Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Etoonak aszhem 28 van.bojanfan írta:forlán már be is hozta a hátrányát, így 27-27-re állnak az aranycipő versenyben. nem lehet büntetlenül folyamatosan rosszul játszani.
Hali!noname az ellenfeleink játékosai topikban írta:Etoonak nemegy súlyos sérülése volt, most pedig élete eddigig legjobb szezonját hozza
Eszem megáll most rögtön. Ezek szerint a 6-2 kevés nekünk, és ha Samu jól játszik, akkor 9-2? Ha mondjuk 0-2, és kihagyott 5 ziccert, akkor megérteném a felháborodást. De egy ilyen történelmi meccsen így elmarasztalni valakit...na mindegy.haze71 írta:Nagyon fogtok utálni, de én már hetek (hónapok) óta elégedetlen vagyok a játékával. Mondhatjátok, hogy ennyi-meg annyi gólt lőtt, de egy ilyen Barcában ez nem egetrengető teljesítmény. Nincs statisztikám, de szerintem az elmúlt 8 meccsen lőtt 2 gólt. A Madrid ellen sem volt momentuma. Egy olyan meccsen, ahol 6-ot rúgtunk.
Mivel jövőre lejár a szerződése, ezért szerintem idén el fogják adni. Most nagyon jó pénzt lehet érte kapni. Ha nem ezt teszik, úgy járnak vele anyagilag, mint Ronival. Azért köszönet illeti azért, amit eddig tett a Barcáért és remélem a döntőben még beköszön. Én így látom...
ne haragudj, nem akartam bunkó lenni, csak fájt a szememnek :Swesterngom írta: - igen, köszönöm a javítást, de ezt az "emberkedős" élt szerintem nyugodtan elhagyhatod a legközelebbi válaszodban, így is megértem.
ON:
Én nehezen tudok, megmérni bár kit is a csapatból, mert messze túl teljesítettek eddig mindent a tavalyi évhez képest és mindezt milyen minőségi játékkal!![]()
Peace!
Fecooo írta:
WAYNE ROONEY (egyébként nem bírom a fejét....)
ON:
Samu teljesítménye nálam már sajnos nem meglepetés... minden idényben, olyan március közepéig tartja az 1/1-es átlagát, onnantól meg mintha elfelejtene gólt lőni... így bukta el néhány éve a Pichichi-díjat Forlannal szemben...
westerngom írta:- igen, formán kívül, DE! azt, hogy tartósan-e majd meglátjuk!lionelmessi19 írta:Ó dehogynem töketlenkedett... megint csak bénázni tudott. Még hogy 4-5 védő. Iniestának, Xavinak igen. Meg néha Messinek...
Arról nem is beszélve hogy a madrid ellen is valami hasonló vackot csinált, ahogy előtte is már rengeteg meccsen, és ott nem hogy sok védő, de még jó védő sem igen akadt rá. Egyszerűen formán kívül, de keményen és sajnos tartósnak látszóan.
Az aranycipője "nem érdekel" (: remélem, összejön azért!), azt magának köszönheti, ha lecsúszik róla, DE! 27 gólnál tart és csak köszönetet mondhatunk az eddigi játékáért.
A legutóbb, Pep kidobta a szélre és egészen új taktikai elemeket is kapott, illetve, rengeteget vállal az előkészítésben és szervezésben.
Arról nem is beszélve, hogy mennyit rohan vissza védekezni.
Engem kicsit a "mencseszteres rúni" -ra emlékeztet, aki szintén befejező csatárként fut ki a gyepre, de a pálya minden szegletében megtalálható és a hátán cipeli a csapatát, ha kell. Ezen felül ami szívén az a száján, egyszerű mint a faék, de meghal a pályán a csapatáért.
Valóban "töketlenkedett" és addig húzta az időt amíg szerelték, vagy kijátszotta magát a tiszta ziccerből, DE! Roonie-t senki nem bírálja, mert 2 hónapos gól csönd vagy formán kívüli időszaka van.
Milyen jó, hogy találunk hibát mindenkiben és nem tudunk annak örülni amit kaptunk és amink VAN!
A kritika száraz, valós ténye viszont jogos.........., csak én, nem tudom Samut ilyen górcső alá vetni, mert nekem már: BIZONYÍTOTT!
- igen, formán kívül, DE! azt, hogy tartósan-e majd meglátjuk!lionelmessi19 írta:Ó dehogynem töketlenkedett... megint csak bénázni tudott. Még hogy 4-5 védő. Iniestának, Xavinak igen. Meg néha Messinek...
Arról nem is beszélve hogy a madrid ellen is valami hasonló vackot csinált, ahogy előtte is már rengeteg meccsen, és ott nem hogy sok védő, de még jó védő sem igen akadt rá. Egyszerűen formán kívül, de keményen és sajnos tartósnak látszóan.
Janko asszem igy is előtte vanMQuC írta:Nincs vele semmit baj, majd megint elkezdi lőni. Most kicsit alárendelt szerepben van, Titinek megy nagyon![]()
Csak nehogy Janko vagy Villa befogja az aranycipőben
A játékosok ilyenkor szoktak mondjuk egy Bl-t jelentő gólt lőni.danko94 írta:Maximálisan egyet értek. Jelenleg a csapatnak kéne egy olyan csatár mint Ibrahimovic, aki nem lő 28 gólt a bajnokságban, de bármikor és bárki ellen képes betalálni sőt még jól is lő és fejel. Sokan mondják, hogy Eto'o a világ legjobb csatára, az elmúlt 3-4 meccsen úgy levették a pályáról, ahogy kell, nem hogy gólja még helyzete, sőt jó megmozdulása sem volt.haze71 írta:Nagyon fogtok utálni, de én már hetek (hónapok) óta elégedetlen vagyok a játékával. Mondhatjátok, hogy ennyi-meg annyi gólt lőtt, de egy ilyen Barcában ez nem egetrengető teljesítmény. Nincs statisztikám, de szerintem az elmúlt 8 meccsen lőtt 2 gólt. A Madrid ellen sem volt momentuma. Egy olyan meccsen, ahol 6-ot rúgtunk.
Mivel jövőre lejár a szerződése, ezért szerintem idén el fogják adni. Most nagyon jó pénzt lehet érte kapni. Ha nem ezt teszik, úgy járnak vele anyagilag, mint Ronival. Azért köszönet illeti azért, amit eddig tett a Barcáért és remélem a döntőben még beköszön. Én így látom...
Ez kifejezetten jó ötlet!Mikaos írta:Tegnap is olyan volt mint a kilométerkő. Csak úgy pattant el tőle a labda
Ennél sokkal több kell, és bízom benne, hogy sikerül újra formába lendülnie. Nem értem, hogy lehet eltűnni meccsekre??? Pep ilyenkor talán kipróbálhatná Bojant - ezzel Eto'o-t arra kényszerítve, hogy jobban kell dolgoznia.