pitta19 írta:Engem az sem érdekelt volna, ha mondjuk netán-tán egy sima vereséggel küld haza a Mallorca (pl:3-0). Egy tét nélküli meccsen gyakorlatilag motíválatlan játékosok léptek pályára.
Ha jövő héten megnyerjül a BL-t, ki a f***-t fogja érdekelni, hogy kikaptunk Mallorcán? Senkit az ég világon, hisz mint már mondtam, egy tétnélküli kötelező meccs volt, és semmi más.
A fejben mindenki már a MU elleni meccsre készül, hiszen az a fontos, az idény legfontosabb meccse.
Szerintem látatlanban mindeki belemenne abba, hogy mondjuk otthon botlunk az Osasunával, az MU-t meg megverjük. 10 év múlva ki melyikre emlékezne?
Eto meg hatalmas játékos, nem értem, hogy miért bántjátok? 28 gól, az 28 gól...
Egyrészről elfogadom az érveidet, másrészről viszont nehezen nyelem le, hogy két "megnyert" meccsen egy pontot szerzett a csapat. Mind a két meccsen mi domináltunk, nekünk voltak meg a helyzeteink, a végén mégis az történt, amit az ellenfél akart.
Ha simán kapunk ki Mallorcán, tényleg nem érdekel, de így, hogy a helyzetek száma 10-2, és mégis nyernek 2-1-re... főleg, hogy rémálmaimban most is ott van a Betis és az Espanyol ellen utolsó percekben bekapott gólok a tavaly előtti szezonból.
Természetesen örülni kell a mostani sikereknek, de mint azt az egész csapat, vezetéssel együtt hangoztatja: két lábbal a földön kell maradni. Ehhez pedig nem elég, hogy legyintünk a hibákra, és mutogatjuk a 104 rúgott gólt, hanem folyamatosan dolgozni a hibákon is, mert így lehet hosszú távon is sikeres a Klub.