Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem azt mondtam, hogy Ribery NEM sikeréhes, gyors, vagy éppen technikás. Azt mondtam, hogy Silva "Fiatal, sikeréhes, rendkívül gyors és technikás, univerzális és nem utolsósorban SPANYOL. Ja és ami a legfontosabb: hiányposztra jönne". Lehet itt fogalomzavarról és egyéb szövegértési problémákról beszélni, de nem érdemes.TZS írta:Tehát szerinted Ribery azon kívül hogy francia:Nóbi írta:Hát scarfacenél biztosan jobb lenne. Fiatal, sikeréhes, rendkívül gyors és technikás, univerzális és nem utolsósorban SPANYOL. Ja és ami a legfontosabb: hiányposztra jönne
Nem sikeréhes? Miért nem?
Nem lenne gyors? Miért nem?
Nem technikás? Miért nem?
Fogalomzavar? Meglehet.
Tehát szerinted Ribery azon kívül hogy francia:Nóbi írta:Hát scarfacenél biztosan jobb lenne. Fiatal, sikeréhes, rendkívül gyors és technikás, univerzális és nem utolsósorban SPANYOL. Ja és ami a legfontosabb: hiányposztra jönne
Hát scarfacenél biztosan jobb lenne. Fiatal, sikeréhes, rendkívül gyors és technikás, univerzális és nem utolsósorban SPANYOL. Ja és ami a legfontosabb: hiányposztra jönneRealista24 írta:jó lesz nektek Silva.
Max egy évig, ha reálisan nézzük, az meg nem mérvadó...jó lesz nektek Silva.Pl, azért mert együtt játszhatnának, míg Zizu max a lelátóról tapsolhatna neki
Pl, azért mert együtt játszhatnának, míg Zizu max a lelátóról tapsolhatna nekiRealista24 írta:Már miért lenne Henrynak nagyobb a befolyása, amikor Zidane a példaképe...?A Játékos esetében azt mondják, hogy Zidane-nak van befolyása, de szerintem Henry-nak éppen akkor befolyása lenne...ha nem nagyobb!!!
Már miért lenne Henrynak nagyobb a befolyása, amikor Zidane a példaképe...?A Játékos esetében azt mondják, hogy Zidane-nak van befolyása, de szerintem Henry-nak éppen akkor befolyása lenne...ha nem nagyobb!!!
Erre egy Guardiola idézettel szeretnék reagálni:CS0ki írta:Melyik csapat nem csinálja azt amit a Madrid?Mindenki vásárolgat.
Na igen...Azt is sokan hajlamosak itt elfelejteni, hogy a Barceloa se a bölcsőből nevelgeti ki az összes focistáját, azért 30 millió euróért jövő D Alves vagy közel 30ért érkező Henry is jól jött a csapatnak. Vagy közel 20 ért jött Hleb a kispadra...
Szép dolog, ha saját nevelésű játékosokból össze lehet rakni a csapat alapjait, de ahol ez éppen nem megoldható és van pénz, ott vásárlás lesz. Ne kezdjünk már ezen csodálkozni!![]()
CS0ki írta:marca, as, stb...És az ő forrásuk? Általában a fejükben, aznap éppen mit találnak ki!viszont a Real Madrid-dal folyamatosan jelennek meg riportok, pleykák, hogy már tárgyalnak...ez a Goal.com-on. Vajon honnan van nekik ilyen forrásuk....????
Ezek még cssak össze-vissza hírek, bár kétségtelen, hogy Ribery után érdeklődik a Madrid, hiszen adja magát! Hasonló szintű játékos, aki jó eséllyel csapatot vált a nyáron nem sok van.
Én inkább wengerre lennék kiváncsi, hogy lesz-e belőle valami. Egyértelmű, hogy tárgyaltak, különben nem nyilatkozott volna projectről. Bár én nehezen hiszem hogy ott hagyná az óvodáját, de ki tudja.
marca, as, stb...És az ő forrásuk? Általában a fejükben, aznap éppen mit találnak ki!viszont a Real Madrid-dal folyamatosan jelennek meg riportok, pleykák, hogy már tárgyalnak...ez a Goal.com-on. Vajon honnan van nekik ilyen forrásuk....????
fordítva legyen inkábbNóbi írta:Ribery megy a Realba, cserébe a miénk lesz Silva. EnnyiLuis Gustavo írta:Engem, ez a Ribéry dolog zavar nagyon....
Az még rendben is van,h megpróbálja másolni a barcelonai szitut.De az kérdéses számomra,h a közönség mennyire lenne vevő rá!?szerencsére ez még pár helyen - így pl nálunk - azért nem feltétlenül így működik, talán ezért is próbálja most - legalábbis ezt ígérgeti - perez lemásolni a barcelonai példát.
