2009.05.18. 15:54:36
Én most h elolvastam a mostani hsz-ket, olyan jókat röhögtem, h egyes emberek milyen idióták, de komolyan
beismerem, h Eto'o amit mostanába müvelt elég gyatra tejesítmény, de akkor is nonszensz arról beszélni, h távozzon már a nyáron
könyörgöm év közbe mindenki dumált h: Eto a világ legjobb középső csatára, mostmeg h "leeresztett" egyből kapja a sok szidást
elárulom messi-nek, és Henry-nak, de még Xavi-nak is voltak elég gyenge meccsei a szezonban, de azért őket se zavartátokel, hisz addig remekül teljesítettek, és most ez a helyzet Eto-nál is, csak Eto valami miatt nem olyan "szimpatikus" mint az általam előbb említett emberek
Eto nem olyan mint egy átlagos középcsatár mint pl: Forlán,
Eto azért komolyabban dolgozik a csapatért, sokan mondogatják, h egy csatárt a góljai száma jellemez, ezt Eto-nál nem érzem hisz ő ebben a szezonban legalábbis folyamat a csapatéárt játszik, és nem is az a feladata, h amint megkapja a labdát kapura törjön, ő játsza a játékot, paszol, fut harcol
Ez amit az előbb írtam, nem igaz a tegnapi meccsre, hisz itt tényleg mindig őt hozták helyzetbe
elárulom azért, mert a hsz-mhez hozzá tartozik én nem szeretem Eto-t, nem tudom miért, egyszerűen nem, sokan vannak így mint én az látszik, de attól h valaki nem szimpatikus a számodra, attól még nem kell népművészeti cserépedény lenni, attól még igenis el lehet ismerni a tudását, és a góljait...