Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Épeszű magyarázat tényleg nincs, viszont mindenhol vannak akik a balhét keresik, plusz az alkohol is érdekes dolgokat vált ki az emberből...Varga Tamás írta:Én ezt sosem bírtam felfogni...![]()
Ha én ünneplek valamit, valakit, akkor nem kukákat döntögetek, kirakatokat zúzok be, rendőrökre támadok. Ezt vandalizmusnak nevezik, nem ünneplésnek. Miért kell szétszedni fél várost, vagy egy utcát, üzletet, ha ünneplek?
Ha ezt nekem megmagyarázná valaki, örülnék.
De erre nincs épeszű magyarázat!
BL döntő után akár győzelem, akár vereség lesz, Barcelona népe alaposan meg fog csappanni.Capon írta:Az elmúlt pár napban szép számban tartóztattak le Barca szurkolókat. Először a Real meccs után, aztán a kupa győzelem, most meg a bajnoki cím után. Nem unatkoznak a fiuk.
Sosem értettem, hogy ünneplés helyett miért a rendőrökkel kell foglalkozni. Ha a csapat elveszti a bajnokságot, meccset, kupát vagy tényleg olyan dolog történik ami miatt érdemes idegesnek lenni akkor nem csodálkozom a rendbontáson. De akkor amikor ünnepelni kellene ?
Ne foglalkozz vele! Azok másként ünnepelnek mint mi! Ez van, ettől a barca még nem lesz se több se kevesebb!
Capello-átok.... ezt tényleg jól megfogalmaztad.LG írta:Igy van, remélem ezzel megtörtük a "Capello" átkot végleg. Gondolom értitek, mire gondolok.Replay írta:Végre végleg kimúlik a Madrid, annyi, de annyi szerencséjük volt a tavasszal és vhogy mindig hozták a 3pontot, de most végük van!
Mi pedig bajnokok vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem az 1 bajonki,1 kupacímnek szól az elnezvezés, hanem a FOCInak amit játszanak. És a nem kevés; legyünk pontosak: minden egyes rekordot amit meg lehet dönteni megdöntöttünk az abszolut gólarányt (42 forduló ellen) kivéve. Ezért DREAM TEAM!LG írta:Korai még itt Dream Team-ezni. A Ronaldinho féle csapat is ki lett kiálltva Dream Teamn-ek, aztán 2 év után vége lett mint a botnak. Ahhoz több éven keresztül kéne magas szinten teljesiteni, h azt mondhassuk, ez az új Dream Team. Szóval 1 év után még korai, de azért el kell ismerni, gyönyörű kezdetmenczel írta:DREAM TEAM!!!! KELL A BL IS !!!!!![]()
Korai még itt Dream Team-ezni. A Ronaldinho féle csapat is ki lett kiálltva Dream Teamn-ek, aztán 2 év után vége lett mint a botnak. Ahhoz több éven keresztül kéne magas szinten teljesiteni, h azt mondhassuk, ez az új Dream Team. Szóval 1 év után még korai, de azért el kell ismerni, gyönyörű kezdetmenczel írta:DREAM TEAM!!!! KELL A BL IS !!!!!
Igy van, remélem ezzel megtörtük a "Capello" átkot végleg. Gondolom értitek, mire gondolok.Replay írta:Végre végleg kimúlik a Madrid, annyi, de annyi szerencséjük volt a tavasszal és vhogy mindig hozták a 3pontot, de most végük van!
Mi pedig bajnokok vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reméljük a szezon végén mondhatjuk hogy: TRIPLA (:Rivaldo11 írta:A Villarreal "visszaadta" azt, amit a múlt héten "elvett"![]()
1998 után megint DUPLA!
Szép volt fiúk!
De szép ez a kép!Boixos írta:
Köszi szépen az aláírás ötletet, 1000 hála!barcelinho_5 írta:Campeónes, campeónes, ole ole ole!![]()
ÉLJEN A KUPAGYŐZTES BAJNOKCSAPAT!