Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ő picit fakó nekem de egészen jól néz ki ezt leszámítvaBarcagirl24 írta:
vélemények?? (:
Poldi, ezt le lehetne foglalni?..:Poldi:.. írta:
szerintem semmi képp ne állj le hisz gyakorlással sokat fejlődhetsz senki se született profinakdarmian írta: Közben csináltam még egy avatart, hát nem tudom, szvsz inkább leállok vele...![]()
szép lett poldi, csak szerintem egy látható keret elférne(abba se vagyok biztos, hogy ott van a fehér keret, mert nem igazán látom..:Poldi:.. írta:![]()
am julcsinak hívnak (: és köszii...:Poldi:.. írta:Szerintem egész jó lett Barcagirl(am. mi a becsületes neved, ha szabad tudni? úgy egyszerűbb lenne mint mindig a Barcagirlt leírni) szóval, csak annyi, hogy az elhelyezésre figyelsz egy picit akkor jók lesznek
Valdés1 írta:Valaki nekem összedobna egy kis képet ha szépen megkérem oda a nevem mellé mert nekem még oylan apro. (Victor Valdés)
Köszönöm szépen a Valdésos Banner egyik szerkeztönek:) Danka00792 örök hálám Hajrá Barca!!![]()
am én se photosoppal dolgozom hanem photoscapéval mivel csak ritkán tudok Photoshoppot használni mert a tesom gépén van, de hamarosan kapok telepítő cd-tlionel_messi írta: Istenem photoshop nélkül mit csináljak?![]()
Istenem photoshop nélkül mit csináljak?Barcagirl24 írta:ne vedd sértésnek de ez olyan mintha egy képből kivágták volnalionel_messi írta:Nekem is van egyolyan képem amivel nem foglalkoztam mondjuk nem is photoshoppla csináltam...![]()
de azért nem rossz
ne vedd sértésnek de ez olyan mintha egy képből kivágták volnalionel_messi írta:Nekem is van egyolyan képem amivel nem foglalkoztam mondjuk nem is photoshoppla csináltam...![]()
ahalionel_messi írta:Ezt ügye úgy érted hogy nem sokat foglalkoztál vele?