Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
matador
Jugador d'estrella

2009.05.21. 16:27:19

MU-drukkerként én természetesen az angolok győzelméért szorítok, de a Barca szintén elég kedves nekem, tehát nem lehet azt mondani, hogy a vak gyűlölet vagy az abszolút elfogultság beszélne belőlem.

Az tény, hogy ha csak a mutatott játékot nézzük, akkor a Barca az egyértelmű esélyes. De ez nem így megy. A Barca nagyon szépen és eredményesen tud játszani - ha hagyják játszani. A Chelsea megmutatta, hogy meg lehet ölni a játékukat, s ha nyílvánvaló is, hogy a MU nem ezt fogja játszani (a két csapat játékhoz való hozzáállása azért ég és föld...), de lehetett látni, hogy le lehet győzni a katalánokat. Én nagyon örültem, hogy ők jutottak döntőbe, de nekem is be kell vallani, hogy Övrebö tevékenysége...hát finoman szólva sem volt a legjobb, mondhat akárki akármit, nyílvánvalóan nem egyszer tévedett nagyot a Cselszki kárára (mégha például Abidal kiállítása például nem is volt jó döntés, alapvetően jogosan dühöngenek a londoniak)

Másrészt pedig hiába van nagyon nagy formában a Barca, a sztárok zseniálisan játszanak, mint CSAPAT, a MU egyértelműen jobb. A Barca ebből a szempontból nagyon nagyot lépett előre az utóbbi időben, de a MUt itt verni lehetetlen (igazából az angol csapatok magasan vernek itt mindenkit).

A játékosok egyéni képességeit tekintve a Barca jobb, Messi nálam is veri Ronaldot, Xavi is Carricket, de mint csapat, könnyen lehet, hogy az utóbbiak hatékonyabbak lehetnek együtt...
M.I.P.A.X.
Jugador del Barça

2009.05.21. 16:00:49

wikko írta:
Hát Messi érzésem szerint mindent bele fog adni ha már 2006 nem játszhatott . Ha rajta múlik nyerünk ! :D
Akkor gondolj bele hogy Henry hogy fog hajtani mert neki NINCS BL győzelme ;)
A felhasználónevem kezdő betűi embereket takar: Messi, Iniesta, Puyol, Alves és Xavi +HENRY fan vagyok :)
Kép
vkinga
Jugador d'estrella

2009.05.21. 14:55:07

Egy MU szurkoló írta: "Nálunk" nem mindenki van oda Ronaldoért, sőt.
Nagyon sokan, sokkal jobban szeretik például Carricket, vagy Scholes-t, nem beszélve Giggs-ről. Őket sokkal többen szeretik mint Ronaldot. Ez egy fals kép amit mindenki hangoztat, pedig ez messzemenőkig nem így van.
Jah, és az előző hsz-ekben olvastam valahol (már nincs kedvem visszakeresni), hogy Ronaldo nélkül végünk lenne (vagy lamai ilyesmi)...pfffff hát ezt nagyon nem jól látjátok. Ronaldo jó játékos, nagyon jó, de szvsz a legjobb támadójátékosunk Rooney. és a támadójátékon nem azt értem hogy ki mennyi gólt rúg...remélem érthető.
Egyszóval ha Rooney kiesne nagyob érvágás lenne, mintha Ronaldo esne ki.

A Barca játékosokról meg annyit hogy én jobb játékosnak tartom Xavit, sőt Iniestát is, mint Messi. erről enyit..
PIRAMIS! Ne idézz 2-nél többet!
S.

Azt gondolom, hogy nemcsak Ronaldo veszélyes, hanem van még jó pár játekos. Roney, Tevez, és még sorolhatnám. Messi azt mondta az egyik nyilatkozatában, mikor a döntőről beszélt, és felsorolta a jó játékosokat, hogy abbahagyja, mert ideges lesz.

