lionelmessi19 írta:Ó dehogynem töketlenkedett... megint csak bénázni tudott. Még hogy 4-5 védő. Iniestának, Xavinak igen. Meg néha Messinek...
Arról nem is beszélve hogy a madrid ellen is valami hasonló vackot csinált, ahogy előtte is már rengeteg meccsen, és ott nem hogy sok védő, de még jó védő sem igen akadt rá. Egyszerűen formán kívül, de keményen és sajnos tartósnak látszóan.
- igen, formán kívül, DE! azt, hogy tartósan-e majd meglátjuk!
Az aranycipője "nem érdekel" (: remélem, összejön azért!), azt magának köszönheti, ha lecsúszik róla, DE! 27 gólnál tart és csak köszönetet mondhatunk az eddigi játékáért.
A legutóbb, Pep kidobta a szélre és egészen új taktikai elemeket is kapott, illetve, rengeteget vállal az előkészítésben és szervezésben.
Arról nem is beszélve, hogy mennyit rohan vissza védekezni.
Engem kicsit a "mencseszteres rúni" -ra emlékeztet, aki szintén befejező csatárként fut ki a gyepre, de a pálya minden szegletében megtalálható és a hátán cipeli a csapatát, ha kell. Ezen felül ami szívén az a száján, egyszerű mint a faék, de meghal a pályán a csapatáért.
Valóban "töketlenkedett" és addig húzta az időt amíg szerelték, vagy kijátszotta magát a tiszta ziccerből, DE! Roonie-t senki nem bírálja, mert 2 hónapos gól csönd vagy formán kívüli időszaka van.
Milyen jó, hogy találunk hibát mindenkiben és nem tudunk annak örülni amit kaptunk és amink VAN!
A kritika száraz, valós ténye viszont jogos.........., csak én, nem tudom Samut ilyen górcső alá vetni, mert nekem már: BIZONYÍTOTT!