2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Eladni semmiképpen sem szabad, ez egyértelmű. Ha jövőre is hasonló helyzetben lesz, mint idén, amire nagy esély van, szerintem is egy kölcsönadás lenne a legjobb neki. Valami olyasmi feltétellel, olyan csapatba, hogy tuti kezdő legyen. Jót tenne neki nagyon az első osztályban a folyamatos játéklehetőség, erősödne, rutint szerezne, stb.LG írta: Vagy biztositson Pep állabdó játéklehetőséget neki, vagy kölcsön kell adni vmi spanyol középcsapatnak. Eladni semiképp nem szabad, ezzel gondolom mindenki 1et ért.
Én ugy gondolom, kölcsön kéne adni, mert a nagyon erős támadóink mellett nem jutna sok szerep neki, ehelyett egy olyan csapatban, ahol állandóan játszhatna, sokat fejlődhetne.
Ámen!kabekabe írta:Pep már próbálgatta az elmúlt meccseken pár percre, akkor rendre volt helyzete, szép megmozdulásai. Ma sztm egyik legjobbunk lesz. Tipp a mai meccsre: 3-1(Bojan 2, Yaya 1, ők meg lőnek egy szépet).Sanama írta:Na gyerünk Bojan
Remélem lősz egy gólt,jó lenne mindenkinek :p
Vamos Bojan!
csak tényleg így legyen. nagyon drukkolok ennek a srácnak! tavaly sztem nagyon jó volt(igaz egy gyenge(gyengébb, mint az idei) csapatban, akkor nagyon megkedveltem, hajtott, agilisan játszott, benne volt a gól. idén visszaállt a fejlődés amolyan normálisba, de még mindig van benne potenciál, csak nem akar neki az összejönni, mint ami tavalykabekabe írta:Pep már próbálgatta az elmúlt meccseken pár percre, akkor rendre volt helyzete, szép megmozdulásai. Ma sztm egyik legjobbunk lesz. Tipp a mai meccsre: 3-1(Bojan 2, Yaya 1, ők meg lőnek egy szépet).
Pep már próbálgatta az elmúlt meccseken pár percre, akkor rendre volt helyzete, szép megmozdulásai. Ma sztm egyik legjobbunk lesz. Tipp a mai meccsre: 3-1(Bojan 2, Yaya 1, ők meg lőnek egy szépet).Sanama írta:Na gyerünk Bojan
Remélem lősz egy gólt,jó lenne mindenkinek :p
Vamos Bojan!