A másik, jobb-e Iniesta, vagy Xavi, vay Messi? Könyörgöm, Messi 21 éves. Fantasztikus, hogy húzóember a csapatban. Iniesta 24 éves, Xavi 28. Nem fair összehasonlítani őket. Amúgy nekem Xavi és Messi játéka jobban bejön, mint Iniestájé.

Remélem, a Mu nem azt fogja csinálni, mint a Chelsea, ugyanis Ferguson azt nyiletkozta, hogy látta a real elleni meccet, de a chelsea megmutatta, hogyan lehet a Barcával elbánni.

A Mu tavaly 11-esekkel nyert. szerencséje volt. A másik csapat egyik tagja elcsúszott a 11-nél. Sokan Ronaldo fejese miatt szavaztak rá az aranylabdánál.
zsoltman
Jugador d'estrella

2009.05.21. 14:45:36

DE idén nekünk van jobb csapatunk!!!
A tavalyi csapatot egy napon nem lehet említeni a maival!
A döntőben még a Zeith is verte őket!
Nem olyan jó csapat ez a United!
skadi
Capitá del Barça

2009.05.21. 14:39:52

én azért parok a MU-tól meg CR-töl meg Roonytól...meg ott van még berbatov,tevez,giggs,nani,sir alex...
egy jól szervezett, kemény(gondoljunk csak vidicre...ha pár évvel korábban születik, most jó eséllyel hágában ülne a nemzetközi bíróság elött háborús bünökért :twisted: ) és kiba.gyors csapat.
az hogy tavaly nem parádéztak ellenünk... mi se ellenük... és ök mentek tovább söt,nyertek!
reméljük idén nem fognak :wink:
Egy MU szurkoló
Barça C

2009.05.21. 14:36:51

Chino írta:
TomyMU írta:Ok srácok, bocs, hogy mertem írni, én láttam rosszul mindent, Messi az Isten! Éljetek csak tovább a kis álomvilágotokban, de azt ne felejtsétek, hogy magasról nagyot lehet esni..és még a United szurkolóira mondják, hogy nagyképűek.
Szerintem kicsit el vagy tévedve. Nálunk nem mindenki Messit "isteníti", rengeteg játékos van akit nagyon tisztelünk és elismerünk a csapatból. Csak pár példával élve: Xavi, Iniesta, Dani Alves, Touré és még folytathatnám. Nálatok "látom" azt, hogy mindenki CR-ért van oda-vissza, a többi játékos pedig ott a háttérben, a viselkedéséről pedig ne is beszéljünk. Nem biztos, hogy ennyire istenítenénk -a szavaiddal élve- Messit, ha annyit hisztizne és olyan nagyképű lenne. Mikor láttál te olyat bármelyik Barca-játékostól, hogy toporzékol már amiatt is, hogy le merik cserélni?
Szerintem erről ennyit.
"Nálunk" nem mindenki van oda Ronaldoért, sőt.
Nagyon sokan, sokkal jobban szeretik például Carricket, vagy Scholes-t, nem beszélve Giggs-ről. Őket sokkal többen szeretik mint Ronaldot. Ez egy fals kép amit mindenki hangoztat, pedig ez messzemenőkig nem így van.
Jah, és az előző hsz-ekben olvastam valahol (már nincs kedvem visszakeresni), hogy Ronaldo nélkül végünk lenne (vagy lamai ilyesmi)...pfffff hát ezt nagyon nem jól látjátok. Ronaldo jó játékos, nagyon jó, de szvsz a legjobb támadójátékosunk Rooney. és a támadójátékon nem azt értem hogy ki mennyi gólt rúg...remélem érthető.
Egyszóval ha Rooney kiesne nagyob érvágás lenne, mintha Ronaldo esne ki.

