Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
100 rúgásból 1-et helyezve, nem pedig erőből megbombázva tesz kapura.Ilúvatar írta:100 rúgásból 1 -et betalál... ez azért nagyon gyenge...
pedig nemVarga Tamás írta: És mi van a mellkasára tetoválva? BARCA! Kell ennél több?
Ez komoly?Varga Tamás írta: És mi van a mellkasára tetoválva? BARCA! Kell ennél több?
Így van!Varga Tamás írta:Sajnos Andris megint csak nagyon rosszul látja a dolgokat, szvsz. Attól, hogy Te rossznak ítéled a teljesítményét, még nem biztos, hogy így van. És ugyanez visszafelé is igaz. Szubjektívek vagyunk. Te így, én úgy.
Dani Alves az egész idényt tekintve messze kiemelkedőt nyújt.
A maga posztján világszintű, és kevés hozzá fogható jobbhátvéd van. Az egy Maicon, aki vele együtt említhető.
Az elmúlt pár gyengébb teljesítménye alapján az ilyen jelzők igaztalanok, és megalapozatlanok. Én 100%-ig meg vagyok Vele elégedve. Meggyőződésem, hogy nélküle nem tartanánk ott, ahol tartunk. A tavalyi nyár legfontosabb igazolása. Mindig harcol, mindig küzd, és kiemelkedőt nyújt. 40-50 meccsből pedig, ha van 5 gyengébb meccse, még nem kellene elküldeni krumplit kapálni.
Vannak itt nála ezerszer gyengébb teljesítmények is.
Nem tartom magam a fent említett viccemberek közé, mert jóformán egyik kritériumnak sem felelek meg, ugyanakkor fontos megjegyezni hogy az a két rossz meccs erősen sántít. Inkább két jó meccs, az elmúlt mondjuk két hónapban. Érdemes visszaolvasni ebben a topicban. 'hát ma is rossz volt' 'ma is csalódás' 'ma se volt egy jó beadás' 'végre már éledezni látszott' 'ma már volt 1 jó beadás' ' 2009ben még nem lőtt jól szabadot' ' ma is bűnrossz volt' ésatöbbi ésatöbbi.LG írta:Nem kell ilyeneken idegeskedni, vannnak akik nem jó a emlékező képességük, és 2 rossz meccs után egy fosnak állitják be az addig kiváló játékost. Ezek viccemberek, nem kell velük foglalkozni.
Faithnomore, akkor mit mondassz Iniesta egész meccses teljesítményére? Volt egy gólja, ő a hős de addig mit mutatott?Leomessi14 írta:Csak megkerdem,hogy a Chelsea ellen ki adta be azt a labdat,amibol gol szuletett?faithnomore írta: és nála volt a labda, akkor már tudtam hogy ez a támadás el van veszve, ugyanúgy mint a Chelsea ellen a második mérkőzésenIgaz volt nehany rossz meccse,de nelkule mar nem szerepelnenk a Bl-ben....