2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Legyen így azt kívánom!Egyébként teljesen egyetértek Veled.Annyiban nem, hogy szerintem így is a világ legjobb csapata a Barcelona!Minket irigyel a világ!Barca forever!socio66 írta:Ez a trófea inkább lélektanilag fontos a csapatnak,bár nyilván van presztízse is,de;
mennyivel másabb lenne úgy készülni a BL fináléra,hogy már két kupával a zsebünkben,önbizalommal telve,nyugodtan léphetünk pályára Rómában, tudva azt,hogy nincs rajtunk nyomás az esetlegesen elvesztett trófeák miatt..
Ma megverjük a Bilbaót,hétvégén megnyerjük a bajnokságot,aztán pedig kipihenve,kitisztulva,lenyugodva elgázoljuk a Unitedet is és hivatalosan is a világ valaha volt egyik legjobb csapata leszünk!
A Franco - diktatúra idején 'spanyolosították' a klub nevét, és viselte a Club de Futból Barcelona nevet. Aztán Franco halála után újr az alapításkor kapott, katalán formulához tértek vissza: Football Club Barcelona.Campnou írta:Üdv mindenkinek!
Valaki elmagyarázná, hogy is van ez a C.F.B. és F.C.B.???
Régebbi fotókon láttam ilyet...vagy ez is vmi spanyol nyelvből fakadó izé vagy...
Előre is köszi!
Holnap +lesz az első kupánk idén!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Én csak anyit változtatnán ezzen,hogy Messit nem raknám be kezdönek,kellene már neki a pihenés,ezt a hétvégén észre is lehetett venni a teljesitményénfcbarca0827 írta:Ha nem baj leírom, hogy szerintem, hogy fogunk kezdeni:
Pinto - Dani Alves ; Puyol ; Cáceres ; Sylvinho - Keita ; Xavi ; Gudjohnsen - Messi ; Bojan ; Hleb
Remélem a felsoroltak játszhatnak...Annyian kidőltek a sorból mostanában ilyen-olyan okokból, hogy már nem vagyok benne biztos...
Egyetértek! Az első mondtad tetszik és ezért lesz izgalmas ezért várom anyira mert még idén ilyen nem vot!! Talán hétvégén!!De az nem olyan vot!!!Én is remélem hazahozzuk a kupát!!socio66 írta:Jó lesz végre már közvetlenül egy kupáért játszani!
Az a lényeg,hogy a meccs elejétől pörögni kell a játékosoknak-akárkik is játszanak-és nem szabad lebecsülni az ellenfelet. A Bilbao nyilván az egész idényt erre a meccsre tette fel,a hétvégén is igen tartalékosan állt ki,szóval nem fogják ajándékba adni a győzelmet,az tuti. Viszont mi bármilyen csapattal játszva is klasszisokkal jobbak vagyunk és itt már a motivációval sem lehet gond,elvégre kupáért megy a bugi.
Remélem hazahozzuk a trófeát.
Nekem is hasonló a véleményem. Nem fog egy "B" csapattal kiállni, de Pedritót és Viktor Sanchezt is szívesen látnám már játszani. A szezon eleje-közepe felé még becserélte őket alkalmanként Pep, de utána már többnyire a kispad sem jutott nekik. Pedig Sanchez egész jól ellátta a feladatát és Pedro is ügyesen játszott, emiatt nem értem, hogy miért nem látjuk többet őket, főleg most mikor hullanak a játékosaink. Ha Busquets-et be tudta építeni Guardiola a csapatba, akkor őket is megpróbálhatta volna. Bár biztos tud valamit amit mi nem, hiszen elég sokat foglalkozott velük.tibor1158 írta:Szerintem Goardiola mester még holnap beveti a sztárokat aztán lehet, hogy a Mallorca elleni meccsen már pihenteti őket. Attól függ, a Real mit játszik szombaton az El Madrigalban.