A Barca játékosokról meg annyit hogy én jobb játékosnak tartom Xavit, sőt Iniestát is, mint Messi. erről enyit..
Manchester United
Chino
Llegenda del Barça

2009.05.21. 14:08:41

TomyMU írta:Ok srácok, bocs, hogy mertem írni, én láttam rosszul mindent, Messi az Isten! Éljetek csak tovább a kis álomvilágotokban, de azt ne felejtsétek, hogy magasról nagyot lehet esni..és még a United szurkolóira mondják, hogy nagyképűek.
Szerintem kicsit el vagy tévedve. Nálunk nem mindenki Messit "isteníti", rengeteg játékos van akit nagyon tisztelünk és elismerünk a csapatból. Csak pár példával élve: Xavi, Iniesta, Dani Alves, Touré és még folytathatnám. Nálatok "látom" azt, hogy mindenki CR-ért van oda-vissza, a többi játékos pedig ott a háttérben, a viselkedéséről pedig ne is beszéljünk. Nem biztos, hogy ennyire istenítenénk -a szavaiddal élve- Messit, ha annyit hisztizne és olyan nagyképű lenne. Mikor láttál te olyat bármelyik Barca-játékostól, hogy toporzékol már amiatt is, hogy le merik cserélni?
Szerintem erről ennyit.
Forca Barca!!!!
TomyMU
Barça B

2009.05.20. 18:46:30

Eszemben sem volt CR-imázst építeni, mert egyáltalán nem kedvelem, de a játéktudását elismerem és szemetszúrt, hogy nagyon lehúzták Messi mellett, pedig a tavalyi két meccsen ugyanolyan [auto_cenzúra] volt mindkettő, semmi hasznosat nem csináltak.
Hát ha nem Evrát éppen hanem az aki aki éppen rajta volt. Nem igazán tudták szabályosan megállítani egyszer sem.
Itt pedig megkérdezném, hogy mire mentetek vele? Ronaldón is mindig többen vannak, de ha be is jön egy-két csel utána úgyis elveszik...szép cselekért még soha nem járt pont vagy győzelem.
noname
Llegenda del Barça

2009.05.20. 18:24:10

Ha azt akarod h menjünk az MU-fórumra kötekedni, mondd meg nyíltan! :twisted: :twisted: :twisted:
Unatkoztok odaát mi? :lol:
A Fifa egy szégyen
vkinga
Jugador d'estrella

2009.05.20. 18:15:48

Tévedsz. Senki sem mondta, hogy Messi egy Isten, de volt pár jó megmozdulása. Neki is voltak gengébb meccsei. 5 emberen elég nehéz átjutni. Nagyképűek??????? Na de miért? Bocs, de van igazság abban, amit írtunk. Mintha Ronaldonak nem lettek volna gyengébb meccsei. Rossz helyen jársz. Miért nem Mu fórumra írsz, ha nem szereted a Barcát.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.05.20. 18:12:49

Ne haragudj, de ha a Barcelona magyarországi szurkolóinak honlapján jársz, akkor jó eséllyel találkozol olyan Barca-drukkerekkel, akik számára Messi "az" isten. De, hogy a Messi - rajongók többen vannak, mint CR hódolói köre, az tuti.
Rossz helyen kopogtatsz ez ügyben, talán a MU hazai honlapján kellene építened a CR-imázst. :roll:
Kép
TomyMU
Barça B

2009.05.20. 18:08:15

Ok srácok, bocs, hogy mertem írni, én láttam rosszul mindent, Messi az Isten! Éljetek csak tovább a kis álomvilágotokban, de azt ne felejtsétek, hogy magasról nagyot lehet esni..és még a United szurkolóira mondják, hogy nagyképűek.
vkinga
Jugador d'estrella