Az biztos, hogy annak az eladása nagyban hozzájárult a gazdasági stabilitáshoz, de nem elég a pénz, ha nem tudod jól befektetni. Perez jól fektette be, gazdasági szempontból kétségtelenül. Előtte csődközeli helyzet volt, most meg a nem túl rózsás eredmények illetve csapat (és játék) mellett is szép kis bevétel van, köszönhetően például a hosszú távú tévés szerződésnek, ami nem kell mondani Zidanék miatt van, nem pedig Sneijdert akarja látni mindenki!Pérez első elnöki időszakának pénzügyi alapjait a jobboldali, Real-szurkoló Aznarnak köszönhette, aki a spanyol adófizetők pénzéből megvásárolta a Real egyik edzőközpontját, stadionját.
Melyik csapat nem csinálja azt amit a Madrid?Mindenki vásárolgat.
perez már megnyerte a választást, csak még nem hivatalos...Állítólag Perez külön odafigyelne az utánpótlásra is, több akadémiát hozna létre, magasabb szinten, stb... Ami viszont nem jó, mert nagyobb eséllyel nyeri meg az elnökválasztást.
csak mivel többször felmerült már ez a hülyeség, tisztázzuk: tökmindegy Pereznek mennyi pénze van, mert ahhoz a Madridnak semmi köze! Perez nem tualjdonos vagy ilyesmi, ő csak elnök lenne. Nem a saját pénzét költené, hanem a Madridét. Amit a többi jelölt is megtehetne, vagy Caleronék is megtettek! Perez abban volt nagyon, hogy úgy forgatta meg a Madrid pénzét, hogy a marketing miatt hatalmas bevételek lettek, aminek köszönhetően még mindig a Madridnak a legnagyobb a bevétele. Mija hülyeségeit is Perez politikája finanszírozta magyarul...Pereznek nagyon sok pénze van,
Jelenleg Van Lass, M Diarra, Gago a vkp poszton. Xabiról ugyebár szó van, de ha ő nem jön, akkor is elég a 3 ember, ha meg jön, akkor még megy is el valaki valszeg.De sztem még így is kevés lenne a Real, mert eddig védőkről, véd.középpályásokról nem esett szó (kivéve Xabi Alonso-t)...
Van különbség, fent leírtam. A chelsea pénze nem a chelseaből van, a Madrid pénzét viszont a Madrid termelte ki. Ez komoly különbség!Egyetértek. Perez semmi egyebet nem csinálna, csak azt, amit abramovics. Össze szeretné vásárolni a fél világot.
én annak örülök, hogy Iniesta meg Messi akkor nem megy a Realhzlluisllach89 írta:Állítóla a Nemzetközi Valutaalap 170 milliárd dolláros kedvező gyors-kölcsönt folyosít, Perez le is tárgyalta, és ha 3 évig nem nyernek zsinórban Bl-t akkor csak 10 millió dollárt kell visszafizetnie.
Emiatt mondjuk durvul a recesszió, a benzin ára Mo.-n olyan 480-500 forint körül lesz a MOL szerint, valamint a havi törlesztők átlagban 80 000 Ft-tal nőnek.
De Perez már meg is egyezett a következő emberekkel: Maicon, Carvalho, Evra, Silva, Ribery, Cr7, Kaká, Essien, Villa.
Ibrahimovic illetve Rooney, Torres viszont a keret limit miatt a Castillában fog játszani és állítólag Perez úgy tervezi hogy real madrid- real madrid castilla Bl döntő lesz 2013-ban.
Zidane lesz a sportigazgató, valamint Pelé, Cruyff, Maradona, Beckenbauer és Gerd Müller játékosmegfigyelők lesznek.
Állítóla a Nemzetközi Valutaalap 170 milliárd dolláros kedvező gyors-kölcsönt folyosít, Perez le is tárgyalta, és ha 3 évig nem nyernek zsinórban Bl-t akkor csak 10 millió dollárt kell visszafizetnie.noname írta:A különbség h Abramovicsnak meg is volt a pénze arra h összevásárolja a világ összes sztárját. Perez jókérdés mit fog csinálni. Elvileg azt tervezi h aladja a fél csapatot és bevásárol sztárokat. Sztem az egészből az lesz h a sztárok nem akarnak majd menni, így meg kell tartsa a játékosait jobb híján, azok pedig nemhiszem h azután h elakarták őket dobni, túl szívesen játszanak majd madridban.Rivaldo11 írta:Egyetértek. Perez semmi egyebet nem csinálna, csak azt, amit abramovics. Össze szeretné vásárolni a fél világot. A chelseat ezért gyalázó madridi szurkolók gondolkozzanak el ezen.
Ezért írtam, hogy az nem "sportprojekt", hogy megveszek 6 világklasszist.
Más kérdés, hogy szerintem ez nem fog menni. De ha igen, jobb játékot akkor is képtelenség nyújtani az idei Barcánál.
A mi csapatunk a támadófutball határait feszegette.
Még nekünk is nehéz lesz ezt megismételni.