Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgyérted 21:30.Sanama írta:Igen a meccs 10től megy, a posrt1-en beszélgetés lesz a studioban 20:30tól.maister6000cm3 írta:Az oldalon elírták, vagy tényleg 22:00 kor kezdődik???
Mármint 21:30 -tólSanama írta:Igen a meccs 10től megy, a posrt1-en beszélgetés lesz a studioban 20:30tól.maister6000cm3 írta:Az oldalon elírták, vagy tényleg 22:00 kor kezdődik???
:S thxSanama írta:Igen a meccs 10től megy, a posrt1-en beszélgetés lesz a studioban 20:30tól.maister6000cm3 írta:Az oldalon elírták, vagy tényleg 22:00 kor kezdődik???
Igen a meccs 10től megy, a posrt1-en beszélgetés lesz a studioban 20:30tól.maister6000cm3 írta:Az oldalon elírták, vagy tényleg 22:00 kor kezdődik???
a közvetítés 21:30-KOR KEZDŐDIK A sPORT 1-ENmaister6000cm3 írta:Az oldalon elírták, vagy tényleg 22:00 kor kezdődik???
Persze elismerem voltak szép védései is.fcbarca0827 írta:Azt írod láttad az idén védeni és sok érdekes megmozdulást láttál tőle. Mint például? Az elődöntőbeli 11-es védésére gondolsz, amit, ha nem véd ki akkor hosszabbítás? Azt írod láttad védni, vagyis láttad a Copa del Rey-ben. Említenél a kedvemért egy potyát? De most komolyan, mert én nem emlékszek, lehet, hogy volt, érdekelne, hogy mikor és milyen.19Messi19 írta:Láttam idén pár meccsen védeni és hát..voltak érdekes megmozdulásai amiből sajnos gólok is születtek.Én nem írtam le,de szerintem Valdest felesleges pihentetni.Persze megérdemli ő is,de rajta még sincs olyan fizikai nyomás,hogy ne tudna védeni.Úgy,hogy ezen az egy poszton nem értek egyet Guardiolával!
Szerintem, ha végig védte a kupát, úgy, hogy DÖNTŐbe juttottunk, akkor akkora gond nem lehet vele.
Magyarul megérdemli, hogy ő védjen a DÖNTŐben!Úgyhogy én teljesen egyetértek Pep-pel!
Sport1 21:30-tól.elbandi írta:Hol adják a meccset?
Azt írod láttad az idén védeni és sok érdekes megmozdulást láttál tőle. Mint például? Az elődöntőbeli 11-es védésére gondolsz, amit, ha nem véd ki akkor hosszabbítás? Azt írod láttad védni, vagyis láttad a Copa del Rey-ben. Említenél a kedvemért egy potyát? De most komolyan, mert én nem emlékszek, lehet, hogy volt, érdekelne, hogy mikor és milyen.19Messi19 írta:Láttam idén pár meccsen védeni és hát..voltak érdekes megmozdulásai amiből sajnos gólok is születtek.Én nem írtam le,de szerintem Valdest felesleges pihentetni.Persze megérdemli ő is,de rajta még sincs olyan fizikai nyomás,hogy ne tudna védeni.Úgy,hogy ezen az egy poszton nem értek egyet Guardiolával!
De voltak nagy védései is... Én itt egyet értek Peppel. Nem kell ilyen szintű cserekapus, Jorquera mellé még ha nem játszik.19Messi19 írta:Láttam idén pár meccsen védeni és hát..voltak érdekes megmozdulásai amiből sajnos gólok is születtek.Én nem írtam le,de szerintem Valdest felesleges pihentetni.Persze megérdemli ő is,de rajta még sincs olyan fizikai nyomás,hogy ne tudna védeni.Úgy,hogy ezen az egy poszton nem értek egyet Guardiolával!
Sztem attól ,hogy Pinto áll a kapuban nem kell félned, tud ő bravúrokat is bemutatni és a kupában erre idén szüksége is volt a csapatnak.19Messi19 írta:Na ettől féltem!Pinto a kapuban... Nem baj...szerintem meg lesz az első Kupa amit begyűjtünk idén
- csatlakozom! Érthetetlen ez a kutyult védelem.........fcbarcelonazsombi írta:Hát mit ne mondjak nagyon nem tetszik a kezdő. (de a mester tudja)
Toure engem nagyon nem győzött meg, hogy jó választás ott középen és persze középről is hiányzik. Másik dolog, hogy Syl szívesen láttam volna ma kezdőbe.
Minden esetre győzelmet várok és szeretnék nagyon. Hisz már alig emlékszem az utolsó kupa sikerre és mostanában minden évbe annyira szurkoltam, hogy össze jöjjön, de...
Mindent bele ma!