Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És tényleg! Milyen igazadvan.lionelmessi19 írta:Nemtom mi ez a megrökönyödés Keitán a baloldalt. Az első gondolatom nekem is ez volt. Sylvinho nem tud védekezni, egyáltalán nem. Keita meg ha kpn játszik akkor is mindig a baloldalon kavar, ott ahol amúgy Abidalnak kellett vna mindig. Elég jó ballába is van, nemtom emlékeztek-e amikor játszott egy fél meccset bal támadószerűségként, még ősszel. Baromi jól kanyarította be a labdákat. Chelsea ellen meg játszott is balbunkót 20 percet, nem is volt semmi gond akkor.
És amikor a Mallorca elleni keretből kikerült Busquets, akkor rájöttem h Pep is számol ezzel a lehetőséggel.
Simán elképzelhetőnek, reálisnak, és akár még jónak is találom a dolgot.
Tegnap Ivánnal is beszéltünk erről, ő világított rá h az igazi probléma Keita sebessége lehet, többivel nem volna gond. Ezt meg vhogy nemtom megállapítani... fura de vhogy nem maradt meg h mennyire gyors..
a babonásoknak ez jó hír hiszen 2006-ban is hazai mezben nyertünk...lionel_messi írta:Hazai mezben játszuk a BL-döntőt!
http://www.manutdfanatics.hu/index.php?n=1242724567
Én is a BL döntőről álmodtam a minap. 3-2-re vezettünk a félidőben magabiztos fölénnyel...és erre mi történik: megszólal a vekker!!!recrea írta:bali 15 írta:Megnyugtatlak nemvagy egyedül. Az én álmom nem ennyire reális.Az egész stadion kék-vörösben mindenki nekünk szurkol. És onnantól szünet.........recrea írta:Gyerekek, rémálmok gyötörnek két napja, azt hiszem végleg eljutottam arra a pontra, h fanatikus lettem. Tegnapelőtt este azt álmodtam, h a mu szögletből vezetést szerez ellenünk, tegnap meg, hogy 3-2 re vezet 10 perccel a vége előtt. Még arra is emlékszem, h a mu egyik védőjének elrontott keresztpasszára csapott le Messi és verte be a ziccert, ezzel vezettünk 1-0-ra, aztán fordítottak. Senkinek sem kívánom. Minden reggel úgy ébredek, h egy óriási kő esik le a szívemről. És még van egy hét, kikészülök. Állítólag, ha elmondod az álmod, akkor nem történhet meg...no comment.![]()
![]()
Sötétség. Aztán felvillanó kép, CR7 puszit küld felém mint a nike reklámban és látom hogy a vörösök egy kupacban a pálya szélén. A mieink meg csak állnak. Eredményjelző tábla 5:0 nekik.
Mondom hogy nem reális.
Örülök hogy Henry elkezdett edzeni nagyon kell az ő rutinja.Oké, Te nyertél...ez nagyon beteg
bali 15 írta:Megnyugtatlak nemvagy egyedül. Az én álmom nem ennyire reális.Az egész stadion kék-vörösben mindenki nekünk szurkol. És onnantól szünet.........recrea írta:Gyerekek, rémálmok gyötörnek két napja, azt hiszem végleg eljutottam arra a pontra, h fanatikus lettem. Tegnapelőtt este azt álmodtam, h a mu szögletből vezetést szerez ellenünk, tegnap meg, hogy 3-2 re vezet 10 perccel a vége előtt. Még arra is emlékszem, h a mu egyik védőjének elrontott keresztpasszára csapott le Messi és verte be a ziccert, ezzel vezettünk 1-0-ra, aztán fordítottak. Senkinek sem kívánom. Minden reggel úgy ébredek, h egy óriási kő esik le a szívemről. És még van egy hét, kikészülök. Állítólag, ha elmondod az álmod, akkor nem történhet meg...no comment.![]()
![]()
Sötétség. Aztán felvillanó kép, CR7 puszit küld felém mint a nike reklámban és látom hogy a vörösök egy kupacban a pálya szélén. A mieink meg csak állnak. Eredményjelző tábla 5:0 nekik.
Mondom hogy nem reális.
Örülök hogy Henry elkezdett edzeni nagyon kell az ő rutinja.
