Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt meg honnan veszed? Egyébként mindenki tudja, hogy Ini és Henry fantasztikusak, de porcelánból vannak. Pepnek is figyelnie kéne az ilyenekre pláne egy ilyen sorozatterhelésnél. Miért nem tudtunk kezdeni egy Messi, Bojan, Eto'o hármassal elől? Akkora katasztrófa lett volna? Tourén is látszott, hogy nagyon fáradt. Miért nem kezdett a helyén (számtalan példa volt rá az idei szezonban) Busquets???? Ini kulcsember....bojanfan írta:nyugi van srácok. "csak" a cdr-döntőben nem lesz ott. a bl-döntőbe már ott lesz henry és iniesta is.
Bogika87 írta:Ez ugye nem igaz...![]()
![]()
![]()
¡Iniesta could miss the final of the Champions!
The worst news of the Barca-Villarreal was without doubt the injury Andres Iniesta. The midfielder from La Mancha is' broke 'in the last breath of the match and could miss the final of the Champions.
Iniesta left the field and looking ailing concern. Soon after, it was learned the first diagnosis: rupture of the rectum anterior right thigh.
The exact time will be low on Monday will be known, once you get further medical examinations. If the break out of several centimeters, could miss the final of the Champions May 27 at Manchester United.
His goal at Stamford Bridge in Chelsea was a prime example. Its low in the final at the Athletic Cup seems secure, and is a real blow for the club.
A sport.es-röl van de én mindjárt szívrohamot kapok...![]()
hihetetlen, de igaz: szintúgy én isVarga Tamás írta:Már eltelt 3 nap, de még mindig a gólja hatása alatt állok.
A BEK 1991/92-es kiírásának nyolcaddöntőjében a Barcelona a Kaiserslautern csapatával mérkőzött. Az első meccset mi nyertük 2-0-ra Txiki két góljával. A visszavágón a németek már 3-0-ra vezettek, amikor elérkezett a 90. perc. A németek kapujától olyan 35 méterre szabadrúgáshoz jutott a Barca, amit Koeman végzett el. A holland beívelését aztán Bakero olyan 6 méterről az ellenfél kapujába fejelte, így idegenben lőtt góllal mi jutottunk tovább. Majd a végén lettünk BEK - győztesek.soadroli írta: De ez minek ordibálja hogy Kaiserslautern! Kaiserslautern! Kaiserslautern!![]()
De engem is kiráz a hideg mikor megnézem...
De ez minek ordibálja hogy Kaiserslautern! Kaiserslautern! Kaiserslautern!Varga Tamás írta:Már eltelt 3 nap, de még mindig a gólja hatása alatt állok.
Egyszerűen nem tudom megunni. Nem tudnám megmondani, hányszor láttam, néztem meg. Mindannyiszor elszorul a szívem, és örül a lelkem. Öröm van a szívemben, a lelkemben. Minden alkalommal kiráz a hideg, libabőrös lesz a hátam. Elmondhatatlan boldogságot érzek, leírhatatlan melegség önti el a szívemet!
"Salvador de Andrés Iniesta!"
"El Grande! El Grande!"
"Iniesta, Iniesta, Iniesta, Iniesta!"
Kaiserslautern! Kaiserslautern! Kaiserslautern!"
http://www.youtube.com/watch?v=kSVcTYPIebM
Hihetetlen. Felülmúlhatatlan. Megismételhetetlen!
A Legnagyobbak közé fog emelkedni!
Köszi INI!
![]()
![]()
Talán még most sem emésztettem fel, azóta akárhányszor megcsörren a telefonom(barca himnusz csengőhang) ő és a gólja jut eszembeVarga Tamás írta:Már eltelt 3 nap, de még mindig a gólja hatása alatt állok.
Pinto az!mindorokke_barca írta:Nem láttam ki az az ürge barca melegítőben de piszok gyorsan szalad mert hamarabb odaért Iniestahoz a kispadról, mint Messi aki kb mellette volt. nem kicsi sprintet vágott le.
Szerintem Pinto vagy Cáceres, de nem biztos.mindorokke_barca írta:Nem láttam ki az az ürge barca melegítőben de piszok gyorsan szalad mert hamarabb odaért Iniestahoz a kispadról, mint Messi aki kb mellette volt. nem kicsi sprintet vágott le.
Szerintem az Caca volt.mindorokke_barca írta:Nem láttam ki az az ürge barca melegítőben de piszok gyorsan szalad mert hamarabb odaért Iniestahoz a kispadról, mint Messi aki kb mellette volt. nem kicsi sprintet vágott le.
Nem láttam ki az az ürge barca melegítőben de piszok gyorsan szalad mert hamarabb odaért Iniestahoz a kispadról, mint Messi aki kb mellette volt. nem kicsi sprintet vágott le.