nem igaz, hogy valaki nem szólt neki, hogy haver álljál le, nem tudsz beadni. Amúgy is tök fölöslegesek ezek az állandó beadásai, ki fogja befejelni, Messi, Iniesta ?? Még ha Henry a pályán lett volna, esetleg. Akarni akar, meg nagyon hajt, de ennek sokszor nyögés a vége. Azért csípem az embert, a döntőről feltétlenül hiányozni fog, nincs is másik normális jobb hátvéd, nehéz lesz pótolni.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.05.07. 18:34:35

ElBartimaeus írta:Kicsit hiányozni fog a bal szélről. Bár érdekel, hogy így mennyire fogjuk tisztelni, hogy nem ő játszik! :D Mert bár nem ment neki jól a beadás, stb, sokszor elsiklunk dolgok felett és nem vesszük észre, hogy valójában mennyit tesz a csapatért játék közben. :D

Azért remélem, hogy ugyanígy tudjuk majd "szidni" a bl döntő után is, mert akkor jól játszottak a helyén és nem a hiányát éreztük! :D
Elősször is ő a jobb oldalon játszik, kezdjük ezzel.
A másik meg, h Alves nagyon felemássan teljesit. Vannak király meccsei, máskor meg fos. Én sztem nem baj, ha Puyol lesz a jobbhátvéd, mert ő védekezésben jobb mint a brazil, és a mu ellen azért kell azt is. Viszont az mindenképpen rossz, h nem lesz még a padon se, mert hátrányba, mikor fokozni kell a támadásokat be lehetett volna cserélni.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.05.07. 18:29:18

ugy legyen.
... a jobb szélen ...
Kép
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.05.07. 16:34:03

Kicsit hiányozni fog a bal szélről. Bár érdekel, hogy így mennyire fogjuk tisztelni, hogy nem ő játszik! :D Mert bár nem ment neki jól a beadás, stb, sokszor elsiklunk dolgok felett és nem vesszük észre, hogy valójában mennyit tesz a csapatért játék közben. :D

Azért remélem, hogy ugyanígy tudjuk majd "szidni" a bl döntő után is, mert akkor jól játszottak a helyén és nem a hiányát éreztük! :D
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.05.07. 15:24:24

Nagyon agresszívan játszik, ez a baja. A túlzott akarásnak, néha nyögés a vége, mint pl. most. Kapott egy sárgát, nem játszik a döntőben. A lényegen mostmár semmi sem változtat. Továbbjutott a csapat. Akármi lesz, már megérte :lol:
Kép
madmushroom
Capitá del Barça

2009.05.07. 14:28:45

Tegnap látszott rajta, hogy túlságosan feltüzelte magát, görcsös volt, nagyon akarta a győzelmet ennek ellenére.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
dzsosua
Barça B

2009.05.07. 13:24:52

Barcaforever írta:
dzsosua írta:nem bántottam, bár még sose haragudtam rá ennyire

de már végképp nem tok, nekem most esett le, hogy a gólnál ő adott középre : ))))

a gól előtt 5 mp vel fordultam a tv re, mert előtte fél percig a tv gombjait bámultam......

szal, egyetlenegyszer csak jó helyre ment, mivel hát tudjátok mi lett : )))
Nem igazán értem a gondolatmeneted.A gólt még 2 passz előzte meg, nem Dani adott be jól. :shock: :shock: Megint hosszú volt a beadása, mint az egész meccsen.
a gondolatmenet?
hosszú volt a beadása ahogy említetted ezért nem tudta elfejelni terry, ezért messi elé pattant, ezért......

aza beadás a végeredményt tekintve tökéletes volt, pláne hogy az azt megelőzők 80%-a után kirugással jött a cselzi....

szóval aza beadás kellett, mi lett volna ha kedvét vesztve nem meri berugni, megpróbálja bepasszolni és kivágják a lasztit a csába....

na ez a gondolatmenet

szal nem tudom bántani, pedig láttaM, hogy játszott tegnap.
WelCome tO jaMRocK !!!
Asys
Entrenador del Barça

2009.05.07. 11:35:10

Én mindenkivel elégedett vagyok, az egész csapatra büszkék lehetünk!
Jorquera-n át Militon keresztül egészen Hlebig!!!

Ilyenre még egy csapat sem volt képes, újonc edzővel,a tavalyi bajnoki leszereplés után... ez ami most van kész csoda, ilyenről még a legelvakultabb Barca drukkerek sem álmodtak amikor kinevezték Pep-et.

Egyetlen játékos sem szolgál rá a bírálatokra, Dani sem! Ő is lehet formán kívül, ő is ember ennyi!

Én mélyen meghajolok az egész klub idei teljesítménye előtt... mást nem tehetek, mert elnyerték legmélyebb tiszteletemet és csodálatomat!

Forca Barcaaa! S már most mindent köszönök!!!
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.05.07. 11:25:15

dzsosua írta:nem bántottam, bár még sose haragudtam rá ennyire

de már végképp nem tok, nekem most esett le, hogy a gólnál ő adott középre : ))))

a gól előtt 5 mp vel fordultam a tv re, mert előtte fél percig a tv gombjait bámultam......

szal, egyetlenegyszer csak jó helyre ment, mivel hát tudjátok mi lett : )))
Nem igazán értem a gondolatmeneted.A gólt még 2 passz előzte meg, nem Dani adott be jól. :shock: :shock: Megint hosszú volt a beadása, mint az egész meccsen.
Kép
haze71
Entrenador del Barça

2009.05.07. 09:11:51

Elgondolkodtató, hogy ez a legény 6-szor annyiba került, mint Pique... Én az ő teljesítményétől sem vagyok elájulva. Nagyon sok labdát elad, képtelen eltalálni szabadrúgásból a kaput, beadásai sem jobbak, mint Abidalé és sokat szabálytalankodik, valamint a színészkedéseitől is rosszul vagyok. Az igaz, hogy fel-le rohangál, de nem hiszem, hogy ez az a teljesítmény, amiért vették. És itt most nem csak a tegnapi meccsről beszélek. Én így látom...
Válasz küldése