Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez így nem teljesen oké, már amennyiben nem 2006. május 13-án nyertük meg a copát2006. május 17.-e után 2009. május 13.-án, Valenciában, pontosan négy nappal a legutolsó serleg felemelése előtt a Barcelona együttese elhódította a Copa del Reyt
Ugyanerre gondoltam én is.zuljin írta:Sziasztok!
Nem akarnátok a kupák képeit kitenni a felső főképre? "Az ötévesek lettünk!" szöveg mellett van a Barca emblémája, az és a jobb oldalon lévő "www.eurobarca.hu" szöveg közé ki lehetne tenni kicsiben őket. Most csak a Király Kupát, a hétvégén meg ha minden jól megy, akkor a bajnokság kupáját is. Ha a BL is meglenne, akkor a három kupa képe jól mutatna ott... szerintem.
Remélem megfogadjátok a tanácsom.
Balázs
Hiába adnánk sokan Tourénak ilyenért, ez kicsit objektívabb. Összességében Messi játszott jobban, és rúgott egy gólt, adott egy gólpasszt, kiharcolt egy közeli szabadot amiből szintén gól lett.currahee írta:bocs a kötekedésért;
de nem értem hogy most aztán tényleg mért nem Touré kapta a kupadöntő után a meccs embere címet nálatok??
szvsz sokkal jobban megérdemelte volna Messinél, mert egyrészt Messi nem nyújtott az egész meccs alatt olyan hű de kiemelkedő;
másik meg hogy Yaya középső védőként olyat csinált az egyenlítő gólunknál h le a kalappal!! védő pozícióból ilyen gólt akasztani úgy h 2-3 ember átfűz és valami irdatlan erővel kilövi az alsó sarkot!!
na és emellett hatalmas és kiválló mezőnymunkát végzett a védelemben annak ellenére h az nem az ő posztja.
félre értés ne essék ez csak egy vélemény, hozzászólás; nem kritizálni akarok senkit!
csak úgy voltam vele hogy ha Yaya most sem kapja meg tőletek akkor szinte soha nem fogja.... de mind1.
Jogos felvetés. Objektíven nézve mindenkit a posztja alapján és önmagához mérten kell értékelni. Márpedig ilyen szempontból szvsz egyértelműen Yaya volt a meccs embere. A feladatát hibátlanul végezte és óriási plussz lökést adott a csapatnak. Megérdemelte volna a Meccs Legjobbja címet.currahee írta: félre értés ne essék ez csak egy vélemény, hozzászólás; nem kritizálni akarok senkit!
csak úgy voltam vele hogy ha Yaya most sem kapja meg tőletek akkor szinte soha nem fogja.... de mind1.
1932: Ramón Zabalo Zubiaurre (1929-36 között az FC Barcelona játékosa)Lionel85 írta:Másik észrevétel ugyanezzel a cikkel kapcsolatban, hogy 1932-ben Zabalo volt a Barça védője, aki 1942-ben Zabala lett. Ez elírás vagy két külön játékosról van szó?
oké, én türelmes vagyoklionelmessi19 írta:már nemsok idő, és cseréljük.![]()
Igazából nem Iván sara, hanem az enyém, én állok vele kapcsolatban, a fórumot ő igen ritkán nézegeti.
Valóban, a szezon előtt ilyen részletekbe nem mentem bele, csak arra merészkedtem gondolni, hogy jobb lesz.ozsimiki írta:akkor már más a szitu, csak úgy jött le utcsó mondatból,h a szezon előtt gondoltad így, azért ha eltelik 8 meccs akkor már van alapja, ill több mint ha még 1 meccset sem toltak le.
akkor már más a szitu, csak úgy jött le utcsó mondatból,h a szezon előtt gondoltad így, azért ha eltelik 8 meccs akkor már van alapja, ill több mint ha még 1 meccset sem toltak le.Etooka írta: hogy pl. 8, számunkra jó eredményű és kiváló teljesítményű mérkőzés után már erről is tudok képzelődni. Dehát ez van![]()
Amúgy kösz.
Fecooo írta:Lehet, hogy egyedül leszek ezzel a véleményemmel, de sztem csak a legelvetemültebb ultrák számíthattak rekorder évre...
ozsimiki írta:Oda van írva,h B.Tamás, azaz Etooka.
Amúgy egyetértek, abban természetesen bíztam,h jobbak leszünk mint tavaly,na de nem igen jutottak eszembe, és szntem ha vki reálisan nézte a dolgokat, neki se,h rekordokat fogunk esetleg halmozni.
Amúgy jó cikk, mint ahogy a legtöbb amit írsz, igaz, előfordulnak túlzások, de azért van ez a topic,h azokat is véleményezzük
Amikor Iván kirakja... majd vmikor...soadroli írta:Na mikor lesz új fejléc