Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Osztom a véleményt!Fevernova írta:Szerintem Guardiola tudja mit miért csinál ...megvagyok eddig vele elégedve és szerintem mindenki más is! Cáceresnak nem elég 3 meccs , hogy utána behúzzon egy Bl döntöt! Véleményem ez
Aha, lehet csak már vagy 10 éve belül játszik... (nem is akárhogy) Az meg 1 dolog h a védekezést megoldotta. Hányszor ment fel úgy a szélen a Bilbao ellen mint Alves tette??? Ja hogy nem ment fel... Akkor játsszon csak középen és ne kavarjuk már meg a posztokat! Keita lehet tegnap jó volt, de a Man U ellen az nagyon kevés lesz! Tourénak vissza kell menni a helyére és kész. Tegnap is két megindulásából az 1ik gól lett. Mi lett volna ha nem védőt játszik?zsoltman írta:Srácok Puyol nem KÖZÉPSŐVÉDŐ!!!
Nagyon rosszul játsszik ott amikor a szélen van akkor még az is előfordul hogy golt sem kapunk pl Getafe ,Bilbao bajnokságban.....
de amikor középen van baj van!!!!!! Villareal Valencia.....
Puyol sokkal jobb lesz a döntőben a szélen!!!
Én is a szélen vetném be... jobban szokott ott teljesíteni.zsoltman írta:Srácok Puyol nem KÖZÉPSŐVÉDŐ!!!
Nagyon rosszul játsszik ott amikor a szélen van akkor még az is előfordul hogy golt sem kapunk pl Getafe ,Bilbao bajnokságban.....
de amikor középen van baj van!!!!!! Villareal Valencia.....
Puyol sokkal jobb lesz a döntőben a szélen!!!
Ha Keita hozná azt a szintet mint tegnap, akkor szerintem jó lenne ő vkp-nak. Mellette pedig a remélhetőleg visszatérő Ini és Xavi. Ha ez így lenne, akkor Toure hátramehetne Pique mellé, jobboldal Puyol, bal Sylvinho. Szerintem nem lenne ez olyan vészesen rossz, csak ehhez véleményem szerint az kell, hogy Keitának úgy menjen mint tegnap és Ini is visszatérne, méghozzá formavesztés nélkül. Nem beszélve elől Henryról...xbalix írta:Remélem nem így fog felállni a védelem mint tegnap a BL döntőben!!! Cáceresnak ott már muszáj lesz játszani, mert nem lesz Alves! Most a bajnokságban itt a lehetőség h formába jöjjön! Ja és sztem Tourénak a kpályán a helye! Nézzük meg az MU csatársorát! 1 magas ember van, Berbatov, akit sztem Piqué meg tud fogni! Rooney és Tévez már Puyolnak való. Nem kell tehát 2 magas ember középen, és ha Cáceres játszik jobb oldalon, lesz még 1 magas, jól fejelő a védelemben. Nekem a védelmem a következő a döntőre: Cáceres--Piqué--Puyol--Sylvinho
Bárki bármit mond, sztem ennél jobbat nem lehet most összeállítani. Cáceresnek itt van 2 meccs h formába jöjjön kicsit, Sylvinhonak szintén.
Én továbbra is tartam magam ahhoz, hogy Touré kiválása a középpályáról komolyan veszélyezteti a csapat stabilitását. Az ő hiányában nincs olyan ember a középpálya közepén, aki a rá jellemző hatékonysággal meg tudja állítani az ellenfelet már a pálya középső részén. A tegnapi meccsen meg tudták oldani a fiúk a középpályás védekezést, de a MU ellen ez félek kevés lesz (már a Chelsea is átrohant a középpályánkon, amikor csak akartak). A MU sem lassabb és fizikálisan sem gyengébbek.Mikaos írta:Akik tegnap szidták őt Touré középhátvédként való játszatása miatt, vajon ma "nem kérnek elnézést"?
Egyetértek, a taktika kidolgozásában valószínűleg neki van a legnagyobb szerepe. Pep pedig a hadvezér, aki a taktikát megtölti tartalommal és fanatizálja a játékosokat.menczel írta:Azt hiszem itt az ideje megemlíteni valakit, aki a legkevesebb elismerést kapja, mégpedig Tito Villanova. Szerintem legalább oylan fontos, mint anno Ten Cate. Ha meglátom a padon ülni, vagy amint magyarázza a beálló játékosnak a kinyomtatott jegyzetekből,hogy mire figyeljen, ha pályára lép, rögtön megnyugtat.
Grat Pep, Grat Tito,Gr(e)at Barca!!!!!!!!!!
"Te látnok vagy"Mosquito írta:Nem is tudom mit írjak, mert mérhetetlenül csalódott vagyok Pepeppel kapcsolatban.
Érthetetlen döntések soroztát hozza meg már hónapok óta. Neki köszönhetjük, ogy idáig eljutottunk, mert összekapta a 2éve semmit sem nyerő csapatot, de ő lesz az oka annak is, ha végül csúfos pofonokba szaladunk bele itt a szezon végén.