Ezt nevezem igazi rémálomnakbali 15 írta:Megnyugtatlak nemvagy egyedül. Az én álmom nem ennyire reális.Az egész stadion kék-vörösben mindenki nekünk szurkol. És onnantól szünet.........recrea írta:Gyerekek, rémálmok gyötörnek két napja, azt hiszem végleg eljutottam arra a pontra, h fanatikus lettem. Tegnapelőtt este azt álmodtam, h a mu szögletből vezetést szerez ellenünk, tegnap meg, hogy 3-2 re vezet 10 perccel a vége előtt. Még arra is emlékszem, h a mu egyik védőjének elrontott keresztpasszára csapott le Messi és verte be a ziccert, ezzel vezettünk 1-0-ra, aztán fordítottak. Senkinek sem kívánom. Minden reggel úgy ébredek, h egy óriási kő esik le a szívemről. És még van egy hét, kikészülök. Állítólag, ha elmondod az álmod, akkor nem történhet meg...no comment.![]()
![]()
Mondom hogy nem reális.
Örülök hogy Henry elkezdett edzeni nagyon kell az ő rutinja.
Megnyugtatlak nemvagy egyedül. Az én álmom nem ennyire reális.Az egész stadion kék-vörösben mindenki nekünk szurkol. És onnantól szünet.........recrea írta:Gyerekek, rémálmok gyötörnek két napja, azt hiszem végleg eljutottam arra a pontra, h fanatikus lettem. Tegnapelőtt este azt álmodtam, h a mu szögletből vezetést szerez ellenünk, tegnap meg, hogy 3-2 re vezet 10 perccel a vége előtt. Még arra is emlékszem, h a mu egyik védőjének elrontott keresztpasszára csapott le Messi és verte be a ziccert, ezzel vezettünk 1-0-ra, aztán fordítottak. Senkinek sem kívánom. Minden reggel úgy ébredek, h egy óriási kő esik le a szívemről. És még van egy hét, kikészülök. Állítólag, ha elmondod az álmod, akkor nem történhet meg...no comment.![]()
![]()
Barcaman14 írta:Keita elég érdekes ott a balszélenÉn mindenképpen Busquets helyére tolnám fel és syvinho lenne nálam a Balhátvéd.A többi nálam stimmel.
Keita elég érdekes ott a balszélenzsoltman írta:Ne agodjon senki ez a csapat Bl-t fog nyerni 27-én érzem!!!
Egész egyszerűen azért mert jobbak vagyunk és kész!!!
Elmundo szerint így kezdünk:VALDES
PUYOL TOURE PIQUE KEITA
XAVI BUSQETS INIESTA
MESSI ETO HENRY
Valahogy ezt az összeállítást nem tudom komolyan venni.zsoltman írta:Ne agodjon senki ez a csapat Bl-t fog nyerni 27-én érzem!!!
PUYOL TOURE PIQUE KEITA
XAVI BUSQETS INIESTA
MESSI ETO HENRY
Ezen én is gondolkodtam.Rikinho20 írta:Keita mint balküllő???zsoltman írta:Ne agodjon senki ez a csapat Bl-t fog nyerni 27-én érzem!!!
PUYOL TOURE PIQUE KEITA
XAVI BUSQETS INIESTA
MESSI ETO HENRY![]()
Keita mint balküllő???zsoltman írta:Ne agodjon senki ez a csapat Bl-t fog nyerni 27-én érzem!!!
PUYOL TOURE PIQUE KEITA
XAVI BUSQETS INIESTA
MESSI ETO HENRY
Valamint a "habfehér" mez is a MU-nál. Ugye nem kell külön megemlítenem, hogy melyik fehér mezes ellenfelünkre gondolok...Ilúvatar írta:Na ez jó jelsőt nagyon is
![]()
a blaugrana szín motiválhatja a játékosokat!
recrea írta:Gyerekek, rémálmok gyötörnek két napja, azt hiszem végleg eljutottam arra a pontra, h fanatikus lettem. Tegnapelőtt este azt álmodtam, h a mu szögletből vezetést szerez ellenünk, tegnap meg, hogy 3-2 re vezet 10 perccel a vége előtt. Még arra is emlékszem, h a mu egyik védőjének elrontott keresztpasszára csapott le Messi és verte be a ziccert, ezzel vezettünk 1-0-ra, aztán fordítottak. Senkinek sem kívánom. Minden reggel úgy ébredek, h egy óriási kő esik le a szívemről. És még van egy hét, kikészülök. Állítólag, ha elmondod az álmod, akkor nem történhet meg...no comment.![]()
![]()
Na látod,ez a beszéd!cruyff írta:Akkor mit szólsz ehhez: egész egyszerűen jobb csapatunk van. Ennyi.![]()
![]()