2009.05.20. 17:53:55

Messit védeném. Azt gondolom, hogy fáradt volt a Chelsea elleni meccen. Rengeteg meccs van a lábában. Ez a leghosszabb szezonja.
A másik, hogy féltette a lábát. Meg akarta úszni a meccset sérülés nélkül. Messin akkorát lökött a Nou Campban Boshingwa. Remélem, jól írom a nevét. Elég durva volt. Amúgy a visszavágón jobb oldalon Messi mit művelt? Ne mondja senki, hogy gyenge volt. Mit csinált Ashley Cole-lal, és Lamparddal, meg volt négy ember, akiket megforgatott. Azt hiszem, hogy a visszavágón volt az a jelenet, amikor a 16-os vonalánál, rengeteg ember között fantasztikusan megtartotta a labdát. Csak hát nem tudtak átjutni a 16-oson.
Nagyon remélem, hogy Messi jó napot fog ki. Ugye van egy kis pihenés neki is, ami feltölti őt energiával. Messit szinte lehetetlen szabályosan megállítani. 50 meccsel a lábában, biztosan könnyebb.

Örülnék, ha egy fantasztikus meccset láthatnánk a jövő héten.
Kíváncsi lennék a Mu elleni 2008-as meccsre.
bali 15
Director del Fútbol

2009.05.20. 17:44:19

A MU tavalyi teljesítménye alapján amit ellenünk mutatott. Nagy csalódás volt a meccs színvonalát tekintve. 'mit is' ? se ért a MU . Nálunk volt a labda egész végig. Erre lepattan és az a hülye bevágja. Ezen kívül semmi.
Egyáltalán Scholes lőtt gólt azóta? :D
gergo9
Director del Fútbol

2009.05.20. 17:26:04

TomyMU írta: Azért ez egy kicsit túlzás, nem gondolod? Az odavágón egyszer szépen beesernyőzte, és ennyi.
Hát szvsz én ennek a meccsnek ugy ültem neki hogy mindkét csapatot szeretem bár nem kérdés hogy számomra melyik a kedvesebb. Így sztem elég objektív tudok lenni. Vártam egy nagyon jó meccset főleg a MU kiváló formája miatt de amit ott produkáltak az számomra a legnagyobb csalódás volt egész évben foci szempontból Ronaldo meg a másik irtózatos nagy nullát produkált a srác oda-vissza. Hát ha nem Evrát éppen hanem az aki aki éppen rajta volt. Nem igazán tudták szabályosan megállítani egyszer sem. Csak hát 4-5 emberen nehéz átmenni.
TomyMU írta: Ronaldo azért a döntőben jópárszor majmot csinált Essienből, főleg a második félidőben. Egyébként ugyanígy érzek Messivel kapcsolatban. Tavaly ellenünk és idén a Chelsea ellen szinte semmit sem tudott csinálni két meccs alatt. Rooney és Park (oldaltól függően) még a WC-re is utána mennek majd.
Hát nem tudom lehet nem egy béeldöntőt néztünk. :D Ronaldo tényleg elment vagy 2x Essien mellet aki jobbhátvéd volt ott ami messze nem az eredeti posztja de az bőven az első félidőben volt.
Messi meg valóban jó nagy nulla volt az oroszok ellen de nem ment neki azelőtt sem itthon sem meg vagy 1,5 hónapja 3 naponta toltuk a nagyobbnál nagyobb rangadókat szval érthető........
mess2009
Director del Fútbol

2009.05.20. 17:23:08

végig olvasva az eddigi jóslatokat, elemzéseket azért kirajzolódnak a Barca gyenge pontjai:
- a pontrúgások gyenge hárítási aránya!
- a kontra támadás nem igazán begyakorolt (alkalmazott)
- a hiányzó hátvédek
néhány bizonytalansági tényező:
- Eto'ó utóbbi időben mutatott gyenge formája
- Iniesta meggyógyul(t) e valójában? ( azt hogy játszani fog biztosra veszem)
- ki kapja az első gólt?!
azért mondjunk bíztatókat is:
- összejöhet a "tridente"-nek egy jó nap!
- Messi jó napot fog ki!
- Eto'o végre betalál!
- Valdes nem lepkézik!

lehet hogy ezek inkább amolyan fohászként hatnak, de végül amiben biztosak lehetünk: A BARCA EGY VILÁGKLASSZIS CSAPAT!
tudom erre is van replika, hogy a MU is az, de hát azért (is) lesz ez a döntő hogy lássuk : ki a jobb. én természetesen a Barcára voksolok!
Alberto10
Capitá del Barça

2009.05.20. 16:52:22

TomyMU írta:
gergo9 írta:Evra-t viszont eléggé szhétszopatta tavaly is Messi.
Azért ez egy kicsit túlzás, nem gondolod? Az odavágón egyszer szépen beesernyőzte, és ennyi.
gergo9 írta:Ronaldo mezőnyjátékától vhogy egyáltalán nem tartok. De tavaly a digó is leszedte ugy hogy momentuma sem volt a 180 perc alatt meglesz ez most is. Vhogy neki nem igazán megy az ilyen csapatok ellen az inter ellen láttam vmit tőle de az sem volt sok de tavaly előtt a milan ellen oda-vissza 0 a villareal ellen 0 meg ellenünk tavaly 0. Tavaly is a döntőn oké fejelt egy szép gólt azon kívül semmi a második félidőtől fel sem lehetett lelni a pályán fejben talán nincs annyira ott lásd két nagyon fontos 11-est rontott.
h nem csinált semmit a mu ellen tavaj??ne mondjad má!! ő rajta múlott a legkevésbé a továbbjutás!! főleg manchesterben játszott jól!! azt nem mondom h élete legjobb meccsét játszotta de sztem a legjobb volt a csapatból!! és az különösen teccett amikor a nagyképű "trikiboj" céernek bugyit adott :lol: :lol:

Ronaldo azért a döntőben jópárszor majmot csinált Essienből, főleg a második félidőben. Egyébként ugyanígy érzek Messivel kapcsolatban. Tavaly ellenünk és idén a Chelsea ellen szinte semmit sem tudott csinálni két meccs alatt. Rooney és Park (oldaltól függően) még a WC-re is utána mennek majd.
h nem csinált semmit a mu ellen tavaj??ne mondjad má!! ő rajta múlott a legkevésbé a továbbjutás!! főleg manchesterben játszott jól!! azt nem mondom h élete legjobb meccsét játszotta de sztem a legjobb volt a csapatból!! és az különösen teccett amikor a nagyképű "trikiboj" céernek bugyit adott :lol: :lol:
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.20. 16:45:42

wikko írta:http://www.manutdfanatics.hu/index.php?n=1242827259

Hát Messi érzésem szerint mindent bele fog adni ha már 2006 nem játszhatott . Ha rajta múlik nyerünk ! :D
a cikkből azonnal kitűnik a kettejük közti legnagyobb különbség...:

míg cr magát a legjobbnak tartja, addig Messi csapatjátékról beszél...

remélem a pályán is meg fogja mutatni nagyságát a "mi zsenink" :D
wikko
Jugador del Barça

2009.05.20. 16:41:23

http://www.manutdfanatics.hu/index.php?n=1242827259

TomyMU
Barça B

2009.05.20. 16:35:06

gergo9 írta:Evra-t viszont eléggé szhétszopatta tavaly is Messi.
Azért ez egy kicsit túlzás, nem gondolod? Az odavágón egyszer szépen beesernyőzte, és ennyi.
gergo9 írta:Ronaldo mezőnyjátékától vhogy egyáltalán nem tartok. De tavaly a digó is leszedte ugy hogy momentuma sem volt a 180 perc alatt meglesz ez most is. Vhogy neki nem igazán megy az ilyen csapatok ellen az inter ellen láttam vmit tőle de az sem volt sok de tavaly előtt a milan ellen oda-vissza 0 a villareal ellen 0 meg ellenünk tavaly 0. Tavaly is a döntőn oké fejelt egy szép gólt azon kívül semmi a második félidőtől fel sem lehetett lelni a pályán fejben talán nincs annyira ott lásd két nagyon fontos 11-est rontott.
Ronaldo azért a döntőben jópárszor majmot csinált Essienből, főleg a második félidőben. Egyébként ugyanígy érzek Messivel kapcsolatban. Tavaly ellenünk és idén a Chelsea ellen szinte semmit sem tudott csinálni két meccs alatt. Rooney és Park (oldaltól függően) még a WC-re is utána mennek majd.
gergo9
Director del Fútbol

2009.05.20. 15:39:57

barca99 írta:Mennyire kétséges Rio játéka? Mondjuk mint Iniestáé? Tehát inkább arra van esély hogy nem játszik, vagy arra, hogy játszik? :)

A Ferdinand - Vidics páros tényleg kemény, de szerintem ha egyikőjük is kiesik, Evans-szel látványosan gyengülnek.

Arra is kíváncsi lennék, hogy Berbatov kezd-e, vagy Ronaldo a csatárposzton. Mert a bolgár meg fogja tartani a felívelt labdákat, és pillanatokon belül felér mellé Ronaldo és Rooney. Cserébe viszont két lassabb, de erős ember jut rá, nem tud egy esetleges hibánál elfutni. Ronaldo viszont szélen nem fog úgy visszazárni. Bár egy Keita - Puyol szél azért nem a legveszélyesebb.

Ha viszont Ronaldo kezd csatárként, akkor megint más a helyzet, neki nem lehet átívelni a kp-t, viszont ha becsúszik egy hiba (mondjuk feltolt védelem mellett) és Touré vagy Piqué csak egyszer nézi el a labdát, onnan mehet a portugál egyedül a kapura.

A kp-n viszont esélyesebbnek érzem a Barcát, még akkor is, ha ilyen szinten szerintem Sergi elég halvány. Egy Anderson - Scholes - Carrick kp. nem fog úgy leütközni és nincs olyan fizikai fölényben, mint a Chelsea volt.

Nagyon sajnálom, hogy Alves/Marquez hiányzik. Ha csak az egyikőjük lenne, már sokkal kényelmesebb dolga lenne Pepnek. Azért kiállítani egy védelmet két középpályással nem a legszerencsésebb dolog.
Hát asszem a hátával van vmi . Tavaly is volt vmi hogy azt mondták előzetesen hogy 2 mecccset hagy ki max aztán 2hónapot nem játszott. Evans nem egy ügyetlen gyerek szval nem gyengülnének annyit sztem.
Nem hiszem hogy Berbatov fog kezdeni nem engedi meg magának Fegusson hogy két játékossa ne tudjon védekezni márpedig Berbatov nem tud és Ronaldo sem ezért lesz ő az ék.
Keita jobb lenne mint Bus mert nemzetközileg jóval tapasztaltabb Keita. Inkább őt favorizálnám.
A Piqué és Touré pedig biztos vagyok benne hogy megoldja. :wink:
Barcagirl24
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.05.20. 15:16:19

én is ugy gondolom hogy Ronneyval esetleg Tevezzel több gond lesz mint Ronaldoval. ő tipikusan olyan játékos aki a kis csaptok ellen remekel a nagyok ellen pedig gyengébb teljesítményt nyújt (persze volt kivétel). mindenesetre az átlövéseire figyelni kell + ami döntő lehet hogy a szögletek jol védekezzük ki, hisz míg a manchester nagyon jó arányban használja ki a szögleteit addig én úgy vettem észre hogy a Barca a levegőharcban általában vesztesként jön ki :/ de reméljük ez nem így lesz
~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim :)
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2009.05.20. 15:15:45

Érdekes cikk, bár ez egy SAF-féle kamu, tutira beteszi! Kb. ott tart Rio, ahol Henry is. Ini helyzete rosszabb ennél, ez inkább aggasztó!
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.05.20. 15:14:34

Játszani fog. Ez egy bl döntő, ahol ha kell telenyomják érzéstelenítővel is, a könnyebb sérülés ilyenkor nem sérülés.

A meccsről: meggyőződésem, hogy nagyon stabil védekezéssel nyit a MU, amit gyors kontrákkal fog ellensúlyozni. Még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy Tevez és Berbatov se fog kezdeni, hanem Park kpra, elől Rooney visszavontan, Ronaldo meg szabadon.
Hátrányunk, hogy a két felállásból következőleg is rengeteg területe lesz a MU-nak támadáskor, és Ronaldo nagyon gyors. A középpályán talán nem leszünk annyira elnyomva, de Busi-t továbbra se érzem én sem érettnek ehhez a feladathoz, Touréval nyugodtabb lennék középen...

Támadásban Messiben bízhatunk nagyon, ha jó napot fog ki, akkor jó pár ember figyelmét lekötve, kicselezve nyithat területet a többieknek. Henry a titkos aduász nálam, egy dolog miatt: élete lehetősége, hogy megnyerje a hőn áhított címét.
Legnagyobb hiányzónk egyértelműen Alves, aki csíp, harap küzd hátul, míg elől is rendszeresen megjátszható, ez hiányozni fog arról az oldalról ahol valószínűleg Evra és Rooney fogja Messit a félpályától kísérni....

Remélem nem görcsölünk, és akármennyire is a tili-toli a mi játékunk kötelező lesz lőni 20ról is, ha kell gyorsan 2 passzból megoldani egy támadást. Ha olyan lassan érünk fel egy-egy támadásnál a kapuhoz mint a cselzi ellen, akkor nem nagyon lesz helyünk, ha kontra van akkor olyan céltudatosan csináljuk mint még soha.

Az lenne a legjobb, ha mi szereznénk vezetést, ekkor nyílt meccs lenne, amiben nagyon jó esélyeink lennének (nyílván ha nem középkezdésből kapunk egyből gólt utána stb.), amennyiben a MU, akkor minél később válaszolunk, annál nehezebb dolgunk lesz és görcsösebbek lehetünk.

ÁÁÁÁÁÁ, még egy hetet kell várni :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cooltiszo 2009.05.20. 15:25:33-kor.
barca99
Llegenda del Barça

2009.05.20. 15:13:52

Mennyire kétséges Rio játéka? Mondjuk mint Iniestáé? Tehát inkább arra van esély hogy nem játszik, vagy arra, hogy játszik? :)

A Ferdinand - Vidics páros tényleg kemény, de szerintem ha egyikőjük is kiesik, Evans-szel látványosan gyengülnek.

Arra is kíváncsi lennék, hogy Berbatov kezd-e, vagy Ronaldo a csatárposzton. Mert a bolgár meg fogja tartani a felívelt labdákat, és pillanatokon belül felér mellé Ronaldo és Rooney. Cserébe viszont két lassabb, de erős ember jut rá, nem tud egy esetleges hibánál elfutni. Ronaldo viszont szélen nem fog úgy visszazárni. Bár egy Keita - Puyol szél azért nem a legveszélyesebb.

Ha viszont Ronaldo kezd csatárként, akkor megint más a helyzet, neki nem lehet átívelni a kp-t, viszont ha becsúszik egy hiba (mondjuk feltolt védelem mellett) és Touré vagy Piqué csak egyszer nézi el a labdát, onnan mehet a portugál egyedül a kapura.

A kp-n viszont esélyesebbnek érzem a Barcát, még akkor is, ha ilyen szinten szerintem Sergi elég halvány. Egy Anderson - Scholes - Carrick kp. nem fog úgy leütközni és nincs olyan fizikai fölényben, mint a Chelsea volt.

Nagyon sajnálom, hogy Alves/Marquez hiányzik. Ha csak az egyikőjük lenne, már sokkal kényelmesebb dolga lenne Pepnek. Azért kiállítani egy védelmet két középpályással nem a legszerencsésebb dolog.
Válasz küldése