LM10 írta:Tess. Remélem bejönbarca6 írta:lecci csinaljatok meg nekem:
kozépen Eto´o
jobb oldalon Messi
bal oldalon Henry
a háttérben a Camp Nou
lécci naon kéne![]()
Nagyon kosz naon jo!

Áh, tökéletes!CFirpo3 írta:House írta: Firpo, hogy ne unatkozz, csinálnál nekem egy új avát, ha lehet, minél több barcás legyen rajta!De tényleg, egy maximális méretűt, ha csinálnál, akkor megköszönném!
Azért te, mert a mostani is a tied, és én hű leszek hozzád.
![]()
House írta: Firpo, hogy ne unatkozz, csinálnál nekem egy új avát, ha lehet, minél több barcás legyen rajta!De tényleg, egy maximális méretűt, ha csinálnál, akkor megköszönném!
Sztem nagyon faint lett!La Pulga írta:
Ezesetben kösz!Slither írta:Nem tudom biztosan hogy kicsinálta, másik fórumon láttam (egyeseknek ismerős lesz).
Nyugodtan használd, majd a készítője szól, ha nem engedi.
Nem tudom biztosan hogy kicsinálta, másik fórumon láttam (egyeseknek ismerős leszDanka00792 írta:
Ezt ki csinálta?
Ellophatom?
Ezt ki csinálta?Slither írta:Ezt nevezem profi munkának:
Úgy-úgy.CFirpo3 írta:Úgy érted, hogy egy 130X160-asat?House írta:Poldi épp Németbe van, de elvileg holnap pontoz. Többiek nem tudom.![]()
Firpo, hogy ne unatkozz, csinálnál nekem egy új avát, ha lehet, minél több barcás legyen rajta!De tényleg, egy maximális méretűt, ha csinálnál, akkor megköszönném!
Megcsinálom:)
Úgy érted, hogy egy 130X160-asat?House írta:Poldi épp Németbe van, de elvileg holnap pontoz. Többiek nem tudom.![]()
Firpo, hogy ne unatkozz, csinálnál nekem egy új avát, ha lehet, minél több barcás legyen rajta!De tényleg, egy maximális méretűt, ha csinálnál, akkor megköszönném!
Enrique, Ini, Messi legyen az elrenderzés?albicelesteX írta:Sziasztok!Valamelyik mestertől kérhetnék egy olyan siget aminek a hátterében a barca címer van elől pedig luis enrique iniesta és messi hármas!Előre is nagyon köszönöm!Ide kéne bannernak!
Atyaég ez iszonyat jó lett. Nekem nagyon tetszik. Azonnal ki is rakomKatalán88 írta: